Georges St-Pierre Return

Este oficial: fostul de două ori campion UFC la categoria welter Georges St-Pierre se întoarce în vara anului 2017 pentru a se lupta cu Michael Bisping pentrucampionatul UFC la categoria mijlocie - și în cele din urmă devin al patrulea campion UFC în două divizii. Acest anunț a venit după căteva luni de dus-întors între președintele UFC Dana White și St-Pierre cu privire la statutul său în companie și le mulțumesc zeilor MMA că au ajuns la un acord!

GSP vs Bisping Cote

De la plecarea bruscă din UFC la sfârșitul anului 2013, știrile despre revenirea sau nu „GSP” au fost virale în comunitatea MMA. St-Pierre a fost citat în mod obișnuit cu mesaje pozitive mai târziu în 2015, unde a discutat despre posibilitățile de întoarcere, deoarece simțea că „foamea” se întoarce, deși White a spus în mod repetat că St-Pierre nu se întoarce.

George St-Pierre| ||639 Michael Bisping
GSP Bisping
-150 +210
100%Bonus de înscriere până la 200$|| |655 at Sports Interaction

Era greu să ai încredere în orice sursă sau dacă St-Pierre va reveni într-adevăr. La jumătatea anului 2016, St-Pierre și-a declarat cu insistență angajamentul de a se întoarce, deși White a insistat că nu se va întâmpla. Au avut loc o mulțime de evenimente, cum ar fi noul acord de sponsorizare Reebok și testarea antidrog USADA, dar după ce St-Pierre a înlăturat toate acestea, a fost făcut în sfârșit un anunț și St-Pierre va înfrumuseța octogonul încă o dată, spre bucuria fanilor luptei de pretutindeni.

La doar câteva ore după anunțul luptei, casele de pariuri de peste tot precum Sports Interaction deschiselinii de pariuri în lupta lui St-Pierre împotriva lui Bisping. St-Pierre a deschis ca favorit -150 cu o revenire de +120 pe Bisping. Liniile au mers înainte și înapoi, dar de atunci s-au strâns înapoi la liniile lor de deschidere. St-Pierre va avea provocarea de a lupta cu un adversar mai mare, cu box excelent, apărare la distrugere și cardio și nu este testat la greutatea mijlocie.

Acesta este un test greu pentru St-Pierre, deoarece Bisping a fost la un rol care iese din cel mai bun an al său în 2016. Bisping l-a învins pe marele Anderson Silva, apoi l-a supărat pe Luke Rockhold ca un uriaș underdog pentru a câștiga centura și, în cele din urmă, și-a răzbunat pierderea în fața lui Dan Henderson. Cu Conor McGregor și Ronda Rousey în afara, acest meci ar putea fi cea mai mare luptă UFC din acest ancea mai mare luptă UFC.

Record GSP

O o privire rapidă în palmaresul lui St-Pierre dezvăluie că a luptat doar cu talentele de nivel înalt. Prima sa luptă a fost împotriva lui Ivan Menjivar, un veteran UFC. La începutul carierei, el și-a câștigat porecla „Rush” pentru agresivitatea sa și s-a arătat când a terminat 9 dintre primele 11 victorii ale sale. El a câștigat rapid o lovitură de titlu împotriva lui Matt Hughes, dar o eroare critică ia dat prima sa pierdere. În următoarele două revanșe, l-a făcut scurt pe Hughes. Dar a fost pierderea lui în fața lui Matt Serra, unul dintre cei mai buni luptători UFC la acea vreme, asta i-a galvanizat stilul de luptă. St-Pierre s-a transformat dintr-un finisher hiper-agresiv la un maestru de luptă mai calculat. Rareori termină luptele acum, dar își depășește cu totul adversarii, cu excepția lui Johny Hendricks pe care încă l-a învins.

GSP UFC Record

GSP Last Fight

În ultima luptă a lui St-Pierre, el a câștigat o decizie controversată împărțită asupra lui Hendricks. Rezultatul a fost un pic de șoc, deoarece toate cele 16 instituții media au marcat 48-47 pentru Hendricks. St-Pierre a câștigat rundele 3 și 5, Hendricks luând rundele 2 și 4. A fost prima rundă în care arbitrii s-au împărțit, doi l-au punctat pentru campion și doar unul l-a acordat lui Hendricks. Indiferent de victorie, St-Pierre nu a apărut ca un învingător. A suferit mai multe pagube și a șocat lumea anunțând o pauză din sport. Întorcându-se acum împotriva lui Bisping, St-Pierre se va lupta cu un alt tip de luptător care este în primul rând un boxer, dar poate lupta dacă este necesar. Verificați cele mai recente cote pentru lupta lor viitoare cu cele mai bune casete sportive online like Interacțiunea sportivă și Bodogcele două cele mai bune pentru UFC.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive