Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Alegeri UFC pentru Barboza vs. Chikadze Fight Night

Veni la sfârșitul lunii august, fanii MMA vor avea destul de mult înainte pentru când Edson Barboza și Giga Chikadze se vor întâlni în Octogon pentru a merge la luptă. Deși acesta este evenimentul principal, avem și alteSelectii UFC pentru Barboza vs. Chikadze Fight Night. Acest eveniment va fi unul de memorat și există o mulțime de pariuri de făcut. Care luptător va ajunge cu o victorie?

The Ultimate Fighter 29 Finale nu va fi un eveniment de sine stătător, așa cum a fost pentru sezoanele precedente.

Ultimele meciuri ale sezonului vor avea loc pe cardul UFC Fight Night din 28 august, cu titlul de Giga Chikadze și Edson Barboza.

— Aaron Bronsteter (@aaronbronsteter)4 august 2021

Chikadze este un favorit ușor pentru a-l învinge pe Barboza mai târziu în această lună

Înainte ca acești doi să se pregătească să schimbe loviturile pe 28 august,Chikadze is a slight favourite to beat Barboza later this month. ConformPari sportive din Las Vegas, Chikadze a primit 1,83cote UFC pentru a-l învinge pe Barbosa în evenimentul principal. Va avea multă încredere știind că este favorizat, ceea ce va duce cu siguranță la o mulțime de oameni să parieze pe el.

În același timp,Barboza nu este chiar așa de neputincios, deoarece face check-in cu cote UFC de 2,02. Având în vedere că lucrurile sunt atât de aproape, asta înseamnă că am putea ajunge să-l vedem pe acesta mergând la distanță. Ar fi o mică surpriză ca acesta să se încheie în prima rundă, deoarece cei doi luptători ar putea foarte bine să folosească prima rundă pentru a-și mări respectul adversar.

Cote Fight NightSports InteractionBet99PowerPlayBetway
Barboza să câștige2,022,022,022.02
Chikadze va câștiga1,831,831,831,83
Alvey to win2,252,252,252,25
Turman va câștiga1,671,671,671,67

„Seamănă mult cu lupta cu (Shane) Burgos, este tip de luptă care mă face emoționat”, a spus Barboza într-un interviu recent, în care a anticipat meciul său de la Fight Night. „Sunt un adevărat fan și știu că va fi o luptă distractivă. Este un eveniment principal, 25 de minute, și este genul de luptă care mă face să spun da imediat. Sunt sigur că va fi o luptă grozavă.”

Barboza Pentru a câștiga la UFC Fight Night
2,02
Sports Interaction

Fiindcă aceasta este o afacere de cinci runde, fanii ar trebui să fie gata să vadă o confruntare destul de mare odată ce cei doi se întâlnesc. Din nou,Chikadze este favoritul cu cota sa de 1,83, dar nu credem că Barboza nu ar trebui ignorat doar pentru că nu este favoritul. De fapt, vom prezice o supărare care se va întâmpla, deoarece Barboza este alegerea noastră pentru a fi câștigătorul în ceea ce ar trebui să fie o ceartă de amintit.

Doar mă gândesc la loviturile din această luptă 😳

Edson Barboza și Giga Chikadze vor fi titulare la un eveniment Fight Night la sfârșitul lunii august.

Va fi picant! 🌶pic.twitter.com/xFGb2BR82H

— UFC pe BT Sport (@btsportufc)26 iulie 2021

Sam Alvey și Wellington Turman va fi o altă luptă de urmărit

În altă parte,Sam Alvey și Wellington Turman vor fi o altă luptă de urmărit odată ce sosește această noapte de luptă. Cei doi mijlocii au multă experiență, Alvey fiind în preajmă de ceva timp. Înainte de întâlnirea cu Turman, Alvey deține un record de 33-15-1. Între timp, pentru Turman, el înregistrează un record de 16-5-0 în cariera sa.

Turman este favoritul pentru acesta, deoarece Vegas i-a oferit 1,67 cote. Pentru Alvey, va trebui să-i uimească pe oameni, pentru că i s-au prezentat cote de 2,25. Alvey știe că va trebui să ducă cap la cap o luptă aproape de perfecțiune dacă vrea să câștige. Cât despre Turman, el este încrezător că va putea să le reamintească oamenilor cât de puternic este cu mănușile puse.

Turman Pentru a câștiga la UFC Fight Night
1,67
Sports Interaction

Odată ce această luptă va înceta , credem căTurman va putea să-și arate dominația de la început până la sfârșit. El este alegerea noastră să iasă cu o victorie și să o facă într-un mod convingător. În timp ce Turman a suferit o pierdere în cea mai recentă luptă cu Bruno Silva, el va fi motivat să revină pe drumul cel bun împotriva lui Alvey. Credem că va fi capabil să facă exact asta. Ești de acord? Consultațisite-urile noastre de pariuri UFC pentru a obține un pariu. 

Sam Alvey se va lupta cu Wellington Turman la evenimentul UFC din 28 august.#UFC #MMA #UFCESPN pic.twitter.com/zQpHtYupt8

— Marcel Dorff 🇳🇱🇮🇩 (@BigMarcel24)28 iulie 2021

Lupta dintre Sean Brady și Kevin Lee a fost anulată

În unele știri dezamăgitoare, Sean Brady vs. Kevin Lee fight has been cancelled pentru acest eveniment. Totul era gata să fie evenimentul co-principal, dar Brady a suferit o accidentare la picior și nu se va mai putea întâlni cu Lee. Toată lumea îl aștepta cu nerăbdare pe acesta, deoarece a fost și el amânat anterior. Acum, pentru a doua oară, acești doi nu vor dansa.

"Sunt mai mult decât devastat să spun că lupta mea s-a încheiat", a postat Brady într-un mesaj emoționant pe Instagram, anunțând că lupta este încheiată. „Știu cu adevărat că dedic mai mult timp acestui sport decât oricine pe pământ și faptul că nu pot lupta mă zdrobește. Am trecut de la sparring, alergare, antrenament, simțindu-mă de neoprit etc. la a nu putea merge într-o problemă. de zile."

În acest moment, este complet în aer dacăLee va primi un alt adversar sau dacă va trebui așteaptă să ajungă înapoi în interiorul octogonului. Cu atât de multe părți în mișcare, am putea vedea alte lupte adăugate la acest eveniment în săptămânile următoare.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    UFC Betting Picks: Biggest Fights of 2022 Tot ce trebuie să știi pentruPariere UFC 2022 | România Pariuri sportive