Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Cine Cel mai bun luptător UFC al lui

The UFC a găzduit mii de lupte și am fost onorați să am văzutthe cei mai mari luptători ai lumii își practică arta. De la aproape perfectGeorges St-Pierre la de neopritJon Jones la cel mai mare superstar dinConor McGregor, fiecare mare UFC vine în propriul stil. Cu peste 40Evenimente UFC într-un an difuzate laTV sau online, cu o mulțime deUFC odds to bet on, asistăm la o strălucire de superstar UFC în fiecare epocă.

Dar câteva pur și simplu ies în evidență ca crema de recoltă. Mai jos România Sports Betting prezintă o listă a celor zececei mai buni luptători UFC din toate timpurile.

Următorul eveniment - UFC Fight Night

We look ahead to UFC Fight Night care are loc pe 15 ianuarie 2022. Nu mai este mult până la eveniment și cotele pot fi modificate, așa că este merită să reveniți cu această pagină pentru a vedea orice mișcări de pe piață. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

1st FighterBet99Bet992nd Fighter
Calvin Kattar2.741,44Giga Chikadze
Muslim Salikhov2,001,80Michel Pereira
Dakota Bush2,601,50Viacheslav Borshchev

| ||678

 

Facem alegeri regulate pentru evenimente, așa că continuați să verificați cu noi cele mai recente alegeri, predicții, cote și informații despre organizația dvs. preferată de MMA.

 
 
https://images.bonusuricasedepariuri.info/1f3c8714-405b-4066-b8ec-c3a9f75a3490/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/42a4e1d2-3642-4374-9f63-36694415cbbe/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/b3968e0f-2699-4f61-adc8-f204ea1d10cd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/1f3c8714-405b-4066-b8ec-c3a9f75a3490/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri Canelo Alvarez
  Ultimele cote, știri și perspective aici!|| |
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/42a4e1d2-3642-4374-9f63-36694415cbbe/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Conor McGregor News and Insights
  Pentru cele mai recente știri, tendințe și cote
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b3968e0f-2699-4f61-adc8-f204ea1d10cd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Programul UFC 2021: Toate luptele și evenimentele
  Acoperire completă și actualizată a tuturor luptelor
  Citește mai mult

#1 Georges St-Pierre | România | 26-2

Originară din Quebec, România, St-Pierre a urcat rapid în rândurile MMA și a fost supranumit „Rush” pentru stilul său de luptă rapid.

St-Pierre a capturattitlul UFC la categoria welter de două ori și a stabilit mai multe recorduri UFC inclusiv cele mai multe victori într-o luptă pentru titlu și cele mai multe apărări consecutive ale titlului în divizia welter. Cu etica sa neînduplecată în muncă, St-Pierre a devenit un maestru în toate fațetele MMA, de la lupte la grappling la lovitură.

După retragerea inițială în 2013,St-Pierre s-a întors în 2017 pentru a-l învinge pe Michael Bisping și a câștiga titlul la categoria mijlocie, făcându-l doar al patrulea luptător UFC care deveni campion în două divizii.

Cel mai important, St-Pierre nu a avut niciodată incidente în afara cuștii și nici nu a fost arestat pentru steroizi. El rămâne luptătorul exemplar până astăzi. Cine este cel mai bun luptător din UFC? Georges St-Pierre.

#2 Jon Jones | SUA | 24-1 (1 NC)

Deja cunoscut de cei mai mulți drept „CAPRUL” (cel mai mare din toate timpurile) ), singurul lucru care îl oprește pe Jon Jones este... Jon Jones. O carieră înfundată în controverse, Jones a făcut câțiva pași înapoi de la lumina reflectoarelor MMA din cauza mai multor probleme din cușcă. El a avut mai multe confruntări cu legea, are un istoric de droguri bine-cunoscut și a fost arestat pentru droguri de îmbunătățire a performanței (PED). De două ori.

Indiferent, CV-ul lui Jones UFC este de neegalat.Este cel mai tânăr luptător care a câștigat un titlu UFC la 23 de ani și este practic neînvins (singura lui pierdere este o descalificare falsă). Jones a învins câțiva campioni și viitori membri ai Hall of Fame precum Daniel Cormier, Rashad Evans și Shogun Rua.

Jones poate fi deja cel mai bun luptător UFC în acest moment, dar istoria sa contaminată va fi întotdeauna un asterisc.

