Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote ale echipei de fotbal din SUA

Fotbalul este unul dintre sporturile cu cea mai rapidă creștere din SUA și ca atare, echipa națională masculină are o bază uriașă de suporteri în toată țara. Fanii pariază acum pe SUA mai mult ca niciodată, iar România Sports Betting este cel mai bun loc pentruCote la pariuri în SUA.

Joi, 27 ianuarie 16:00 EST
Calificarea Cupei Mondiale America de Nord și Centrală
SUA
@
El Salvador

Cotele din SUA sunt disponibile pe tot parcursul anului și nu se limitează doar la meciurile din turneu. SUA participă frecvent la meciurile de calificare atât pentru Cupa Mondială, cât și pentru Cupa de Aur CONCACAF, plus că vor participa la noua Ligă a Națiunilor CONCACAF.

SUA joacă, de asemenea, în mai multe meciuri amicale împotriva unor națiuni din întreaga lume, așa că există întotdeauna o oportunitate de a paria.

Joi, 27 ianuarie 16:00 EST
Lumea Calificarea Cupei America de Nord și Centrală
SUA
@
El Salvador

Pentru fiecare meci, paritorii pot obține prelucrări fantastice -cote de meci, precum și cote live în joc. De asemenea, puteți plasa pariuri directe pe numeroasele piețe futures disponibile. Puteți consulta toate cotele de pariere disponibile aici la CSB, cel mai bun loc pentru a paria pe jocurile din SUA din SUA.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri la fotbal
  Cele mai recente știri și informații chiar aici
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri și pronosticuri: La Liga
  Defalcarea completă a ligii spaniole
  Read more
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote Premier League
  Cele mai recente știri, cote și perspective
  Citiți mai multe

Clasamentul echipei de fotbal din SUA

Vezi mai jos clasamentul echipei de fotbal din SUA pentru a obține o imagine completă a ceea ce se întâmplă în turneu. Parcurgeți turneele trecute pentru a obține o imagine a modului în care s-au descurcat SUA și pentru a vă pregăti mai bine pentru pariurile viitoare.

ClasamentCupa Mondială

Site de pariuri cu cele mai bune cote de pariuri pentru SUA

Când pariiați pe meciurile de fotbal din SUA, există multe va trebui să luați în considerare.

Mai întâi va trebui să alegeți piața pe care doriți să pariați și există mai multe dintre care să alegeți. În continuare, va trebui să verificați toate companiile de pariuri de top pentru a afla care site-uri oferă cotele pe care le căutați.

Există, de asemenea, o varietate de bonusuri și oferte de promovare diferite... deci de unde știi care oferte sunt cele mai bune?

Din fericire,CSB face toată munca grea pentru tine. Avem toate informațiile acoperite, inclusiv cele mai bune piețe, case de pariuri sportive de top și cea mai bună selecție de bonusuri. De asemenea, oferim sfaturi excelente și alegeri de pariuri pentru a vă ajuta să alegeți un pariu câștigător. Consultați cele mai bune site-uri de pariuri sportive chiar aici.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Cum pentru a găsi cele mai bune cote de câștig în SUA?

  Cotele la meciurile câștigătoare din SUA variază de la meci la meci. În timp ce națiunea excelează în mod normal în competiții precum Cupa de Aur CONCACAF și în calificările la turnee, SUA nu va fi întotdeauna favorită atunci când joacă împotriva echipelor din confederațiile mai puternice precum Europa sau America de Sud.

  Totuși, majoritateajocurile din SUA au cote scăzute, deoarece vor fi aproape  întotdeauna favorizate împotriva echipelor din regiunea lor. Deci, cum vă îmbunătățiți șansele? Cum creșteți posibilitatea unei zile de plată mai mari?

  Pariuri cu handicap pe SUA

  The USA will often record big wins against small nations from the Caribbean, ceea ce aduce în joc piața handicapului, deoarece există șanse mari să fie marcate o mulțime de goluri.

  Să presupunem că pariezi pe un meci din Cupa de Aur CONCACAF între SUA și Cuba. Echipa SUA va fi favorită clară pe piața monedei (1.19), așa că nu are prea multă valoare plasarea unui pariu cap la cap, deșiputeți crește aceste cote prin selectarea SUA cu un handicap de -1.

  Pentru ca acest pariu să câștige, SUA ar trebui să câștige cu două goluri clare sau mai mult, iar riscul mai mare echivalează cu o recompensă mult mai mare la cote de 1,45.

  Majoritatea companiilor de pariuri sportive online de top vă vor permite să alegeți dintr-o serie de handicapuri și, desigur, cotele vor crește dramatic pe măsură ce handicapul crește.

  În În același scenariu, SUA la -3 ar plăti 2,28 pentru victorie, în timp ce un handicap de -3 ar aduce 4,20.Asta înseamnă că dacă SUA câștigă cu 4-0 și ai pariat pe ei cu un handicap de -3, ai putea transforma 100 USD în 420 USD.

