Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote Bianca Andreescu

Recunoașterea celor mai bune Jucătoare de tenis România din lume, dedicăm o pagină întreagă luiCote Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu 2022 Tennis Futures 

Cotele pentru Bianca Andreescu sunt disponibile chiar aici. Mai sunt multe turnee majore de jucat în acest an. Mai jos sunt cotele de pariere pentru finala majoră din 2022 actualizate la 21 decembrie 2021:

Bianca Andreescu Australian Open Cote betway powerplay betway
To Win 2021 Australia Open 13.00 13.00 14.00 
Bianca Andreescu Pentru a câștiga 2022 Australian Open
13.00
Betway

https://images.bonusuricasedepariuri.info/4a5493c1-5a07-41f8-83b6-64fe002c5c0a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/4e0e0879-c691-4104-a328-7448cba2b2dd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/1cc58137-d253-4603-ab0f-5d3e4c6cf83c/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/4a5493c1-5a07-41f8-83b6-64fe002c5c0a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  French Open Alegeri și predicții gratuite
  Cele mai recente cote, actualizări și tendințe
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/4e0e0879-c691-4104-a328-7448cba2b2dd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Bianca Andreescu Open Tenis Odds 2021
  Pentru cele mai recente știri, tendințe și cote
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/1cc58137-d253-4603-ab0f-5d3e4c6cf83c/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Pariuri pe tenis Cote
  Cele mai recente cote la toate turneele
  Citește mai mult

Au trecut câțiva ani de când ea a câștigat titlul ei de Grand Slam, 2019 US Open,Andreescu a uimit lumea tenisului învingând-o pe cea mai mare jucătoare a tuturor timpurilor:Serena Williams.

| ||766

Andreescu burst into the scene in 2019 by defeating former world number one's Caroline Wozniacki șiVenus Williams en route to finishing second in her first WTA singles tournament of the year.

Ea a avut o performanță remarcabilă câștigând turneul de la Indian Wells, răsturnând mai multe nume importante precum de două ori campioană de Grand SlamGarbine Muguruza, numărul trei mondial Elina Svitolina și fost numărul mondial și triplu campioanăAngelique Kerber.

Accidentări ar încetini pe Andreescu câteva bucăți din 2019 și nu a trecut de turul doi în turneele majore .

Iată de ce cotele de pariuri ale lui Andreescu au considerat-o întotdeauna ca fiind o lovitură de lungă durată, în ciuda potențialului ei în devenire.

Ea a avut în sfârșit o descoperire majoră când a ajuns enorm în terenul de acasă devenind f.prima România care a câștigat Rogers Open în 50 de ani.

În pofida succesului ei, ea a avut un scor de 15-1 la US Open, unde a a învins-o puternic pe favorita Serena Williams în seturi consecutive pentru a deveni prima România care a câștigat un turneu major de Grand Slam.

Fii cu ochii pe Andreescu și verificăcote de pariere pentru tenis aici.

Cote de pariuri Andreescu

We display all of Cote de pariere ale lui Andreescu indiferent de ce și unde joacă. Cea mai nouă senzație sportivă din România este mare nu doar la nivel național, deoarece ea urmează să devină următoarea mare vedetă a tenisului.

Felicitări ei și tuturor pariorilor înțelepți care au pariat pe ea să câștige ca un underdog considerabil prinCote la US Open. Și ea abia începe.

Uită-te prinCotele lui Andreescu pentru a descoperi că deja făcea zgomot ca prospect când a apărut la începutul anului 2019.

Victoria la US Open nu a fost o întâmplare.Mizați pe Andreescu pentru a continua să câștige și vedeta tenisului feminin de care are nevoie încă de la Serena Williams.

Ghidul nostru de pariuri Andreescu

Pariurile pe tenis sunt ceea ce sunt pariurile Andreescu.

La fel ca și alte sporturi precum fotbalul, principalele trei cote ale tenisului suntlinia monetară (pariuri directe),spread șitotale (peste/sub). Dar, spre deosebire de fotbal, acestea sunt diferite din cauza regulilor diferite din tenis.

Răspândirea este determinată de câte puncte câștigă sau pierde jucătorul.

Andreescu ca favorită este afișată ca un minus (de exemplu, -3,0, trebuie să câștige cu trei puncte sau mai mult) sau un plus (+3,0, poate pierde cu până la trei puncte). Calculați acest lucru adunând punctele ei totale pentru meci și scăzând-o din cele ale adversarului ei.

Pentru totaluri, adaugi ambele puncte ale Andreescu plus cele ale adversarului ei și pariezi dacă va trece peste sau sub numărul casei de pariuri.

Existămulte turnee de tenis și ele se întâmplă pe tot parcursul anului. Andreescu nu va juca în toate, dar ca jucătoare proeminentă, va fi prezentată în cele mai bune și mai mari turnee.

Majoritatea turneelor ​​au șase până la șapte runde (fără a include calificările, care sunt două la trei runde singure).

Cotele Biancai Andreescu se schimba in functie de turneu. Ea nu trebuie să se califice la majoritatea turneelor, mai ales dacă este o jucătoare clasată.

Dacă scade din clasament, va trebui să participe la calificările pentru turneele majore (cu excepția cazului în care primește un „wild card” dană).

Oricât de talentată este Andreescu, ea nu va ajungeîn finală în majoritatea turneelor. Iar supărările sunt obișnuite în tenisul feminin.

Deși dacă ea este adevărata afacere,Andreescu pariază să câștige constant meciuri și să ajungă în părțile mai adânci ale unui turneu.

Pariuri înainte de meci

Acestea suntpariurile de bază pentru cotele de pariere ale lui Andreescu - ca cele despre care am discutat mai devreme.| ||861

These are bets where you choose who wins through moneyline or spread or what the total points will be (over/unders). Additionally, there are prop bets.

Pariurile prop sunt pariuri secundare care sunt mai specifice. Exemple de acestea sunt pariuri precum „pentru a câștiga primul set”, „total de jocuri de meci” și „total de seturi de meci”.

Pariurile ca acestea sunt perfecte pentru fanii pasionați de tenis sau pentru tine dacă observi tendințe cu jucători precum Andreescu (poate începe încet și poate reveni).

Aceste pariuri sunt mereu prezente și disponibile în majoritatea turneelor ​​de tenis, în special în cele majore unde avemcote de pariuri la tenis pentru Wimbledon și altele.| ||872

Pariuri live 

Pariuri live este capacitatea ta de a plasați pariuri atunci când meciul a început deja și tenisul oferă pariuri live, ca majoritatea sporturilor importante. Funcționează la fel, în esență.

Verifică-țipariere sportive pentru a afla unde esteparii live.

Se deschide în pauzele din joc: fie după un punct de meci, un set s-a încheiat, fie când există o întârziere extinsă în acțiune. Depinde de pariuri sportive.

Dacă doriți să utilizați corect pariurile live, veți avea nevoie de o aplicație de pariuri solidăaplicație de pariuri sau de o casa de pariuri sportivă cu un site mobil bun.

Multe dintre aceste aplicații sunt concepute pentru pariuri live, ceea ce vă face mai ușor navigarea (spre deosebire de un desktop).

De asemenea, va trebui să fii familiar cândpariurile se deschid și când se închid. Viteza este esența. Este posibil să trebuiască să fii rapid, deoarece pariurile sunt live pentru un scurt moment și sunt scoase de pe tablă destul de repede.

Putețimiria live pe Andreescu și tenis ori de câte ori este disponibil. Este oferit pentru majoritatea turneelor ​​sau meciurilor, în special pentru Grand Slam-uri.Cotele noastre la French Open vor include pariuri live.

Andreescu Futures

Futures este un pariu popular în sport și implică să pariezi rezultatul meciurilor, turneelor ​​și jocurilor care urmează să vină - cum ar fi următorul US Open.

Șansele lui Andreescu de a câștiga US Open 2021 are just among the many types of bets you can place. You can bet on her or anyone.

"Speciale" pariuri futures apar și o dată din când în când, cum ar fi dacă Roger Federer va juca următorul Open French sau dacă Serena Williams va juca un meci în 2021. || |914

Since these bets are special, not every sportsbook offers them. You will need to be crafty in searching for these types of bets.

Vorbind despre pariuri futures,Cote la Australian Open acceptă deja pariuri futures și Andreescu este din nou unul dintre favoriții care apar.

Când plasațipariuri futures, aveți grijă de perioada de timp dintre pariul dvs. și eveniment. Cu cât este mai departe de eveniment, cu atât este mai probabil să se întâmple ceva care ar putea reduce pariul.

Dacă se întâmplă vreodată o accidentare sau Andreescu nu poate participa, pariul îți va fi returnat (în funcție de condiții). din carte).

Cum să faci cele mai bune pariuri Andreescu

Probabil ai mai auzit asta înainte, dar, pentru a face cele mai bunecele mai bune pariuri Andreescu|| |930, you will need plenty of research. There are no two ways about it. "If you fail to plan, you plan to fail," as the saying goes. 

CunoaștereaAndreescu vă va oferi un avantaj față de nenumărații pariori care merg doar după capriciu sau după ce spun analiștii sau după ce | ||935statistics arată.

Le lipsește acel strat ascuns care ar putea determina o performanță proastă dintr-un joc de evaziune.

Tenisul feminin jucătorii sunt inconsecvenți cu excepția cazului în care sunt un mare din toate timpurile caSerena Williams.

Andreescu este relativ nedovedit. Și, deși are toate instrumentele pentru a fi o legendă, rănile și inconsecvențele o pot afecta așa cum au făcut-o pentru mulți jucători promițători înaintea ei.

În plus, puteți citi mai multe despre diferitele case de pariuri sportive pentru tenis. Acesta este ceva ce mulți pariori nici măcar nu iau în considerare. Puteți profita de diferitele cote, de ofertele de înscriere și de diferitele piețe. În funcție de stilul tău, unele cărți vor fi, de asemenea, mai bune pentru tine.

Răspândește-ți opțiunile și fii cu ochii pe Andreescu (și pe adversarii ei). Oferirea ei la cea mai bună cotă vă oferă un avantaj uriaș, mai ales dacă obțineți informații înaintea tuturor.