Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Alegeri și predicții UFC 261

CoteCote UFC pentru următorul mare eveniment MMA sunt deja disponibile. Să aruncăm o privire la cotele UFC 261 și la alegerile de pariuri UFC 261.

Următorul eveniment UFC pay-per-view este stabilit pentrusâmbătă, 24 aprilie. Va avea loc la VyStar Veterans Memorial Arena din Jacksonville, Florida, evenimentul principal fiind lupta pentru titlul welter. În această luptă, actualul campion la categoria welter Kamaru Usman se va confrunta cu Jorge Masvidal

Cotele cotele pentru UFC 261 sunt acum disponibile. Cotele au fost actualizate ultima dată pe23 aprilie 2021:

1st FighterBet99Bet992nd Fighter
Jorge Masvidal3.201,25Kamaru Usman
Rose Namajunas2,651,54Weilli Zhang
Jessica Andrade2,201,24Valentina Shevchenko
Anthony Smith1,701,53Jimmy Crute
Chris Weidman1,951,87Uriah Hall
Jeff Molina1,911,91Qileng Ahora
Karl Roberson| ||6712.201,77Brendan Allen
Na Liang2,201,67| ||677Ariane Carnelossi
Rodrigo Vargas2,851,40Zhu Rong
Kevin Natividad 2.202.201.67Danaa Batgerel

Acest cardva include și alte două meciuri pentru titlu—confruntareaLupta pentru titlul feminin în greutate paie șiLupta pentru titlul feminin în greutate mușcă.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri UFC aici
 • Zhang Weili, alias „Magnum”, pare să aibă un avantaj în timp ce încearcă să-și apere titlul la greutatea paie, lăudându-se cu un record foarte impresionant de 21-1-0 pe viață. Concurentul ei Rose Namajunas, alias „Thug”, nu este cu siguranță nici pe departe, deoarece în prezent ocupă locul 1 în topul clasamentului feminin UFC la greutatea paie.

  Înainte că,Jessica Andrade, alias „Bate Estaca”, va face tot posibilul pentru a aduce titlul la greutatea mușcă acasă în Brazilia.Acesta nu va fi o operațiune ușoară deoareceea urmează să o înfrunte pe Valentina Shevchenko, alias „Bullet”,care are un formidabil record 19-3-0 și va face tot ce este necesar pentru a-și apăra titlul.

  Această carte va fi cu siguranță un răsfăț, așa că asigurați-vă că vă conectați! În timp ce ești la asta, de ce să nu pariezi pentru a face lucrurile mai interesante pentru tine?Experții noștri interni în pariuri MMA mănâncă puțin în așteptare și ar dori să-și împărtășească alegerile, așa că să începem.

  Dar înainte de a face asta, am dori să emitem un memento prietenos pentru ÎNTOTDEAUNA nu uitați să verificați știrile UFC din timp și des. Boala și rănirea sunt întotdeauna posibile, mai ales într-o lume în care orice luptător poate contracta COVID-19 în orice moment.În pofida măsurilor de precauție.

  Faceți clic aici pentru a vedea itinerarul complet al nopții de luptă UFC.

  Selecții și predicții UFC 261|| |743

  Let's begin by taking a look at all of the scheduled fights for UFC 261. Acest program de luptă va fi exact când va fi lansat acest articol, dar din nou, știrile se schimbă devreme și des. Asigurați-vă că aveți degetul pe puls ca să nu ratați nimic!

  UFC 260: Main Fights

  • Kamaru Usman (18-1-0) vs. Jorge Masvidal (35-14-0)
  • Zhang Weili (21-1-0) vs. Rose Namajunas (9-4-0)
  • Valentina Shevchenko (20-3-0) vs. Jessica Andrade (21-8-0)
  • Chris Weidman (15-5-0) vs. Uriah Hall (16-9-0)
  • Anthony Smith (34-16-0) vs. Jimmy Crute (12-1-0)
  • Randy Brown (12-4-0) vs. Alex Oliveira (22-9-1)
  • Brendan Allen (15-4-0) vs. Karl Roberson (9-3-0)
  • Danaa Batgerel (8-2-0) vs. Kevin Natividad (9-2-0)
  • Jeff Molina (8-2-0) vs. Qileng Aori (18-6-0)
  • Johnny Munoz Jr. (10-1-0) vs. Jamey Simmons (7-3-0)
  • Zhu Rong (17-3-0) vs. Rodrigo Vargas (11-4-0)
  • Dwight Grant (10-3-0) vs. Stefan Sekulic (12-3-0)
  • Ariane Carnelossi (12-2-0) vs. Na Liang (15-4-0)