#3 Daniel Cormier | SUA | 22-1 (1 NC)

Dacă nu ar fi Jones, Cormier ar fi cel mai mare UFC luptător al tuturor timpurilor. Al cincilea campion în două divizii al UFC și al doilea campion simultan, alias „double-champ”, a pierdut doar în fața lui Jones. El a învins pe cei mai buni atât din divizia grea cât și din categoria grea ușoară și a făcut acest lucru într-un mod remarcabil.

Ca fost luptător de 30 de ani, Cormier a intrat în MMA la sfârșitul carierei sale. Cu toate acestea, a înlăturat competiția în Strikeforce. A debutat în UFC și l-a provocat pe Jones pentru titlu, care este încă doar singura pierdere din cariera sa în MMA.

Cormier este al doilea cel mai bun după Jones. Dar chiar dacă nu-l învinge niciodată,cariera sa în MMA împreună cu rolul său de radiodifuziune îl face una dintre cele mai emblematice figuri ale promoției.

#4 Demetrious Johnson | SUA | 28-3-1

Johnson a fost la un moment dat cel mai bun luptător liră pentru liră din lume .Regele cu greutatea mușcă a fost imbatabil și a stabilit un record UFC pentru majoritatea apărărilor consecutive ale titlului cu 11, un record care poate fi de nedobit.

Deși nu era chiar o vedetă, Johnson era luptătorul complet de MMA. A fost puternic în fiecare aspect al jocului: covoraș, clinch, stand-up etc. El a deținut recorduri incredibile, cum ar fi cea mai recentă trimitere din istoria UFC (trimitere în ultima secundă) și este doar al doilea luptător care a fost premiat. un bonus după luptă în toate cele patru categorii (Luptă, Knockout, Supunere și Knockout).

Singura lovitura asupra lui Johnson este faptul că nu a luptat niciodată peste 125 și nu a făcut niciodată o „super-luptă”|| |846. Either way, his status as an all-time great is already cemented.

#5 Amanda Nunes | Brazilia | 17-4

Caprima femeie care a devenit vreodată în două divizii campioană (și doar a treia luptătoare în general care a devenit „campion dublu”), Nunes este, fără îndoială, cea mai mare luptătoare care a împodobit octogonul.

Atât Ronda Rousey, cât și Cyborg au dominat competiția feminină. MMA.Apoi Nunes i-a distrus pe amândoi în doar un minut fiecare. Nunes a învins cinci campioni UFC, inclusiv trei campioni din trei clase de greutate. Nu-i rău pentru o luptătoare care a trebuit să urce în grade pe calea grea și a fost un underdog în două dintre cele mai mari lupte de femei.

Dar când a sufocat-o pe Miesha Tate pentru a capta titlul la greutatea bantam, lumea și-a dat seama de potențialul ei de superstar. Ea a fost, de asemenea, titlul de titlu a două filme de succes cu pay-per-view și continuă să fie cea mai importantă luptătoare a UFC.

#6 Anderson Silva | Brazilia | 34-10 (1 NC)

Odinioară, Anderson Silva era CAPRA. El a alergat prin ambele divizii de greutate medie și grea ușoară și a jucat legende MMA precum Rich Franklin, Forrest Griffin și Vitor Belfort. I-a luat ceva timp să devină un superstar, dar a fost sinonim cu UFC în plină experiență.

Din nefericire pentru Mr. Spider, a căzut greu din grație. A început cu acea pierdere jenantă în fața lui Chris Weidman, apoi cu accidentarea groaznică la picior, apoi cu scandalul cu steroizi. Acum, Silva este o fantomă și nu poate câștiga o luptă pentru a-și salva viața.

Fanii ar privi înapoi la vremurile când Silva părea invincibil. Stilul lui de contra-lovitură asemănător lui Matrix a fost genial, la fel ca și personalitatea lui liniștită, dar înflăcărată. Retragerea lui este aproape, dar rămâne un favorit al fanilor astăzi.

#7 Jose Aldo | Brazilia | 28-5

Aldo poate fi cea mai subapreciată legendă a epocii sale.Cel pe care ei îl numesc „Scarface” de pe Tronul de Fier și a condus divizia de greutate penă. Cu șapte apărări consecutive ale titlului în patru ani, domnia lui Aldo ca campion a fost impresionantă, deși plină de accidentări.

Printre mari, Aldo a învins-o pe Frankie Edgar (fost campion la categoria ușoară) și membrii Hall of Faber, Urijah Faber și Kenny Florian. Măreția lui Aldo poate fi atribuită și modului în care s-a remarcat într-o epocă dominată de boxeri de lupte, în timp ce și-a folosit apărarea impecabilă la demontare și loviturile puternice la picior.

Din păcate,ai lui 13- A doua înfrângere prin knockout în fața lui McGregor a pus un uriaș stăpânire asupra moștenirii sale, altfel impecabile. Dar chiar și în înfrângere, imputernicitul McGregor l-a onorat pe Aldo ca pe un adevărat campion brazilian. Și va fi amintit ca atare.

#8 Chuck Liddell | SUA | 21-9

„Omul de gheață” a fost unul dintre primele superstaruri ale UFC . Cu marca lui mohawk și pantalonii scurți albaștri, Liddell era cunoscut fanilor pentru stilul său îmbătător de luptă. Liddell a fost definiția manuală a unui „bawler”. Folosindu-și experiența de lupte în Divizia I din NCAA, Liddell a umplut luptele și a menținut lupta în picioare acolo unde ar fi atacat luptătorii și i-ar fi eliminat.

Până acum,Liddell are recordurile UFC pentru majoritatea. victorii și eliminări în divizia de greutate uşoară. Războaiele lui Liddell cu Randy Couture, Quinton „Rampage” Jackson și Wanderlei Silva sunt clasice din toate timpurile. În 30 de meciuri profesionale, 20 s-au încheiat printr-un knockout.

Nu există astăzi mulți luptători care să fie ca Liddell datorită evoluției sportului. Dar Liddell este încă o icoană și încă o figură iubită în tradiția UFC.

#9 Randy Couture | SUA | 19-11

Couture a fost ca Brett Favre de la UFC: nu a îmbătrânit niciodată. Legenda și-a începutcariera sa UFC la vârsta de 34 de ani și a câștigat turneul UFC 13 la categoria grea. El va deveni de șase ori campion UFC, trei ca greutate grea și două ca greutate ușoară.

Folosindluptele greco-romane, Couture was one of the best MMA wrestlers. He managed to neutralize powerful strikers like Vitor Belfort and Pedro Rizzo and has wins over younger more vigorous fighters like Tim Sylvia, Chuck Liddell, and Tito Ortiz.

Couture este, de asemenea, singurul luptător UFC care a câștigat un campionat după devenind un membru al Hall of Famer și este, de asemenea, cel mai bătrân campion din istoria MMA. De asemenea, el a fost primul care a devenit vreodată un campion în două divizii.

#10 Conor McGregor | Irlanda | 21-4

Cel mai mare superstar al UFC este, de asemenea, unul dintre cei mai buni luptători din toate timpurile.McGregor a preluat UFC în momentul în care a sosit. Darul său pentru vorbe de gunoi, împreună cu ținute scandaloase și puterea knock-out cu un singur pumn, l-au făcut rapid cea mai mare atracție a sportului.

În cele nouă victorii ale sale UFC,McGregor a eliminat opt ​​cu patru întâlniri. prima rundă inclusiv KO în 13 secunde, care a stabilit recordul lui Jose Aldo. Celelalte distincții ale sale includ devenirea primului campion simultan în două divizii (și al treilea în general pentru a deveni campion în două divizii) și câștigarea celor mai multe bonusuri consecutive după luptă cu opt.

Îl iubesc sau îl urăsc,fanii cer ca McGregor să se întoarcă la UFC în timp ce generează zgomot și aduce venituri din promovare. Dar atâta timp cât își susține discursul, el va rămâne un superstar.

România UFC Fighters

România nu a găsit încă un succesor al lui St-Pierre although there is a slew of talent who makes the country proud. The list of best România UFC fighters of the present time starts with Elias Theodorou șiOlivier Aubin-Mercier. The doi sunt absolvenți ai The Ultimate Fighter și doi dintre cei mai buni luptători din diviziile lor, mijlocii și ușoare. Ei stau în afara top-15, dar câteva victorii mari și ar putea fi din nou în luptă.

Pe partea feminină esteFelicia Spencer, o greutate penă neînvinsă care ar putea fi următorul campion.

Și în ceea ce privește perspectivele, sunt câteva.Hakeem Dawodu este o greutate-penă promițătoare, cu abilități de lovitură ingenioase. El ar putea fi următorul luptător de acțiune.Gillian Robertson în divizia de greutate muscă a acumulat victorii și ar putea fi un luptător clasat cu încă câteva.

După ce ați citit recenzia celor mai mari luptători din toate timpurile, acum este timpul să ne verificațirecenzii ale caselor sportiveși să alegeți pe cel mai bun pentru dvs.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive