Bonus
Vezi toate pariurile sportive Site-uri

UFC 264 Picks: McGregor vs Poirier 3

TrilogiaMcGregor vs Poirier se va încheia pe 10 iulie, în timp ce ne îndreptăm către Nevada șiT-Mobile Arena, Las Vegas. Acest eveniment este cu siguranță unul dintre cele mai mari ale anului, cucote UFC deja lansate pentru un eveniment major care nu va avea loc luni de zile.

McGregor a luat primul din serie într-un stil emfatic. Apoi, a doua luptă dintre acești veterani UFC a avut loc la începutul anului 2021, când Poirier a surprins cotele de lasite-uri de pariuri UFC și l-a învins pe irlandez în al doilea minut al rundei. 2.

Există și câteva lupte interesante pecarta principală cu brazilienii Gilbert Burns și Jennifer Maia pasând înapoi în Octogon. Burns nu a mai intrat în ring de când a pierdut în fața campionului liră pentru liră Kamaru Usman.

Șansele au fost eliberate și am analizat foartecele mai bune. case de pariuri sportive online pentru România. Pentru cei care încă se întreabăunde să vizioneze UFC, avem unprogram UFC pe care spectatorii noștri să-l examineze.

pic.twitter.com/N0r0gd5wCx

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA)26 aprilie 2021

UFC 264 Picks & Predictions

Evenimentul este încă departe, dar popularitatea headliner-uluiConor McGregor . Așa cum stau lucrurile, sunt foarte puține lupte programate pentru eveniment, deși s-ar putea să vedem mai multe în curând—tîi place „Sugar” Sean O'Malley dintre nume zvonuri. Vom menține această listă actualizată pe măsură ce evenimentul se apropie din ce în ce mai mult, așa că asigurați-vă că continuați să verificați cu noi!

UFC 264: Lupte anunțate

  • Conor McGregor (22-5-0) vs. Dustin Poirier (27-6-0)
  • Stephen Thompson (16-4-1) vs. Gilbert Burns (19-4-0)
  • Jennifer Maia (18-6-1) vs. Jessica Eye (15-9-0 )

Conor McGregor vs Dustin Poirier

Acum32 de ani, „Notoriusul” este foarte în floare. El a intrat și a ieșit din UFC de câțiva ani. Această luptă va fi esențială în ceea ce privește viitorul său în MMA.

El a părut rolul care a condus la a doua din trilogia împotriva lui Dustin. Cu toate acestea,Dustin l-a copleșit pe McGregor și a lovit cu precizie până la TKO în al doilea.

De data aceasta s-ar putea să vedem o performanță diferită de McGregor, deoarece este posibil să-și fi scuturat rugina inelului și să-și fi schimbat mentalitatea după ce a fost umilit de veteranul american de MMA.

Both fighters are able strikers, with McGregor probably edging out Poirier in that department. As always, Conor va dori să ia meciul în picioare, lcăutând să-și despartă adversarul și să aducă lovitura de KO. Îi sprijinim pe Notorious să facă exact asta.

Conor McGregor Pentru a-l învinge pe Dustin Poirier
2,00
888 Sport

Așa de ușor.pic.twitter.com/CgcHoKKbZB

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA)4 mai 2021

Stephen Thompson vs Gilbert Burns

Burns a intrat în ultimul său meci împotriva campionului în vigoareUsman caută să facă 7 victorii în 7, but we all know how that went. That’s no slight on the Brazilian, his fight game is excellent and there is seemingly nobody in the Welterweight Division that can stop the Nigerian.

Burns are, probabil, cel mai bun joc la sol din divizie and possesses electrifying striking. The downside to his game is he relies on getting up close and personal with his opponents, which doesn’t bode well against the long-limbed Stephen Thompson.

Stephen „Wonderboy” Thompson has shown his class over the years. At 38 de ani nu se așteaptă ca el să fie mult mai mult în UFC.

El intră în această luptă în căutarea a treia. câștigă la respingere și este cota favorită la majoritatea furnizorilor importanți de pariuri sportive. Cu toate acestea, Burns este un luptător cu ceva timp de dovedit șisimțim că va copleși americanul câștigând prin TKO.

Gilbert Burns Pentru a-l învinge pe Stephen Thompson
2,30
Sports Interaction

Mulțumesc lui Dumnezeu! A reușit să obțină un W împotriva unei legende@lovatojrbjj Mulțumiri pentru meci a fost o onoare!@FloGrappling @LoveHempuk @PsoRite pic.twitter.com/LWGWf4MccM

— GILBERT BURNS DURINHO (@GilbertDurinho)1 mai 2021

Jennifer Maia vs Jessica Eye

Jennifer Maia are 3 victorii în ultimele 5 lupte ale sale și a arătat mai puternică pe măsură ce a progresat prin cariera ei de MMA. La 32 de ani, este acum în plină experiență și caută să-și cimenteze numele în istoria UFC.

Ea a fost puternic învinsă de formidabila Valentina Shevchenko în ultima sa luptă, arătând că poate absorbi o mulțime de lovituri. Pierderea în fața lui Shevchenko nu este un lucru rușinos, deoarece ea s-a dovedit a fi cea mai bună în jocul de lupte feminin chiar acum – probabil cea mai bună din toate timpurile.

Jessica „Evil” Eye a pierdut 2 lupte consecutive și va căuta reparați-vă la UFC 264. Ea este cea mai slabă în această luptă, dar este mai mult decât capabilă să obțină victoria cu lovirea ei de elită. Pariăm că Maia va câștiga prin TKO sau prin decizie.

Jennifer Maia Pentru a o învinge pe Jessica Eye
1,53
Betway

Jennifer Maia șochează divizia învingându-l pe Jo Jo Calderon cu supunerea în runda 1! 😲#UFCVegas5 pic.twitter.com/sYTSwj3Ii8

— Vocea Unuia! (@jeolmoz2)2 august 2020

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine :

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive

    UFC Betting Picks: Biggest Fights of 2022 Everything you need to know for the UFC Betting Picks 2022 | România Pariuri sportive