  Kamaru Usman vs Jorge Masvidal

  Nu este prima dată când acești doi luptători se înfruntă la meci evenimentul principal. Ultima lor întâlnire a fost laUFC 251 de la Fight Island din Abu Dhabi. Lupta a durat toate cele cinci runde șiUsman a fost declarat învingător prin decizie unanimă, după ce a reușit să-l neutralizeze pe Masvidal.

  În timpul acelei lupte,Masvidal a avut o rundă de deschidere foarte puternică. El a dezlănțuit un baraj de lovituri rapide și a reușit să-și revină după o distrugere timpurie de către Usman.Din runda a doua încolo, însă, Usman a pus mâna pe meci deoarece Masvidal nu a putut să-și ajusteze ritmul sau stilul în timp.

  Unii ar putea atribui această victorie la lipsa unui cantonament complet, deoarece Masvidal a acceptat provocarea când era la mai puțin de o săptămână distanță.Usman a fost programat inițial să se lupte cu Gilbert Burns, cu toate acestea, a trebuit să se retragă din cauza unui test COVID-19 pozitiv.

  Mulți se așteaptă la Masvidal pentru a câștiga ca și alți membri ai echipei americane de top în trecut, dar banii mei sunt cu siguranță pe Usman. Nici el nu a avut o tabără completă, deoarece se antrena să se lupte cu Burns înainte de schimbarea de ultimă oră.Dar Usman s-a ținut pe cont propriu și s-a dovedit a fi mult mai bun din punct de vedere tehnicdecât adversarul său de-a lungul meciului.

  Alege-l pe Usman pentru a câștiga această luptă.Acest meci va ajunge probabil la distanță, ceea ce va aduce beneficii stilului său.

  Kamaru Usman Pentru a-l învinge pe Jorge Masvidal
  1.25| ||862
  Sports Interaction

  Zhang Weili vs Rose Namajunas

  Aceasta va fi cu siguranță o luptă pentru veacuri, în timp ce numărul 1 îl învinge pe numărul 2.Așa cum am menționat anterior, Zhang Weili are o singură pierdere în carieră în 22 de meciuri, ceea ce este cu siguranță ceva de luat în considerare. Mai ales că această pierdere a fost prima ei luptă din 2013.

  Ea a devenit campioana feminină la greutatea paie cu stil în timpul UFC Fight Night pe 31 august 2019. Ea i-a înmânat Jessica Andrade prima ei înfrângere în peste doi ani,având nevoie de doar 42 de secunde din prima rundă pentru a înregistra un TKO și a-și lua titlul. Acesta a fost primul meci de apărare a titlului lui Andrade, așa că victoria a fost deosebit de semnificativă.

  Weili nu s-a confruntat niciodată cu viitorul ei adversar, Rose Namajunas. Namajunas va fi cu siguranță să mănânce puțin pentru ocazie. La urma urmei,Namajunas a fost cel care a ținut centura de greutate paie înainte de a suferi un knock-out împotriva amintitei Jessica Andrade la UFC 237 în 2019.

  Înainte de asta,Namajunas câștigase centura în 2017 și l-a apărat cu succes în 2018. Ambele lupte au fost împotriva Joannei Jędrzejczyk. Acum, ea are în sfârșit șansa să facă asta în ceea ce este definiția unei potriviri de declarații pentru ea.Recuperarea titlului ȘI învingerea lui Weili ar fi cu siguranță un moment de definire a carierei.

  În ciuda palmaresului lui Weili, există multe de ce să-ți placă alegerea lui Namajunas. pentru a câștiga.

  Rose Namajunas Pentru a-l învinge pe Zhang Weillil
  2,65
  PowerPlay

  Mulțumesc pentru a vă acorda alegerilor noastre pentru UFC 261. Mai jos, veți găsi cele mai bune cele mai bune case de pariuri sportive. Fgăsește-l pe cel care ți se potrivește și pariază!

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive