@VisitAbuDhabi
Vezi toate pariurile sportive Site-uri

UFC 253 Odds And Picks

Felicitări lui Israel Adesanya, care l-a făcut bucăți pe adversarul său Paulo Costa în 2 runde și a câștigat prin TKO. Costa s-a vorbit până la urmă. Abia așteptăm să vedem Stylebender înapoi în Octogon.

 

După ce l-am văzut pe Stipe Miocic cimentându-se drept cea mai mare greutate grea din toate timpurile, fanii UFC trebuie să se întrebe ce ar putea depăși asta. Ei bine, nigerianul luptă dinNoua Zeelandă Israel „Stylebender” Adesanya împotriva unui adversar pe care îl detestă sub forma luibrazilianul Paulo Costa va fi un început bun.

Această confruntare va fi un artificii. Au două stiluri destul de diferite, ceea ce va face ca acesta să fie unul dintre primele teste reale pentru actualul campion la categoria mijlocie Adesanya. Se poartă cu un nivel atât de înalt de încredere, știm că nu se va teme noaptea - dar are suficient pentru a învinge puterea brută a lui Costa.

Pentru cei care se întreabă unde sunt puteți să vizionați evenimentul principal, consultați pagina noastră peunde să urmăriți UFC.Cote de pariuri UFC sunt actualizate constant.

Dana White a fost ocupată încercând să umple restul cărții cu talent, așa că, deocamdată, nu suntem siguri cine mai va prezenta. Programul completUFC va fi lansat în săptămânile următoare. Deși fanii UFC pot fi siguri că va fi o altă noapte mare în interiorul octogonului.

În egală măsură, se pare că locul de desfășurare este încă incert, deoarece luptele anterioare au avut loc înArena din Abu Dhabi. Cu toate acestea, cu puțin timp până ladata de 19 septembrie, înseamnă că există încă șanse să fie pe pământul SUA sau Brazilia - deși nu nu ne ține respirația!

"Ne vedem curând, boi."

🏆@Stylebender vs. 🇧🇷@BorrachinhaMMA

La puțin peste o lună distanță până la discuția s-a terminat.#UFC253 pic.twitter.com/36APs6oGt5

— UFC (@ufc)16 august 2020


UFC 253 Picks & Predictions

Evenimentul este la aproximativ o lună distanță și este important să urmăriți cotele, deoarece piețele se vor muta lot la nivelul superiorsite-uri de pariuri UFC. Șansele pentru luptători la lansarea inițială variază adesea foarte mult pe măsură ce evenimentul se apropie, pe măsură ce promotorii și fanii învață mai multe despre antrenamentele luptătorilor și ce fel de formă sunt în luptă. Momentan avem doar cote la evenimentul principal, dar experții noștri vor oferi alegeri pentru cardul complet.

UFC 252: Carte completă

  • Israel Adesanya (19-0-0) vs Paulo Costa (13-0-0)
  • Claudia Gadelha (|| |71018-0-4) vs Yan Xiaonan (12-1-1)
  • Hakeem Dawodu (11-1-1) vs Zubaira Tukhugov (19-1-4)
  • Kai Kara-Franța (21-1-8) vs Brandon Rovyal (11-0-4)

Israel Adesanya (1.61) pentru a-l devansa pe Paulo Costa (2.30)

Israel Adesanya a aprins UFC, la fel ca Jon Jones și Anderson Silva a făcut înaintea lui și a devenit unul dintre superstarurile sportului. Cu el și campionul liră pentru liră Jon Jones schimbând cuvinte recent.

Adesanya l-a învins pe Yoel Romero într-o luptă foarte ciudată în ultima sa. Deși a câștigat în mod clar lupta, Yoel a adoptat un plan de joc obscur, care a făcut o aventură foarte plictisitoare. Înaintea lui a venit Robert Whittaker, care a fost luptătorul numărul unu la categoria mijlocie.

Paulo Costa are o ură arzătoare pentru nigerian, care este o ură înțeleasă de comun acord.Paulo Costa are 13-0 și l-a învins și pe Yoel Romero în ultima sa luptă. Este un luptător foarte fizic și lucrează întotdeauna din piciorul din față.

Aceasta va fi o nouă provocare pentru Adesanya și ceea ce ne așteptam să vedem când Romero cubanezul sa luptat cu el. Deci, acesta va fi testul propriu-zis al acelui tip de luptător.

În timp ce Adesanya este o mașină, va trebui să se asigure că ocolește ciocanele pe care Costa le va arunca.Încrederea și forma în care se află nigerianul în acest moment înseamnă pentru noi că nu va fi oprit.

Așteptăm ca Adesanya să câștige prin KO/TKO.

Israel Adesanya Pentru a-l învinge pe Paulo Costa
1,59
Betway

👁pic.twitter.com/Swi5frkDST

— Israel Adesanya (@stylebender)10 iunie 2020