  SUA Pariuri combinate

  Veți vedea, de asemenea, cele mai bune case de pariuri sportive care oferă pariuri combinate care implică alegerea mai multor rezultate într-un meci pentru a crește cota totală.

  De exemplu, ați puteaalegeți SUA pentru a câștiga și numărul total de goluri să fie mai mult sau mai mic de 2,5 pentru meci - această linie vă va aduce în mod normal cote mai mari de 2,00, în funcție de cât de probabil este SUA sunt să câștige jocul pe primul loc.

  Există, de asemenea, o oportunitate de a alege rezultatul meciului și primul marcator, ceea ce este mult mai dificil având în vedere că există de obicei mai mulți concurenți să marcheze primul gol al unui meci. Din acest motiv, șansele aici vor fi de obicei peste 6,00, dar, desigur, riscul mai mare va duce la o recompensă mai mare.

  Consultați pagina de fotbal CSB pentru mai multecote fotbal, plus găsiți cote pentru țara dvs. preferată, accesând pagina echipei de fotbal CSB.

  Cum să alegi cel mai bun bonus pentru pariuri pe cote din SUA?

  Nu este întotdeauna ușor să selectezi bonusul pariază atunci când pariază pe meciurile din SUA. Multe case de pariuri sportive online vă fac să vă schimbați pariurile bonus înainte de a vă permite să vă retrageți, iar unele vă cer să plasați un pariu cu cote mai mari de 1,50. Întrucât SUA este de multe ori un favorit puternic, s-ar putea să vă fie dificil.

  Oferta de pariuri bonus de la Bet365 are o limită, deși necesită cel puțin un pariu peste cota de 1,20, ceea ce este foarte rezonabil. Deoarece tragerea la sorți este întotdeauna un rezultat posibil în pariurile pe linia monetară de fotbal, este rar să vezi cote mai mici de 1,20 și chiar dacă cotele sunt mai mici, poți consulta sfaturile noastre de mai sus pentru modalități de a-ți crește cotele.

  Getting this bonus is very easy. Pur și simplu înregistrați-vă pentru prima dată și prima dvs. depunere (până la 200 USD) va fi egalată cu un credit de pariu de aceeași valoare. Nu trebuie să utilizați întreaga sumă într-un singur pariu, deși trebuie să o utilizați în 30 de zile. Îl poți folosi la orice program din SUA și poți depune prin carduri de debit, carduri de credit și chiar prin portofelul electronic Instadebit.

  Pentru toate cele mai bune bonusuri la pariuri sportive, consultați pagina noastră de bonus CSB.

  Care sunt șansele SUA să se califice la Cupa Mondială ?

  Echipa națională a SUA are un palmares bun în calificarea la Cupa Mondială, participând aproape la toate turneele din anii 1990.Piețele disponibile pentru calificarea totală sunt cunoscute ca piețe futures, iar pe baza istoriei SUA și a echipelor cu care se confruntă în regiunea lor, le veți vedea în mod normal în jurul valorii de 1,80 pentru a te califica la Cupa Mondială.

  SUA Pentru a te califica la Cupa Mondială Cote
  1,80
  Guts

  Cote pentru SUA și toate echipele naționale majore care luptă pentru calificarea la Cupa Mondială pot fi găsite pe multe dintre site-urile partenerilor noștri. De asemenea, puteți consulta pagina noastră de Cupa Mondială CSB pentru mai multe informații despreCote la Cupa Mondială.

  Care sunt șansele SUA de a câștiga Cupa Mondială?| ||1508

  USA has reached the knockout stages at the World Cup on a number of occasions, but the rareori este considerată un candidat la trofeu. Din acest motiv, veți vedea în mod normal cote defavorizate pentru echipa națională a SUA, în mod constant în jurul valorii de 101,00 pentru ca ei să câștige.

  SUA Pentru a câștiga Cupa Mondială Cote
  101.00
  Sports Interaction

  Nu este exclus totuși și poate merita un mic pariu cu un potențial rentabil atât de mare.

  Tu puteți afla mai multe despre celelalte echipe naționale care luptă pentru gloria Cupei Mondiale pe pagina CSBpagina echipelor de fotbal.

  Care sunt șansele SUA de a câștiga Aurul Cupa?

  SUA joacă și în Cupa de Aur CONCACAF, un turneu organizat pentru cele mai bune echipe din America de Nord, America Centrală și Caraibe. Acest turneu este de obicei găzduit de SUA, așa că ei sunt întotdeauna unul dintre favoriții pentru a câștiga competiția, confruntându-se cu competiții ca Mexic, Costa Rica șiRomânia.| ||1547

  All the odds and tournament information for the CONCACAF Gold Cup can be found on our CSB Gold Cup page, featuring Cote pentru Cupa de Aur pentru SUA și toate echipele implicate.

  SUA Pentru a câștiga Cupa de aur Cote
  2,50
  Spin Palace Sports