Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Cote și alegeri UFC 251: Usman vs Masvidal

UFC 251 de pe „Fight Island” a fost ultimul eveniment major UFC, care a avut av loc pe Insula Yas din Abu Dhabi. Evenimentul a fost programat pentru 11 iulie,, cu un trio de lupte din campionat fiind capul principal al evenimentului. Așa că așteptăm cu nerăbdare următoarea egalitate, care este UFC Fight Night 172.

Lupta principală dintre Usman Kamaru învingându-l pe Jorge Masvidal, decizia ajungând la arbitri. A fost un eveniment cu o mică surpriză, deoarece toate celelalte lupte de cărți principale au fost câștigate de favoriți. Volkanovski, Petr Yan și Rose Namajunas, toți câștigând luptele lor.

The Cotele pentru UFC Fight Night 172 sunt acum disponibile., with Dana White recently confirming the entire card. The odds are subject to change, so it’s worth checking pack with this page regularly. The odds were last updated on 13 iulie 2020:

1st Fighter powerplay powerplay  powerplay  2nd Fighter

Calvin Kattar

1,33 21,00 (Remiză) 3,30

Dan Ige

Tim Elliot

1,40 21,00 (Remiză) 2,90

Ryan Benoit

 

Cody Stamann

2,90 21,00 (Remiză) 1,40

Jimmie Rivera

 

Molly McCann 2,60 21,00 (Draw) 

1,50

Talia Santos

 

Evenimentul de titlu va prezenta provocatorul la titluCalvin Kattar up against MMA veteran Dan Ige. Calvin Kattar este favorit și va fi un adversar dur pentru Ige.

Pe lângă lupta principală, vor avea loc o serie de alte lupte excelente, inclusivînfruntări între Tim Elliot și Ryan Benoit, Cody Stamann și Rivera, apoi Molly McCann se va confrunta. împotriva Taliei Santos.


UFC 251 - Toate luptele

Mai jos am furnizat o detaliere completă a tuturor luptelor, inclusiv a luptelor de sub cartelă, care vor apărea la UFC 251. Există o serie de evenimente mai mici și nopți de lupte care vor avea loc înainte de UFC 251. Puteți găsi întregulProgramul UFC aici.

Cartea principală

  • Kamaru Usman (16-1-0) vs Jorge Masvidal (35-13-0)
  • Alexander Volkanovski (21-1-5) vs Max Holloway (21-5-0)
  • Petr Yan (14 -1-0) vs Jose Aldo (28-6-0)
  • Jessica Andrade (20-7-0) vs Rose Namajunas (9-4-0)
  • Amanda Ribas (9-1-0) vs Paige Vanzant (8-4-0)

Undercard

  • Frankie Edgar (23-8-1) vs Pedro Munhoz (18-4-1|| |811)
  • Shamil Abrudakhimov (20-5-0) vs Ciryl Gane (6-0 -0)
  • Volkan Oezdemir (17-4-0) vs Jiri Prochazka (14-1-0)
  • Zhalgas Zhumagulov (13-3-0) vs Raulian Paiva (|| |82817-1-0)

Selecții și predicții UFC 251

Pentru cei care doresc să intre în ea Pentru acțiune, trebuie să vă recomandăm să aruncați o privire prinlista noastră de case de pariuri sportive de top dacă doriți să găsiți cele mai recente și mai mari cote la pariuri UFC.

While the UFC pay-to-view subscription-based streaming service UFC Fight Pass is the most direct way to access the fights. Take a look at unde să urmărești UFC și vezi unde mai poți surprinde toată acțiunea.

Kamaru Usman să-l lovească pe Jorge Masvidal

Deținătorul titlului welter Usman va fi dornic să-și continue forma bună în Octogon,dar va fi la un adevărat test împotriva unui bărbat care cunoaște prea bine ringul, Masvidal.| ||847

Kamaru Usman has a lot of hype surrounding him, with a number of top fighters trying to match themselves with the Nigerian Nightmare including the likes of Conor McGregor. A câștigat lupte împotriva lui Tyron Woodley și Colby Covington în ultimele sale două lupte, care nu au fost lupte ușoare.

Nici adversarul său nu este de glumă. Cunoscut altfel băiatul rău de pe coasta de est, luptătorul din Miami și-a câștigat ultimele 6 lupte, și într-un anumit stil.

Ultima sa luptă a fost împotriva lui Tyron Woodley, câștigând lupta printr-o decizie unanimă. El nu este cel mai înalt luptător, dar are o lovitură letală și campionul trebuie să fie conștient de acest lucru.

Ia-l pe Usman să câștige.

Kamaru Usman Pentru a învinge Jorge Masvidal
1,33
Betway

Chiar nu înțeleg de ce îl vrei cu toții MORT pe acest om!!! L-aș băga acolo dacă aș vrea și el ar fi „NU FACE” FOH 😒pic.twitter.com/PvawNvX3Ru

— KAMARU USMAN (@USMAN84kg)25 mai 2020

Volkanovski îl va învinge pe Max în ceea ce va fi o luptă haotică

Acesta este al doilea meci dintre acești doi luptători, Volkanovski luând titlul de greutate penă de la Holloway în ultima lor întâlnire din octogon. .

Max Holloway a avut una dintre cele mai impresionante curse pe care le-am văzut în istoria UFC. Holloway va fi dornic să-și recapete titlul și a muncit din greu pentru a se găsi în această poziție.

Tînfrângerea lui Holloway la UFC 245 în decembrie a fost un rezultat neașteptat| ||898. Holloway will realize regaining his title would put him in the conversation for one no of the greatest UFC featherweights of all time.

The UFC betting odds do favour Volkanovski and we tend to agree. His speed and precision are much like Holloway and he’ll need to go up a gear or two if he hopes to win.

Alegeți-l pe Volkanovski pentru a-și apăra titlul.

Alexander Volkanovski| ||911 To beat Max Holloway
1,40
PowerPlay

👊 Campionul UFC greutate penă@alexvolkanovski și-a clarificat obiectivul pentru#UFC251 : Intenționează să fie primul care bate Max Holloway

Volkanovski explică de ce este important să-l termine pe Holloway în revanșa lor

(complet@espnmma postarea interviului săptămâna viitoare )pic.twitter.com/SF8w9eq5Qs

— Phil Murphy (@Phil_Sports)13 iunie 2020

Petr Yan îl va învinge pe Aldo

Există încă amintiri slabe din lupta Conor McGregor în care Jose Aldo a fost eliminat în 13 secunde. De atunci,Aldo a luptat de 7 ori, câștigând 3 din acele 7 lupte.

Înfrângeri consecutive în fața lui Max Holloway menționat mai sus. încrederea lui sau cel puțin părea să facă asta. Intră în aceasta după ce și-a pierdut ultimele două lupte, plus că se luptă împotriva lui Petr Yan, care este un adversar formidabil.

Petr Yan a distrus legenda UFC, Urijah Faber, în ultima sa luptă din decembrie 2019.Se află pe un record de 14-1-0, cu un record de 100% în UFC.

Deși nu îl poți număra niciodată pe Jose Aldo, credem că va fi mult prea mult pentru brazilian, deoarece Yan pare letal și nu dă semne de încetinire.

Ia-l pe Petr Yan să-l câștige.

Petr Yan Pentru a-l învinge pe Jose Aldo
1,40
Sports Interaction

Fără milă 🙂https://t.co/4FpIZRdLuw

— Petr „No Mercy” Yan (@PetrYanUFC)29 aprilie 2020

 
 

UFC Betting Picks: Biggest Fights of 2022 Tot ce trebuie să știi pentruPariuri UFC 2022 | România Pariuri sportive