Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Alegeri UFC pentru Brunson vs. Till Fight Night

Pregătiți-vă floricelele de porumb, fani ai MMA, deoarece la începutul lunii septembrie avem destul de mult UFC Fight Night care va avea titlul principal Confruntarea evenimentului dintre Derek Brunson și Darren Till pe 4 septembrie. Cele două mijlocii ne vor oferi un meci destul de bun. Cine va fi învingător? În această piesă, avem alegerile noastreUFC pentru Brunson vs. Till Fight Night.

#TBT fiorul victoriei după o tabără antrenată din greu! Am fost la acest joc de mult timp 🎯. E timpul să blochezi 🔒pic.twitter.com/ck0DivSM5N

— Derek Brunson (@DerekBrunson)12 august 2021

Darren Till este favorit pentru a-l învinge pe Derek Brunson pe 4 septembrie

Când acești doi remarcanți se confruntă, Darren Till este favoritul pentru a-l învinge pe Derek Brunson pe 4 septembrie la UFC Apex din Las Vegas. Brunson are 22-7-0 în cariera sa UFC, în timp ce Till are 18-3-1. Ultima dată când l-am văzut pe Brunson în interiorul octogonului, el l-a înfruntat pe Kevin Holland în martie pentru o noapte de luptă. Acesta a mers toate cele cinci runde, Brunson câștigând printr-o decizie.

Între timp, pentru Till,nu l-am văzut pus pe mănuși din iulie 2020. În acel meci, el l-a înfruntat pe Robert Whittaker. Din nefericire pentru el, Till a suferit o pierdere, tot prin decizie. A trecut peste un an de când a luptat, dar va fi gata să încerce să-l învingă pe Brunson într-un mod convingător. Acesta este ceva ce așteaptă cu nerăbdare.

Cote Fight NightSports InteractionPowerPlayBet99Betway
Brunson să câștige2,202,202,202.20
Pentru a câștiga1,701,701,701,70
Lipski to win1,701,701,701,70
Bohm va câștiga2,052,052,052,05

Per thecele mai bune case de pariuri sportive din România, Till a primit 1,70 cote, în timp ce Brunson a fost listat la 2,20Cote UFC. Faptul că a trecut atât de mult timp de când Till a intrat în război cu cineva nu îi sperie pe cei care fac cote. De fapt, ei cred că va fi capabil să-i facă lucrul ușor pe Brunson și să înregistreze o victorie impresionantă în aceasta când se vor întâlni.

Acesta chiar are ceea ce este nevoie pentru a fi o bătălie. Nu anticipăm că se va termina în primul tur. Acesta ar putea merge fie în două, fie în trei runde. Aceasta se poate reduce și la o decizie. La sfârșitul nopții, însă, credem că Till va putea câștiga. Este motivat să monteze un spectacol și să le reamintească fanilor UFC din ce este făcut.Până este alegerea noastră pentru a câștiga. Ești de acord? Consultați site-urile noastre de pariuri UFC pentru a obține un pariu. 

Tom Aspinall vs. Sergei Pavlovich a fost adăugat la gamă

În unele știri interesante pentru fanii UFC, Tom Aspinall vs. Sergei Pavlovich a fost adăugat la lineup pentru ca oamenii să se bucure pe 4 septembrie. Acesta este acum evenimentul co-principal și este o luptă care va prezenta doi grei puternici care au o putere incredibilă. Acesta ar trebui să se încheie cu un knockout, deoarece fânatorii pe care îi aruncă pot pune capăt lucrurilor într-o fracțiune de secundă.

Deși șansele pentru această luptă încă nu au fost eliberate din cauza faptului că tocmai a fost adăugată, ar trebui să fie una senzațională. Pentru cariera sa, Aspinall are 10-2-0, în timp ce Pavlovich are 14-1-0. Ultima dată când Aspinall s-a dus la asta, Aspinall l-a învins pe Andrei Arlovski printr-o supunere impresionantă în turul doi. Cât despre Pavlovich, el l-a învins pe Maurice Greene cu un TKO.

Tom Aspinall Pentru a-l învinge pe Sergei Pavlovich
TBD
Sports Interaction

Acest lucru într-adevăr ar putea merge în orice direcție.Pavlovich i-ar plăcea să înregistreze un alt TKO, în timp ce Aspinall te poate învinge cu un pumn mare, în timp ce te duce la pământ și te face și tu să tape. Ambii băieți au ceea ce este necesar pentru a fi câștigători. Când cotele UFC apar pentru această luptă, este greu de spus cine va fi favorizat. Acestea fiind spuse, credem că Aspinall va fi cel care va avea mâna ridicată. El este alegerea noastră.

Promis pentru măreție de Michael Bisping și luptat cu Tyson Fury - Senzația britanică UFC, Tom Aspinall, va apărea pe o carte cu titlul de Darren Till, talkSPORT poate dezvălui

— talkSPORT (@talkSPORT)11 august 2021

Ariane Lipski ar trebui să o doboare pe Mandy Bohm fără probleme 

Nu în ultimul rând,Ariane Lipski ar trebui să o doboare. doborâți-l pe Mandy Bohm fără probleme când se vor întâlni pentru această ceartă. Lipski intră în aceasta cu recordul ei de 13-7-0. Cât despre Bohm, ea are 7-0-0 în carieră. În timp ce acest record neînvins te-ar putea îndrepta către pariuri pe Bohm, s-ar putea să gândești diferit atunci când arunci o privire la cote.

Lipski are cote de 1,70, în timp ce Bohm este la 2,05. Lipski are, de asemenea, un rezultat dezamăgitor la ultima ei luptă la un UFC Fight Night din iunie, deoarece a suferit o înfrângere prin TKO înfruntând Montana De La Rosa. Lipski nu și-a înregistrat cea mai bună emisiune în acea, dar știi că îi este foame să revină la căile ei de câștig. Este o veste grea pentru Bohm.

Inițial,Taila Santos trebuia să-l înfrunte pe Bohm, dar a trebuit să iasă din eveniment. Lipski a sărit apoi și va fi gata de rock pe 4 septembrie. Cât despre Bohm, ea va dori, de asemenea, să întoarcă capetele și să demonstreze că îi aparține pe scena principală. Va putea ea să facă asta? Nu credem că acesta va fi cazul, deoarece îl alegem pe Lipski pentru a câștiga.

Ariane Lipski Pentru a o învinge pe Mandy Bohm
1,70
Sports Interaction
 

UFC Betting Picks: Biggest Fights of 2022 Tot ce trebuie să știți pentruUFC Betting Picks 2022 | România Pariuri sportive