Vezi toate pariurile sportive Site-uri

UFC 252 Cote și alegeri gratuite: Miocic vs Cormier 3

Felicitări lui Stipe Miocic și s-a consolidat drept cea mai mare greutate grea a tuturor timpurilor după ce a învins Daniel "DC" Cormier laUFC 252.

HTML Widget

Dar a fost programat și fanii UFC din întreaga lume va spera să vedem un alt meci clasic între aceste două legende MMA.Președintele UFC, Dana White, a confirmat că trilogia va avea loc pe 15 august 2020, cu locația luptei încă urmând să fie confirmată.

The Pompierul cu normă întreagă Stipe Miocic și-a oprit domnia ca rege la categoria grea UFC în 2018, când DC și-a încheiat lupta cu o supărare uluitoare în prima rundă, cu o salvă de pumni.

DC și-a apărat mai departe. titlu împotriva lui Derrick Lewis, dar a reușit să-l supună pentru a-și apăra titlul. Când a venit a doua luptă din seria cap-la-cap între Miocic și DC, Miocic a fost gata.

Într-o luptă epică care a fost încheiată în prima rundă, când DC a fost prins într-un schimb brusc de pumni și loviți pânza. Dar acum trecem la a treia și ultima luptă,cine va pleca cu centura de data aceasta?

TRILOGIA SE Termină AICI. 🏆#UFC252 pic.twitter.com/EGlkfvVHxA

— UFC (@ufc)12 iulie 2020


Acum este timpul să alegeți unul dintre casele de pariuri sportive de încredere din lista de mai jos. Amintiți-vă că puteți obține bonusuri mai bune dacă vă finanțați contul folosind bitcoin.

 • Bonusuri mai bune cu BTC
  Taxe mai rapide și mai mici
  • Vezi toate site-urile de pariuri sportive

   UFC 252 - Toate lupte

   UFC 252 va prezenta unele dintre cele mai interesante confruntări la categoria grea care pot fi făcute. Am discutat deja despre titlul principal al cărții de afiș, dar va fi și legenda UFC Junior dos Santos împotriva lui Jairzinho Rozenstruik.

   Pe lângă unele meciuri la greutatea bantam, în special tânărul talent Sugar Sean O'Malley, care se va lupta cu Marlon Vera. Să începem cu recordurile luptătorului, apoi să terminăm prin a face câteva predicții cu privire la modul în care vor fi plătite lucrurile în august.

   Cartea principală

   • Stipe Miocic (19-3-0) vs Daniel Cormier (22-2 -1)
   • Junior Dos Santos (21-7-0) vs Jairzinho Rozenstruik (10-1-0)
   • Magomed Ankalaev (13-1-0) vs Ion Cutelaba (| ||116315-5-1)
   • Pedro Munhoz (18-4-0) vs Frankie Edgar (23-8-1)
   • Sean O'Malley (12-0-0) vs Marlon Vera (15-6-0)

   Undercard

   • Livinha Souza (13-2-0) vs Ashley Yoder (7-5-0)
   • Felice Herrig (14-8-0) vs Virna Jandiroba (15-1-0)
   • Rogerio Bontorin (16-2-1) vs Manel Kape (15-4-0)| ||1200
   • Zelim Imadaev (8-2-0) vs Laureano Staropoli (9-2-0)
   • Greg Hardy (6-2-0) vs Khalil Rountree (8-4-1)

   Selecții și predicții UFC 252

   Pe măsură ce ne apropiem de evenimentul UFC din august, merită revenind cu această pagină, deoarece este posibil ca cotele să se ajusteze folosind cotele dinlista noastră de case de pariuri sportive de top. Deși există ajustări ale cotelor,experții noștri UFC vor alege pe baza perechilor și vor oferi cititorilor noștri o perspectivă profesională.

   Cormier Favored , dar Miocic să-l câștige în noaptea

   Cu atât de mult timp în vârf și mult respect între acești doi luptători, această luptă se pregătește să fie una seminal. Câștigătorul acesteia va fi văzut, în ochii unor fani UFC, drept cea mai bună greutate grea din toate timpurile.

   Miocic și-a păstrat titlul de mai multe ori decât orice alt luptător din istoria sportului, în timp ce Cormier este doar al doilea luptător care deține două titluri simultan. Orice s-ar întâmpla în noapte, câștigătorul își va consolida moștenirea ca marii grei ai UFC.

   La eliberarea cotelor, se pare că ambii luptători vor câștiga la 1,91 . Faptul că această luptă va completa trilogia dintre acești giganți la categoria grea, înseamnă că șansele vor rămâne strânse, dar este prea devreme în acest moment - așa că acordă-le cotelor ceva timp pentru a ajusta cotele în mod corespunzător.

   În timp ce ambii luptători sunt destul de egal, în ultima luptă a simțit că Miocic avea numărul lui DC. Miocic se antrenează din greu și pare să aibă un focus absolut în ring.Ne simțim că DC, deși un campion și are acreditările pentru a-l susține, se va strădui să-și pună amprenta așa cum am văzut în trecut.

   Take Stipe Miocic to win.

   Stipe Miocic Pentru a-l învinge pe Daniel Cormier
   1,91
   Sports Interaction

   MOOD #SM pic.twitter.com/EqsqagADbn

   — Stipe Miocic (@stipemiocic)22 februarie, 2020


   Jairzinho Rozenstruik pentru a reveni și a-l domina pe brazilian

   Rozenstruik a pierdut în ultimul său meci în fața imperiosului Francis Ngannou, fiind doborât pe pânză în 30 de secunde. O surpriză pentru mulți, care se așteptau ca categoria grea rezidentă din Surinam să ducă mai multă luptă.

   The | ||1280UFC betting odds încă nu au fost lansate, dar ne așteptăm ca Rozenstruik să fie favorizat în această noapte. În ciuda faptului că a fost puternic învins în ultima luptă, ne așteptăm să revină și să învețe din greșelile sale împotriva lui Ngannou.

   Pentru 36 de ani, Junior Dos Santos a avut o carieră excelentă în MMA. El intră în acesta și caută să întrerupă o serie de 2 înfrângeri consecutive, după ce a pierdut una dintre acele lupte în fața gigantului francez, Francis Ngannou. Dos Santos este un luptător inteligent pentru un om mare.

   El este cel mai bun luptător din punct de vedere al aptitudinilor, comparativ cu luptătorul din Surinam, dar poate suporta primele runde sub o domnie a pumnului? Credem că dacă poate evita să fie eliminat în primele 1,5 runde, va putea să-și pună amprenta în luptă după aceea. Cu toate acestea, nu vedem că acest lucru se întâmplă.

   Alegeți Rozenstruik pentru a câștiga.

   Jairzinho Rozenstruik Pentru a-l învinge pe Junior Dos Santos
   1.67
   Spin Palace Sports

   Pentru *acea* victorie finală împotriva lui Alistair Overeem, are@JairRozenstruik a primit votul tău? ⁠

   Fă-l să conteze. Mergeți lahttps://t.co/TNHy1ICSQs pentru a vă alege câștigătorii! ⁠
   #worldmmaawards #MMA #FightersOnly pic.twitter.com/3o2y6nb8Qm

   — Fighters Only (@FightersOnly)12 iulie 2020


   Sean O'Malley pentru a o desprinde pe experimentata Vera| ||1338

   Sugar Sean hasn’t lost a fight since 2013, fără pierderi în cariera sa profesională UFC, a devenit unul dintre cei mai populari luptători din industrie. Personalitatea sa excentrică este asortată cu un stil unic și distractiv, alcătuit dintr-o gamă uluitoare de lovituri.

   Deși există multesite-uri de pariuri UFC la să alegeți, mai este mult până la UFC 252. Pariorii vor avea de ales între linii de pariere și cote pe măsură ce ne apropiem de data evenimentului din august, dar deocamdată există încă o serie de evenimente la mijlocul săptămânii și evenimente UFC mai mici de weekend.| ||1345

   One of the criticisms of Sean O’Malley has been the low-calibre of his opponents. While this isn’t necessarily his fault, it is a doubt some have.

   Marlon Vera cu siguranță nu este pushover și, pe măsură ce ajunge în plină experiență la 28 de ani, îi va cauza probleme lui O'Malley. Sunt multe de făcut pentru a câștiga și simțim că ecuadorianul nu va avea suficient.

   Așteptăm ca Sean O'Malley să-l învingă pe Marlon Vera.

   Sean O'Malley Pentru a-l învinge pe Marlon Vera
   1,33
   William Hill

   The Sugar Show NU dezamăgește!! 🤯

   Este@SugaSeanMMA a ieșit din KO al anului până acum?pic.twitter.com/gIaHV39NLk

   — UFC România (@UFC_CA)5 iulie 2020

    
    


   UFC Betting Picks: Biggest Fights of 2022 Tot ce trebuie să știți pentruPariuri UFC 2022 | România pariuri sportive