Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Alegeri și predicții UFC 262

CoteCote UFC pentru fiecare carte principală și luptă de subcartă au fost lansate oficial înaintea UFC 262.

This pay-per-view event is set to take place on Sâmbătă, 15 mai, la Toyota Center din Houston, Texas. Noaptea va fi afișată de Confruntarea pentru titlul ușoară dintre Charles Oliveira și Michael Chandler.

Cota cota pentru UFC 262 sunt disponibile mai joslacele mai bune site-uri de pariuri UFC și au fost actualizate ultima dată pe aprilie 14, 2021:

Luptătorul întâiBet99Bet99Luptătorul al doilea
Charles Oliveira1,732,10Michael Chandler
Tony Ferguson2,371,57Beneil Dariush
Katlyn Chookagian| ||6571.672,20Viviane Araujo
Shane Burgos1,672,20| ||663Edson Barboza

Acesta ar trebui să fie o carte foarte interesantă. Asigurați-vă că vă curățați sâmbăta seara pentru a nu rata nimic! În timp ce faci acțiune, de ce să nu condimentezi puțin lucrurile cu un pariu sau două?

Experții noștri interni în pariuri MMA sunt dornici să-și împărtășească alegerile, deci haideți să ne aprofundăm.

Dar înainte de a face acest lucru, am dori să lansăm un memento prietenos pentru Verificați ÎNTOTDEAUNA știrile UFC cât de des puteți duce la cărți.

Măsurile de precauție nu elimină posibilitatea de îmbolnăvire sau rănire, mai ales ca urmare a COVID-19. Mai bine să vă preveniți decât să vă pare rău.

Faceți clicaici pentru a vedea un program care detaliază UFC 262 și alte evenimente UFC viitoare.

UFC. 262 Picks & Predictions

Să începem lucrurile aruncând o privire rapidă la TOATE luptele programate pentru UFC 262. Amintiți-vă, acest program de luptă va fi exact când va fi lansat acest articol dar știrile se schimbă devreme și des. Vizitareapagina Twitter a UFC este o modalitate bună de a rămâne la curent.

UFC 262: Lupte programate

Lupte de cărți principale:

 • Charles Oliveira (29-8-0, 1 NC) vs. Michael Chandler (22-5-0)
 • Leon Edwards (18-3-1) vs. Nate Diaz (20-12-0)
 • Tony Ferguson (26-4-0) vs. Beneil Dariush (20-4-1)
 • Katlyn Chookagian (14-4-0) vs. Viviane Araujo (10-2-0)
 • Shane Burgos (13-2-0) vs. Edson Barboza (21-9-0)

Prelims:

 • Jacare Souza (26-8-0, 1 NC ) vs. Andre Muniz (20-4-0)
 • Jack Hermansson (21-6-0) vs. Edmen Shahbazyan (11-1-0)
 • Alex Perez (24-6-0) vs. Matt Schnell (15-5-0)
 • Andrea Lee (11-5-0) vs. Antonina Shevchenko (8-2-0)

Early Prelims:

 • Lando Vannata (11-5-2) | ||756vs. Mike Grundy (12-2-0)
 • Jordan Wright (11-0-0, 1 NC) vs . Jamie Pickett (11-4-0)
 • Rafael Alves (19-9-0) vs. Damir Ismagulov (18-2-0)
 • Gina Mazany (7-4-0) vs. Priscila Cachoeira (9-3-0)
 • Kevin Aguilar (17-4-0) vs. Tucker Lutz (2-0-0)
 • Joel Alvarez (17-2-0) vs. Christos Giagos (17-8-0)

Charles Oliveira (1.72) vs. Michael Chandler (2.10)

Evenimentul principal,Charles Oliveira vs. Michael Chandler, estesingura lupta pentru titlu programată pentru această carte.

The | ||794UFC Lightweight Championship title, deținut anterior de Khabib Nurmagomedov (care s-a retras pe 24 octombrie 2020),a fost eliberat oficial din 19 martie 2021| ||797. Both fighters will surely be at the top of their game given what's at stake.

Oliveira intră ca favorită., având în vedere istoricul său de succes.El deține în prezent destul de multe recorduri UFC inclusivcele mai multe câștiguri de trimitere (14) . Acest lucru nu este o surpriză, având în vedere capacitatea sa de a executa unele dintre mișcările sale de sufocare, inclusiv sufocarea ghilotinei și sufocarea din spate.

De asemenea, nu a pierdut o luptă UFC de peste trei ani , ultima sa înfrângere a avut loc împotriva lui Paul Felder la UFC 218 (2 decembrie 2017). Oliveria se poate lăuda și cu 10 distincții „Performanța nopții”, care este, după cum probabil ați ghicit, un alt record UFC.

De cealaltă parte a ringului stăChandler, care este încă relativ nou pe scena UFC după ce a concurat în evenimentele Bellator MMA timp de puțin peste un deceniu.

De fapt,Chandler's only UFC fight to date was against Dan Hooker at UFC 257 înapoi pe 24 ianuarie a acestui an. A avut nevoie de doar două minute și treizeci de secunde pentru a câștiga prin TKO (locuri), câștigându-i onorurile „Performanța nopții”.

Destul de interesant, Chandler nu a pierdut niciodată o luptă prin supunere. Trei dintre pierderile sale au venit prin TKO, în timp ce celelalte două s-au rezumat la o decizie împărțită. Chandler poate fi nou în UFC, dar nu este nou în câștiguri.

Oliveira a câștigat doar cinci lupte prin TKO de-a lungul carierei sale, patru dintre aceste lupte au avut loc în 2008 sau mai devreme. Deci a trecut ceva timp. Cu siguranță nu este incapabil, dar se pare că este cea mai bună cale spre victorie.

Un lucru pare sigureste puțin probabil ca această luptă să meargă distanţă. Ar trebui să fie unul apropiat din toate punctele de vedere, dar luați-l pe Charles Oliveira să câștige lupta.

Charles Oliveira Pentru l-a învins pe Michael Chandler
1,72
Betway

Katlyn Chookagian (1,66) vs. Viviane Araujo (2,10)

Acesta|| |862 Flyweight Bout între Katlyn Chookagian și Viviane Araujo, doi luptători înfometați să aibă un impact la Flyweight.

Chookagian se deschide ca favorită ceea ce are sens, având în vedere că ea esteîn prezent pe locul 2 în clasamentul feminin UFC la greutatea mușcă.| ||872

She had a chance to compete for the Women's Flyweight Championship title în timpul UFC 247 împotriva Valentinei Shevchenko dar a suferit o KO în timpul a treia rundă. Întâmplător, acest eveniment a avut loc și la Toyota Center.

Un lucru pe care Chookagian îl are asupra lui Araujo este experiența UFC. Ea este în UFC din 2016, în timp ce Araujo nu a participat la prima ei luptă UFC până la UFC 237 din 11 mai 2019. 

Cu toate acestea, Araujo este 4-1-0 în cariera ei la UFC și nu are nicio problemă să meargă la distanță. De fapt, ambii luptători sunt perfect mulțumiți să joace fiecare rundă, ceea ce nu va face decât să sporească intriga acestei lupte.

Chookagian ar părea să aibă avantajul fizic deoarece ea este cinci inci mai înaltă decât Araujo cu o rază de picior mult mai lungă, dar Araujo pare să fie cea mai bună luptătoare din punct de vedere analitic.

De fapt,Araujo are avantaj când vine vorba de statistici multiple, inclusiv lovituri semnificative aterizate pe minut (4,51). Ea este, de asemenea, o luptătoare mult mai bună, ceea ce ar putea să-i îmbunătățească șansele.

Acesta va fi un alt meci care se reduce la sârmă și ar putea fi foarte bine decis printr-o decizie unanimă.Ia-l pe Viviane Araujo să câștige lupta.

Viviane Araujo Pentru a o învinge pe Katlyn Chookagian
2,10
Betway

Tony Ferguson (2.20) vs Beneil Dariush (1.67)

Rebobinați un an și Tony Ferguson se aliniază pentru a lupta cu cel mai mare luptător UFC din toate timpurile, Khabib Nurmagomedov. Cu toate acestea, lupta nu a mai avut loc și de atunciTony a pierdut două meciuri.

Ferguson a pierdut în fața actualului campion la categoria ușoară Charles Oliveira în ultimul său meci , după o hotărâre unanimă a judecătorilor.

Înainte de astaJustin Gaethje a fost cel care a prăpădit pe Ferguson, livrând o bătaie care va fi amintită ani de zile. Lupta a fost oprită târziu în a 5-a, Tony arătând bătut și învinețit.

Beneil Dariush este un luptător foarte interesant în această divizie. În căutarea luia șaptea victorie consecutivă aici, Dariush a urcat în clasamentul la categoria uşoare.

El posedă un joc excelent la sol, la fel ca și el. o serie de greve la dispoziţia lui.În ultimele 5 lupte ale sale a câștigat 2 cu KO spectaculoase.

Tony Ferguson chiar nu sa arătat în lupte recente și ne așteptăm să vedem mai multe de aceea in aceasta. Dariush va ieși trăgând și îl va termina pe acesta în primul.

Beneil Dariush Pentru a-l învinge pe Tony Ferguson
1,67
888 Sport

Andrea Lee (2.60) vs Antonina Shevchenko (1.50)

În acest moment, Valentina Shevchenko este cea mai incitantă luptătoare în UFC feminin — nicio lipsă de respect față de Rose Namajunas — și o mare parte din motivul pentru care ea este fiara care este astăzi, se datorează surorii ei șimentor Antonina.

Îndreptându-se spre ultimele etape ale carierei sale, tânăra de 36 de ani va dori să-și termine cariera la un nivel maxim.

Ea are unrecord profesional MMA de 9- 2-0 și area câștigat 3 din ultimele 5 lupte. Andrea Lee este o luptătoare mai tânără și va reprezenta o provocare diferită pentru luptătorul veteran.

Lee luptă din Louisiana SUA, cu un record de 11-5-0. Ea și-a pierdut ultimele 3 lupte profesionale prin decizie.

Antonina este o luptătoare de oțel și a arătat că o treime din victoriile sale vin prin KO/TKO, ceea ce este relativ rar în primele zile ale UFC feminin.Așteaptă-te ca ea să iasă puternică și să pună această luptă în pat în primele două runde.

Antonina Shevchenko Pentru învinge-te pe Andrea Lee
1,50
Sports Interaction

Vă mulțumim că ați accesat alegerile noastre gratuite pentru UFC 262! Asigurați-vă că găsițithe topul de pariuri sportive disponibile care funcționează pentru dvs. înainte de a plasa orice pariu. Mult succes!

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive