Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Alegări, predicții și cote UFC 256

Ne întoarcem în deșert pentruUFC 256, caTony Ferguson returns to the octagon pentru prima dată de când a fost dezamăgit de recentul challenger la categoria ușoară Justin Gaethje.Evenimentul are loc pe 12 decembrie, la UFC Apex din Las Vegas, Nevada. Evenimentul poate fi vizionat pe o serie de canale, care pot fi găsiteaici.

1st FighterPowerPlayPowerPlay2nd Fighter| ||640
Timothy Thompson1,871,87Fedor Emelianenko
Said Sowma1,401,33Vitaly Minakov
Patrik Pietila5,001,10Usman Nurmagomedov
Sharaf Davlatmurodov2,001,25Anatoly Tokov

Evenimentul este intitulat || |659UFC Flyweight Championship bout, întreDeiveson Figueiredo și Brandon Moreno, care au luptat amândoi la UFC 255. De asemenea, avem vedeta chinezăLi Jingliang împotriva americanului Dwight Grant. Cu o luptă pentru titlu și revenirea lui El Cucuy, acesta va fi cu siguranță un eveniment de reținut!

Provocare acceptată.

🏆@Daico_Deiveson încearcă să facă o întoarcere istorică față de@TheAssassinBaby!#UFC256 pic.twitter.com/KhMPUvpmVy

— UFC (@ufc)24 noiembrie 2020

 

UFC 256 Picks & Predictions

Evenimentul de laUFC Apex este rapid- apropiindu-se iar pariorii ar trebui să fie conștienți de faptul că probabilitatea de închidere va arăta puțin diferit față de ceea ce vedem astăzi. De asemenea, 2020 a fost un an complicat pentru competiția sportivă și îi sfătuim pe pariori să continue să verifice dacă luptătorii pe care i-au retras din cauza complicațiilor COVID-19. De asemenea, există și șansa unei răniri, așa că asigurați-vă că ne vizitați din nou pentru actualizări.

Deocamdată, s-au anunțat lucruri pe care luptătorii se vor pregăti pentru cântăririle care urmează. Ne-am concentrat pe trei dintre cele mai interesante lupte de laUFC 256, iar experții noștri UFC le vor detalia pentru tine mai jos!

UFC 256: Principal Lupte

 • Deiveson Figueiredo (20-1-0) vs Brandon Moreno (18-5-1)
 • Tony Ferguson (25-4-0) vs Charles Oliveira(29-8- 1)
 • Marvin Vettori (15-4-1) vs Ronaldo Souza (26-8-1)
 • Cub Swanson (26-11- 0) vs Daniel Pineda (27-13-2)
 • Li Jingliang ( 17-6-0) vs Dwight Grant (10-3-0)
 • Renato Moicano (14-3-1) vs Rafael Fiziev (8-1-0)

Deiveson Figueiredo (1.30) vs Brandon Moreno (3.50)

Figueiredo se bucură de cea mai bună perioadă a carierei sale profesioniste de luptă din vara lui 2019, strângând 5 victoriis, revendicând și reținând titlul Flyweight în acea perioadă.

El sa confruntat cu Alex Perez în ultima sa apărare a titlului, la UFC 255, șia încheiat lupta prin Guillotine Choke în 2 minute de la începerea luptei| ||749. He’s the favourite in the eyes of the oddsmakers posting Cote la pariuri UFC la majoritatea caselor de pariuri sportive de top.

Brandon Moreno nu este nicio împingere. El s-a bucurat de o serie similară încă dinvara lui 2019,obținând 4 victorii și un egal în acea perioadă. Nu s-a comportat la fel de accentuat ca adversarul său, dar a reușit să ajungă în prima rundă împotriva unui luptător promițător din Brandon Royval în ultimul său meci.

Ia-l pe Figueiredo să fie în continuare campion UFC.

Deiveson Figueiredo Pentru a-l învinge pe Brandon Moreno
1,30
888 Sport

Deiveson Figueiredo i-a promis bunicului său că va deveni campion UFC.

După ce a făcut acel vis să devină realitate, a dus cureaua la mormântul bunicului său 🥺#UFC255 pic.twitter.com/VjS3Wsd93d

— ESPN MMA (@espnmma)20 noiembrie 2020|| |796

Tony Ferguson (1.61) vs Charles Oliveira (2.30)

Lupta pe care mulți oameni credeau că ar fi fost una pentru secole, a fost împotriva lui Ferguson Nurmagomedov. Dar, nu a fost să fie. Ferguson a pierdut, iar Khabib s-a retras după o victorie cuprinzătoare asupra lui Gaethje. Oricum ar fi,El Cucuy s-a întors și este favoritul pentru a câștiga împotriva Oliveira la majoritateatop site-uri de pariuri UFC.

Stilul de luptă unic și imprevizibil al lui Ferguson, împreună cu caracterul său plin de culoare, îl fac un personaj popular printre unii fani. Așteptați-vă să vedeți un luptător întinerit, deoarece are un punct de dovedit și este foarte capabil să facă asta împotriva brazilianului.

Oliveira este în plină experiență. Nu a pierdut nicio luptădin iunie 2018 și a câștigat 7 victorii în acest timp. Are o gamă mare de lovituri și este capabil să lupte la sol la fel ca și Ferguson.Ne așteptăm la o supărare aici.

Alege-l pe Oliveira pentru a câștiga.

Charles Oliveira Pentru a-l învinge pe Tony Ferguson
2.30
Betway

Niveluri@TonyFergusonXT pic.twitter.com/Vuw9pbjkuf

— McGregor Sports (fan account) (@McGregor_ent) 20 noiembrie 2020

Li Jingliang (1.44) vs Dwight Grant ( 2.75)

În sfârșit, îl avem pe welter Li Jingliang, care intră în această luptă după o înfrângere în fața lui Neil Magny la UFC 248. El a pierdut lupta prin decizie unanimă.Luptătorul chinez s-a dovedit a fi o forță și își va închipui să revină aici.

UFC încă nu a lansat modul în care va fi setat cardul sus, așa că nu știm când va avea loc această luptă în noapte. Pariotorii pot verificaProgramul nostru de evenimente UFC pentru cele mai recente actualizări despre lupte.

Dwight Grant are 10-3 și la 36 is moving towards the latter stages of his career. He lost via TKO in his last fight against Daniel Rodriguez, in the first round. If Jingliang fights at his own pace this will likely be a one-sided affair.

Așteptați-vă la o victorie încrezătoare de la Jingliang.

Li Jingliang Pentru a-l învinge pe Dwight Grant
1,44
888 Sport

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

 

Ce vitrină de abilități BJJ! Li Jingliang evită două încercări de supunere din partea lui Liu și scapă cu succes.#legendfc3 #mma #throwback pic.twitter.com/vkfmJRpfyz

— Legendă FC (@LegendFCMMA)1 octombrie 2020

Vezi mai jostop de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

   
   
   

   

  UFC Betting Picks: Biggest Fights of 2022 = Tot ce trebuie să știți pentruUFC Betting Picks 2022 | România Pariuri sportive