Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Uruguay

Când joacă Uruguay și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Uruguayului.

Joi, 27 ian 18:00 EST|| |688
World Cup Qualifier South America
Paraguay
@
Uruguay

Ca să pariez pe Uruguay la Cupa Mondială 2018? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Uruguay pentru Cupa Mondială de Fotbal: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați-vă pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Uruguayului la Cupa Mondială 2022

Uruguay completează Grupa A, care include și Rusia , Egipt și Arabia Saudită. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Uruguayului de a câștiga Cupa Mondială

Sports Interaction is offering odds of -333 to qualify from Group A, which is extremely good value considering we think they will top the group (+105 is the price for them to do that).

La Celeste este de așteptat să treacă în optimile de finală, având în vedere că este echipa de top în grupa A și se va confrunta cu echipe fără talentul pe care îl au la dispoziție. Dificultatea cu care se vor confrunta este atunci când vor ajunge în turul doi, întrucât vor înfrunta o echipă din Grupa B - aproape sigur Spania sau Portugalia. Deși acesta va fi unul dintre cele mai bune meciuri ale turneului, nu suntem siguri că sud-americanii vor ieși în frunte.

De asemenea, am prezis că Uruguay nu va ajunge în sferturile de finală din cauza potențialilor lor adversari din turul doi. Sports Interaction oferă, de asemenea, +150 pentru ca Uruguay să fie eliminat în optimile de finală - aceasta nu este o opțiune rea.

Rețineți, orice se poate întâmpla odată ce o echipă ajunge în faza eliminatorie, mai ales dacă meciul merge la penalty-uri. Există o mulțime de linii oferite pentru Uruguay la Cupa Mondială și vă vom ține la curent cu toate cele mai bune opțiuni pe măsură ce turneul se apropie.

Echipa Uruguay și jucători cheie

Toate echipele trebuie să declare o echipă de 30 de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce echipele finale de 23 de oameni nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână a lunii iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului. Vă vom actualiza când fișele echipei vor fi anunțate, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa uruguayană și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Luis Suarez (Atacant)

Există puțini jucători în fotbalul mondial care provoacă cu adevărat coșmaruri fundașilor, dar exact asta face Luis Suarez. Uită de faptul că s-ar putea să te muște, ritmul lui Suarez, precizia letală a loviturilor, capacitatea de dribling și apărarea nemiloasă din față îl fac atât de important pentru Uruguay. Tendința lui de a atrage doi apărători spre el deschide spațiu pentru ceilalți, iar fără lipsă de talent în treia de atac, el ajută echipa sa să creeze o mulțime de ocazii.

Suarez a depășit deja scorul tuturor timpurilor. clasamentele pentru Uruguay, cu 49 de goluri din 95 de meciuri, iar forma sa pentru Barcelona sugerează că nici măcar nu este aproape de a încetini. În 110 apariții pentru clubul spaniol, a lovit fondul fileului de 94 de ori.

Edinson Cavani (Atacant)

La doar nouă goluri în spatele lui Suarez este al doilea cel mai prolific marcator pentru Uruguay, propriul lui Edinson Cavani de la Paris Saint-Germain, iar dacă este în formă Calificările sunt orice, el și-ar putea depăși coechipierul până când Cupa Mondială din 2018 se va termina. Cavani a marcat zece goluri în timpul calificărilor, cu trei mai multe decât cei mai apropiați rivali ai săi (nu sunt sigur dacă ați auzit de Lionel Messi, Gabriel Jesus și Alexis Sanchez) și cu cinci mai multe decât partenerul în crimă Suarez.

Acolo. Sunt puțini atacanți mai buni în fotbalul mondial și doar cei mai buni ajung pe foaia echipei la Paris. El va fi unul dintre primii favoriți pentru cizma de aur, deși multe vor depinde de capacitatea lor de a pătrunde adânc în turneu.

Diego Godin (Apărător)

Godin a fost piatra de temelie în apărarea Uruguay de peste un deceniu și are 114 selecții pentru țara sa. Căpitanul naţionalei a jucat, de asemenea, 225 de apariţii pentru Atletico Madrid şi are o serie de recorduri şi distincţii pentru performanţele sale atât la nivel naţional, cât şi european. Ar putea foarte bine să joace la ultima sa Cupă Mondială, iar experiența sa va fi crucială pentru șansele echipei sale.

Antrenorul - Oscar Tabarez

Cariera managerială a lui Oscar Tabarez s-a întins pe patru decenii și a prezentat perioade cu cluburi din Italia, Spania, Argentina și casa sa din Uruguay. Anterior a condus Uruguay între 1988 și 1990, iar în 2006 a revenit la cârmă după ce echipa națională nu a reușit să învingă Australia în încercarea de a se califica la Cupa Mondială din 2006.

În peste zece ani la conducere, Tabarez a supravegheat 149 de meciuri. Procentul său de câștig este puțin sub 50% - 71W, 39D, 39L. Cea mai bună performanță a sa la Cupa Mondială este locul al patrulea la turneul din 2010, în timp ce a condus și Uruguay la Copa America 2011.


Cupa Mondială 2022 a Uruguayului

Cel mai recent internațional al Uruguayului a fost un meci amical împotriva Austriei pe 14 noiembrie 2017. Formația completă a fost următoarea.

Formarea de start (4-1-4-1)

Martin Silva (Vasco da Gama) - Gaston Silva (Independiente), Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Diego Godin (Atletico Madrid), Maxi Pereira (Porto) - Matias Vecino (Inter Milano) - Giorgian De Arrascaeta (Cruzeiro), Rodrigo Betancur (Juventus), Federico Valverde (Deportivo La Coruna), Jonathan Urretaviscaya (Pachuca) -  Edinson Cavani (PSG).

Rezerve: Carlos Andres Sanchez, Christian Rodriguez, Nahitan Nandez, Gaston Pereiro, Cristhian Stuani, Martin Campana, Nicolas Lodeiro, Maximiliano Gomez Gonzalez, Mauricio Lemos, Alvaro Rafael Gonzalez, Guillermo Varela.


Istoria Cupei Mondiale FIFA a Uruguayului

Uruguay este una dintre cele opt națiuni care au ridicat trofeul Cupei Mondiale, făcând acest lucru ca gazdă la turneul inaugural din 1930 și repetând isprava la ediția din 1950 din Brazilia. Deși au fost întotdeauna favorizați să câștige prima competiție, ei au sfidat șansele învingând o echipă puternică braziliană care joacă acasă în al patrulea turneu de la Cupa Mondială.

Uruguay a de cele mai multe ori a evoluat bine atunci când a avut a ajuns la turneul final și au terminat pe locul al patrulea de trei ori - 1954, 1970 și în Africa de Sud în 2010. Tendința de a produce jucători cu talent și îndemânare incredibile le-a permis succesul.

Totuși. sud-americanii le-a fost mult mai greu să se califice la eveniment în ultima vreme, datorită în principal puterii opoziției din confederația CONMEBOL. Uruguay a ratat turneele din 1978, 1982, 1994, 1998 și 2006 și a necesitat meciuri de playoff intercontinentale pentru a-și asigura calificarea în 2002, 2010 și 2014.

Campania din 2018 a fost însă mult mai simplă. Uruguay a terminat pe locul doi la finalul calificărilor din America de Sud și, având perspectiva de a se confrunta cu o grupă relativ blândă, ar trebui să ajungă confortabil în turul doi în Rusia.