100% până la
Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Alegeri și predicții UFC 259

Ne îndreptăm cătreUFC Apex pentru următorul mare eveniment UFC, ca UFC 259 ocupa centrul scenei. Evenimentul este programat pentru Sâmbătă, 6 martie 2021 și va garanta că va fi un adevărat spectacol pentru fanii UFC.

Campionul la greutatea mijlocie Israel Adesanya| ||632 will take on the big Pole Jan Blachowicz for the light-heavyweight title. As he looks to cement himself as a double weight champion.

Adesanya deține un record de 20-0-0, un record remarcabil și va căuta să ajungă pe locul 21 în prima. saptamana din martie. Există o serie de alte evenimente mai mici care duc la UFC 259, așa că merită să verificațiProgramul UFC pentru întreaga gamă de lupte.

The Cote de pariuri UFC sunt eliberate din toatePariuri sportive de top.Experții noștri interni MMA au evaluat șansele pentru cele mai bune lupte și au făcut câtevaalegeri pentru cele mai bune lupte în noapte.

O noapte legendară - următoarea pe PPV 🏆🏆🏆#UFC259 pic.twitter.com/9OjYCZ7IMR

— UFC (@ufc)14 februarie 2021

Israel Adesanya (1,44) vs Jan Blachowicz (3,75)

Israel Adesanya sa luptat cu Paulo Costa în ultima sa luptă și l-a demolat. He systematically took the Brazilian to pieces, who had promised to go on the offensive against the Kiwi. But, Adesanya wasn’t to be stopped, continually landing strikes onto Costa.

Aceasta va fi o luptă diferită.Jan Blackowicz nu a mai pierdut din februarie 2019, câștigând ultimele sale patru lupte la respingere. Aceste victorii includ un knock-out devastator adus lui Luke Rockhold și o victorie excelentă asupra lui Dominick Reyes în ultimul său.

Adesanya va lua probabil lupta într-un mod similar cu ceea ce am văzut împotriva lui Costa și Romero, permițându-le să faceți mișcările și apoi contracara. Adesanya este, fără îndoială, cel mai bun atacant din acest sport și va dori să folosească asta în avantajul său în acest sport.

Ia-l pe Adesanya să-l învingă pe Blachowicz.

Israelul Adesanya Pentru a-l învinge pe Jan Blachowicz
1,44
Betway

Jucătorul 1 este gata.#UFC259 pic.twitter.com/BtezTSyr10

— UFC (@ufc)17 februarie 2021

Amanda Nunes (1,08) vs Megan Anderson (7,50)

The Brazilianca Amanda Nunes este în plină experiență la 32 de ani -ani și nu a pierdut nicio luptă din 2015. Ea o va înfrunta pe Megan Anderson la UFC 259 și intră în luptă ca favorită fermă pentru a câștiga la o cotă de 1,08.

ProvocatorulMegan Anderson va căuta să câștige 3 victorii din 3. împotriva brazilianului. Deși acest lucru ar putea fi puțin ambițios, Nunes continuă să se consolideze ca una dintre cele mai bune lupte feminine din istoria UFC.

Există unii care susțin că Nunes încetinește, având doar a câștigat cele două meciuri anterioare prin decizie. Deși acelea au fost decizii unanime, aceasta va fi singura licărire de speranță pe care Anderson o are în aceasta.

Alege-o pe Amanda Nunes pentru a câștiga.

Amanda Nunes Pentru a învinge-o pe Megan Anderson
1,08
Sports Interaction

🔥🦁#UFC259 @evertonVVxtreme pic.twitter.com/ftYL0Adreq

— Amanda Nunes (@Amanda_Leoa)17 februarie 2021

Aljamain Sterling (1,91) vs Peter Yan (1,91)

Avem numărul 1 vs numărul 2 îndivizia de greutate gală, întrucâtRusul Peter Yan își apără titlul împotriva contestatarului Aljamain Sterling. Sterling intră în apogeu la 31 de ani și nu a mai pierdut nicio luptă din 2017.

A câștigat toate ultimele 5 lupte. Dar, Peter Yan este un alt fel de animal.Rusul a câștigat 10 lupte consecutive și arată de neoprit în octogon, cu o prezență distinctă care îl face pe adversar să simtă că nu-l poate răni.

El l-a învins pe fostul campion Jose Aldo în ultima sa și a câștigat victorii împotriva unor oameni ca John Dodson, Jin Soo Son și Jimmie Rivera în drumul său spre vârf. Așteaptă-te să-l vezi sub foc în aceasta, dar învinge și câștigă așa cum o face întotdeauna.

Așteaptă-te ca Peter Yan să câștige.

Peter Yan To beat Aljamain Sterling
1,73
10Bet

#UFC251 #UFCFightIsland #FightIsland ȘI NOU campion Peter Yan..scuze Moș Aldo..tinerețea întotdeauna câștigăpic.twitter.com/oPHvS1FjRZ

— David Bateman (@Knightrider0003 )12 iulie 2020

Pariază pe UFC 259

Alege din lista de mai jos cu cele mai bune case de pariuri sportive din România cel mai bun pentru tine. Acestea variază în ceea ce privește cotele, pe piețele disponibile, în bonusuri și promoții. Amintiți-vă că sunteți eligibil pentru bonusuri mai bune dacă depuneți folosind Bitcoin.

  • Bonusuri mai bune cu BTC
    Taxe mai rapide și mai mici
    • Vedeți toate site-urile de pariuri sportive