@VisitAbuDhabi
Vezi toate pariurile sportive Site-uri

UFC 254: Picks, Predictions And Odds

Khabib Nurmagomedov își va apăra titlul la categoria ușoară și recordul MMA de 28-0împotrivă| ||626 the American contender Justin Gaethje, care se va lupta cu campionul după o serie improbabilă de victorii împotriva unor luptători de top. Gaethje l-a depășit pe cel care a fost aliniat pentru a-l înfrunta pe Khabib alături de Tony Ferguson, învingându-l pe Ferguson într-un mod convingător și luând runda în al cincilea prin lovituri.

1st Fighter 10bet 10bet  10bet  2nd Fighter

Khabib Nurmagomedov

1,33

21,00 (Remiză) 3,30 Justin Gaethje

Robert Whittaker

TBA TBA (Remiză)| ||672 TBA Jared Cannonier

Alexander Volkov

TBA TBA (Remiză ) TBA Walt Harris
Magomed Ankalaev TBA TBA (Remiză)  TBA

Ion Cutelaba

Khabib Nurmagomedov Pentru a-l învinge pe Justin Gaethje
1,33|| |727
Betway

Pentru Khabib, el va vedea asta doar un alt concurent pe care să-l pună înapoi în locul lor. În timp ceGaethje are 4 victorii în ultimele 5, pur și simplu nu este ceva care să-l îngrijoreze pe un om care a câștigat fiecare luptă profesionistă pe care a avut-o. Khabib a distrus competiția de nenumărate ori în UFC.

Sperăm că această luptă este mai aproape decât ultimele lupte pentru Khabib, dar este greu de spus dacăGaethje are ce este nevoie. Să vedem cum se desfășoară lucrurile sâmbătă, 24 octombrie 2020, pe Fight Island, Abu Dhabi.

𝐓𝐇𝐈𝐒 𝐅𝐀𝐋𝐋.

🏆@TeamKhabib vs 🏆@Justin_Gaethje

[#UFC254 | #InAbuDhabi | @VisitAbuDhabi ]pic.twitter.com/9LdGbi6M9X

— UFC (@ufc)September 27, 2020

UFC 254 Picks & Predictions

Evenimentul este la aproximativ o lună distanță, ceea ce înseamnă că șansele sunt probabil să fie schimbare în săptămânile următoare, așa că asigurați-vă că continuați să verificați cu această pagină. Mai mult, lucrurile se pot schimba, luptătorii pot fi răniți sau infectați cu COVID-19, ceea ce înseamnă că Dana White va fi nevoită să reprogrameze unele lupte.

Dincolo de asta, toate sunt lupte de top. Vom trece prin luptele despre care credem că vor merita urmărite, oferind alegeri și predicții despre cum s-ar putea desfășura lupta.

UFC 254: Lupte principale

  • Khabib Nurmagomedov (28-0-0) vs Justin Gaethje ( 22-2-0)
  • Robert Whittaker (22-5-0) vs Jared Cannonier (13-4-0)
  • Alexander Volkov (31-8-0) vs Walt Harris (13-8-0)
  • Islam Makhaciov (18-1-0 ) vs Rafael dos Anjos (29-13-0) vs
  • Cynthia Calvillo (9-1-1| ||803) vs Lauren Murphy (13-4-0)
  • Magomed Ankalaev (13- 1-0) vs Ion Cutelaba (15-5-0)

Khabib Nurmagomedov (1.33) vs Justin Gaethje (3.30)

Toată lumea știe la ce să se aștepte când vine vorba de campionul rus la categoria ușoară, darGaethje oferă o nouă amenințare. Un luptător neconvențional, cu lovitură rapidă, precisă, cu putere knockout.

Apoi mai esteKhabib, care a arătatnu semne de încetinind. Fiecare concurent la titlu a fost dezamăgit, bătut sistematic în supunere.

Ce are Gathje care să-l învingă pe campion? Amândoi sunt luptători, dar dacă rămân în continuare picioarele lor simți că Gathje l-ar putea prinde pe campion cu priză. Toate cele mai bune case de pariuri sportiveCote de pariuri UFC îl au pe Khabib drept favorit clar la victorie.

Cu toate acestea,Khabib este neînvins. campion pentru un motiv și va căuta să-l facă pe american să alerge în ritmul lui, ceea ce puțini pot. Cu excepția cazului în care Gathje atinge acel împușcat criminal, simțim că se va termina „și încă!”

Ia-l pe Khabib să câștige.

Khabib Nurmagomedov Pentru a-l învinge pe Justin Gaethje
1,33
888 Sport

nu este ușor
crede-mă⚔️pic.twitter.com /sygRCnnl2e

— khabib nurmagomedov (@TeamKhabib)3 septembrie 2020

Jared Cannonier vs Robert Whittaker

Robert Whittaker a fost supărat de campionul în exercițiu la categoria mijlocie Israel Adesanya, care a avut o performanță devastatoare la UFC 253 pentru a-și apăra titlul împotriva brazilianului Paulo Costa.

Dar Adesanya face asta. tuturor din această categorie de greutate. Robert Whittaker este un luptător foarte periculos și Jared Cannonier va avea o treabă grea pe mâini. Acesta va fi unul dintre cele mai bine cotatesite-uri de pariuri UFC la care acordați o atenție deosebită, deoarece această luptă va stabili meciul pentru titlul Adesanya.

Cannonier este luptătorul mai în vârstă la 36 de ani și cu un record de 13-4 în cariera sa de MMA. Este un luptător foarte fizic, dar oferă, de asemenea, o gamă largă de lovituri și îl poate pedepsi pe fostul campion dacă este surprins cu nerăbdare așa cum a fost la ultimul său meci.

Noi simțim că Cannonier arată îmbunătățiri|| |884 in every fight and will take the fight to Whittaker at UFC 254. Expect to see an upset in this one.

Alegeți Cannonier pentru a câștiga prin TKO.

Jared Cannonier Pentru a-l învinge pe Robert Whittaker prin TKO
TBA
Betway

🔊"Ceea ce văd acum este [ Robert Whittaker] vrea să se lupte cu Jack Hermansson, Costa și Izzy în interviurile sale și nimeni nu-mi spune numele. Deci toată lumea trebuie să fi uitat... dar eu sunt încă aici." -@killagorillamma pe poza titlului la categoria medie👊#TLTS@lthomasnews pic.twitter.com/XksiSXfocf

— MMA pe SiriusXM (@MMAonSiriusXM)31 iulie 2020

Magomed Ankalaev vs Ion Cutelaba

Al doilea meci dintr-o serie de lupte dintre cei doi, cuAnkalaev câștigând meciul anterior în 38 de secunde după arbitrul a văzut destul. Decizia a fost primită cu multă furie, deoarece mulți au simțit că lupta ar fi trebuit să dureze mai mult.

Lupta la categoria semigrea pe care mulți o vor vedea drept adevărata luptă.Ankalaev va căuta să obțină aceste 5 victorii în ultimele 5 lupte ale sale aici - terminând ultimele două în mai puțin de un minut.

The Luptătorul moldovean merge cu 3-2 în ultimele sale cinci lupte dar a fost promițător în ultimele lupte. Acesta va fi un adevărat test, deoarece Ankalaev arată mai puternic ca niciodată. Cutelaba are o putere devastatoare și, dacă se apropie, ar putea cu ușurință să-l învingă pe rus.

Dumnică,simțim că Ankalaev va avea prea multe în noaptea. Ar putea fi cu ușurință o repetare a datei trecute. Toate jocurile pot fi vizionate printr-o varietate de site-uri de streaming, UFC Fight Pass sau prin televizor - puteți găsiunde să urmăriți UFC aici.

Așteptați-vă la o victorie pentru Ankalaev.

Magomed Ankalaev Pentru a-l învinge pe Ion Cutelaba
TBA
BetWarrior

CE MUSCARE!

Ankalaev încheie meciul devreme!#UFCMoscow pic.twitter.com/BHAyBiniY5

— UFC (@ufc)15 septembrie 2018