UFC Fight Card Tonight

Până la 400 de lupte. 43 de evenimente. Zeci de meciuri de campionat. La asta vă puteți aștepta în următoarele 12 luni cu UFC. Cel mai important furnizor mondial de sporturi de luptă nu face pauze, aducând pay-per-view-uri lunare și peste 25 de evenimente TV gratuite în fiecare an din 2015 și nu vor încetini pe măsură ce adaugă mai multe divizii și creează mai multe meciuri distractive. Urmăriți următoarele cărți de luptă!

Următoarea carte de luptă UFC

De la Las Vegas la Brazilia până în Asia,UFC este cel mai bun pariu pentru non- opriți acțiunea. Orice se poate întâmpla în UFC. Schimbările de luptă sunt de un ban pe duzină, dar asta nu împiedică casele de pariuri să deschidă linii de pariuri pentru luptă încă de la câteva luni. Cel mai bine este să verificați oricare dintre cărțile online de top din România pentru alegerile dvs. de pariuri, deși Sports Interaction și Bodog sunt cele mai bunecele mai bune site-uri web pentru MMA. Păstrați-l blocat aici pentru a primi actualizări despre liniile de pariuri pe măsură ce se schimbă meciurile.

UFC Fight Night 119 Sports Interaction (SIA)

Tony Ferguson vs Kevin Lee UFC 216

Pronostici UFC

Pariul devreme are avantaje, mai ales dacă este pe mare favorite, deoarece prețurile lor ar putea continua să scadă la niveluri imbatabile. Mulți pariori UFC „cretă” (pariază pe favoriți) în special pe luptători populari.

Totuși, a face acest lucru implică multe riscuri, deoarece scăderea greutății, cu care unii luptători pot avea probleme, nu are loc până la cu o zi înainte de luptă. Pe de altă parte, așteptarea poate fi, de asemenea, avantajoasă, deoarece linia poate merge în sens invers. O mulțime de pariuri au loc în ziua luptei.

Observați cu atenție tendințele de pariuri și rămâneți la curent pentru a afla toate lucrurile UFC!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive