Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Selecții UFC 265: Ciryl Gane vs Derrick Lewis

Numărătoarea inversă este oficial deschisă pentru fanii MMA din întreaga lume. Asta pentru că UFC 265 a fost programat pentru 7 august, evenimentul urmând să aibă loc la Toyota Center din Houston, Texas. Evenimentul principal este, fără îndoială, Cyril Gane care va înfrunta Derrick Lewis. În această piesă, avem alegerile noastrefutures pentru UFC 265 din Houston, care vor fi un must-see pentru toată lumea.

Acesta. Viaţă. Este. Nebun.

Nu am de ales, decât să fii pregătit. 😤#OricineAnywhere pic.twitter.com/ovncVuz9Bz

— Ciryl Gane (@ciryl_gane)10 iulie , 2021

Ciryl Gane este acum un mare favorit față de Derrick Lewis 

Cu fanii încă încântați despreUFC 263 și UFC 264,Ciryl Gane este acum un mare favorit față de Derrick Lewispentru titlul UFC 265. Acest lucru nu ar trebui să fie o mare surpriză, deoarece Gane nu a fost nimic. fără a fi fantastic în cariera sa UFC. Intrând în meciul din 7 august, Gane are un 9-0 perfect. Între timp, pentru Lewis, va intra în octogon împotriva lui Gane la 25-7-0 în carieră.

Pentru Lewis, nu-i pasă deloc că el este cel defavorizat. Casele de pariuri sportive din Las Vegas i-au oferit 3,70Cote UFC, în timp ce Gane a fost stabilit la 1,30. În ciuda faptului că Gane este favoritul clar, Gane este încrezător că va reuși să câștige datorită puterii sale strălucitoare. A avea acest tip de atitudine este ceva de văzut de la grea.

Cote UFC 265Sports InteractionBet99PowerPlayBetway
Gane pentru a câștiga1,301,301,301.30
Lewis va câștiga3,703,703,703,70
Nunes to win1,131,131,131,13
Pena va câștiga6,406,406,406,40

„Nu-mi pasă cine este,”Lewis a spus într-un interviu cu un drogat de MMA. „Ciryl Gane, este un adversar bun, este periculos. Este plictisitor de cele mai multe ori, dar este inteligent. Este un luptător inteligent, așa că va fi încă o luptă distractivă cu mine. Nu contează dacă va încerca să stea departe și să facă toate aceste mici lovituri de lux și chestii de genul ăsta, dar tot voi avea momentul meu în luptă.”

În timp ce Lewis este încrezător și încrezător. crede că va putea să-l învingă pe Gane, nu credem că asta se va întâmpla în acest caz. Gane a arătat în repetate rânduri de ce este un luptător de elită în acest sport și asta va continua cu siguranță să se înfrunte cu Lewis. În ceea ce privește alegerea noastră pentru acești doi la UFC 265, trebuie pur și simplu să stăm cu Gane.

Amanda Nunes nu va avea probleme să o doboare pe Julianna Pena

În evenimentul co-principal,Amanda Nunes nu va avea probleme să o doboare pe Julianna Pena in their battle. The expectation is that the Brazilian superstar (1.13 odds) will waste little time in reminding Pena why she's one of the best fighters the UFC has ever seen. Nunes will enter that showdown with a 21-4-0 mark. As for Pena, she's 11-4-0 with the gloves on. 

În ultima ei luptă, Nunes s-a întâlnit cu Megan Anderson la UFC 259. În acea luptă, Nunes a fost într-adevăr senzațional și l-a pus pe Anderson pe teren devreme. Următorul lucru pe care îl știai, întâlnirea s-a încheiat, deoarece Nunes a putut să înregistreze o trimitere în primul tur. În ceea ce o privește pe Pena, ea a mers în picioare cu Sara McMann și a ieșit învingătoare cu o supunere în runda a treia. Acum, o va avea pe Nunes în fața ei, dar nu se sperie.

Amanda Nunes Pentru a o învinge pe Julianna Pena
1,13
Bet99
Amanda Nunes To beat Julianna Pena
1.13
Bet99

"Pentru mine, a fost singura luptă care avea sens (Nunes și Pena), și singura modalitatea de a începe lupta a fost să vorbești și să faci asta să fie cunoscut”, a spus Pena. „S-ar putea să fi sunat ca și cum aș fi încercat să o vorbesc, dar gura micuță din sud de aici a trebuit să facă ceea ce trebuia să fac pentru a lua lupta.”

Pena (6,40 cote) într-adevăr. a primit lupta la care spera, dar are o urcare destul de în sus pentru a încerca să înregistreze o supărare. Nu credem că se va întâmpla asta, deoarece nu există nicio îndoială că vom alege Nunes. Este o luptătoare prea inteligentă pentru a lăsa să fie înregistrată o astfel de supărare. Sunteți de acord cu noi? Dacă da, asigurați-vă că consultați partenerii noștriRomâniaSportsBetting pentru a face un pariu. 

Leoaica o va face să se întoarcă în divizia de greutate bantam în august . Per Dana White (@danawhite), Amanda Nunes (@Amanda_Leoa) își va apăra titlul de 135 de lire sterline împotriva Julianna Peña (@VenezuelanVixen) la UFC 265.pic.twitter.com/tWLmW2Exmt

— Brett Okamoto (@ bokamotoESPN)15 aprilie 2021

Jose Aldo nu-l va lăsa pe Pedro Muhnoz să-l doboare

Nu în ultimul rând, Jose Aldo nu-l va lăsa pe Pedro Muhnoz să-l doboare când schimbă lovituri. Deși Aldo nu s-a luptat atât de mult în ultimul timp, a susținut un spectacol la UFC Fight Night în decembrie 2020, înfruntându-se cu Marlon Chito Vera. În aceea, Aldo a fost fantastic și a umilit-o cu adevărat pe Vera. Lupta a durat cele trei runde, Aldo câștigând prin decizie.

Acum, Aldo îl va înfrunta pe Muhnoz în ceea ce ar trebui să fie un tip de confruntare dus-întors. Înainte de aceasta, Aldo a primit 1,72 cote, iar cota lui Muhnoz a fost plasată la 2,15. În timp ce gândul la o victorie Muhnoz sună distractiv, Aldo va fi entuziasmat pentru aceasta. Din această cauză, credem cu adevărat că va fi mult prea mult pentru ca Muhnoz să încerce să se oprească. Aldo este alegerea noastră.

Jose Aldo Pentru a-l învinge pe Pedro Muhnoz
1,72
Bet99

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde ai pot paria online și să-l aleagă pe cel mai potrivit pentru dvs.:

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive