Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Tunisiei

Când joacă Tunisia și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Tunisiei.

Căutesc loc un pariu pe Tunisia la Cupa Mondială 2018? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Tunisia pentru Cupa Mondială la Fotbal: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cupa Mondială a Tunisiei 2022 Clasament

Tunisia este a treia echipă din Grupa G, care include și Belgia, Panama și Anglia. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Tunisiei de a câștiga Cupa Mondială

Tunisia is not expected to achieve much in the World Cup, and Sports Interaction has listed them as big outsiders, priced at +59900 to win the tournament. While this figure is not quite as large as their Group G opponents Panama, they are no chance of pulling off a Leicester City-like upset and winning the competition.

Cele mai bune pariuri oferite se referă la șansele Tunisiei de a progresa. din grupa lor - +250 este oferit pentru ca africanii să reușească să ajungă în optimi pentru prima dată în istoria lor, în timp ce poți obține cote destul de generoase de -333 pentru ca ei să fie eliminați în faza grupelor. Cu Anglia și Belgia alături de ei, aceasta din urmă este cu siguranță favorita și nu este deloc un pariu rău.

Suntem de acord că Tunisia va avea dificultăți să ajungă în turul doi și va merge mai departe, prevăzând că va termina pe ultimul loc în grupa lor, în spatele Panama. Echipa pur și simplu nu are puterea de stea pentru a rivaliza cu adversarii europeni și credem că Panama, primitorii, va obține o victorie împotriva lor în confruntarea lor de dead-rubber.

Echipa Tunisiei și jucători cheie

Toate echipele trebuie să declare o echipă de 30 de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce echipele finale de 23 de oameni nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână din iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului . Vă vom informa când fișele echipei vor fi anunțate, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa tunisiană și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Youssef Msakni (Atern / Atacant)

Numărul 7 tunisian este o mare amenințare de goluri din stânga; a înregistrat deja 14 pentru țara sa și 132 în total în cariera sa de senior. El a reușit un hat trick în runda finală de calificare împotriva Guineei, ajutându-și echipa să avanseze la Cupa Mondială și este, de asemenea, cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta pe oricine joacă în rolul convențional de atacant.

Aymen Mathlouthi (Portar)

Căpitanul echipei este unul dintre cei mai experimentați jucători din formația tunisiană și evaluat de unii drept unul dintre cei mai buni portari africani ai tuturor timpurilor. Cunoscut pentru că este la fel de bun cu picioarele lui ca și jucătorii de teren, distribuția lui Mathlouthi din spate este un plus. El a jucat 278 de apariții pentru clubul tunisian Etoile Sportive du Sahel, pe care îl și căpitan.

antrenorul - Nabil Maaloul

Maaloul s-a născut în capitala Tunisiei și a jucat 74 de apariții ca mijlocaș la naționala Tunisiei între 1985 și 1995, retrăgându-se chiar înainte ca echipa să ajungă la Cupa Mondială din 1998. El și-a început conducerea aproape imediat și a fost numit antrenor asistent pentru echipa națională de două ori, mai întâi în 2002 și din nou în 2006.

După un pasaj cu Esperance de Tunis din 2010 până în 2012, câștigând o triplă istorică cu club în 2011 (Ligă, Cupă și Liga Campionilor CAF). A avut o scurtă perioadă cu Tunisia în 2013, a trecut la antrenorul Kuweitului între 2014 și 2017 și, în cele din urmă, s-a întors în Tunisia pentru a patra oară în aprilie 2017, reușind candidatura națiunii de a participa la Cupa Mondială din 2018.


Tunisia's World Cup 2022 Lineup

Cel mai recent internațional al Tunisiei a fost jucat împotriva Libiei pe 11 noiembrie 2017, ultimul lor meci de calificare la Cupa Mondială. Formația completă a fost următoarea.

Formarea de start (4-3-3)

Aymen Mathlouthi (Etoile du Sahel) - Ali Maaloul (Al Ahly), Yassine Meriah (CS Sfaxien) ), Syam Ben Youssef (Kasimpasa), Hamdi Nagguez (Etoile du Sahel) - Ghailene Chalali (Esperance), Mohamed Ben Amor (Etoile du Sahel), Anice Badri (Esperance) - Youssef Msakni (Al Duhail), Taha Khenissi (Esperance) , Wahbi Khazri (Rennes).

Rezerve: O Haddadi, F Ben Youssef, F Sassi, R Bedoui, B Srarfi, K Aouadhi, M Ben Cherifia, F Ben Mustapha, K Chemmam, H Mathlouthi, Y Touzghar, A Trabelsi.


Istoria Cupei Mondiale a Tunisiei

Tunisia va avea a cincea apariție la Cupa Mondială FIFA când va călători în Rusia în iunie, a treia cea mai egală poziție începe de o națiune africană în spatele Nigeria și Camerun. Performanțele lor la turneu au fost istoric destul de slabe, ieșind în primul tur în toate cele patru competiții anterioare. Africanii au câștigat o singură dată la Cupa Mondială.

1978 a marcat prima incursiune a națiunii în cel mai mare turneu sportiv din lume și au devenit prima națiune africană care a câștigat un meci la Cupa Mondială atunci când au câștigat a învins Mexicul cu 3-1 în primul meci. Din păcate, și-au împărțit grupul cu giganții europeni Polonia și Germania de Vest; Polonia a reușit să-i învingă cu 1-0, în timp ce Tunisia a fost admirabilă la egalul 0-0 cu germanii, dar a căzut scurt.

Deși au ieșit în primul tur, s-a dovedit a fi cel mai reușit efort al lor. la zi. Tunisia s-a trezit în sălbăticia Cupei Mondiale timp de douăzeci de ani, înainte ca un turneu cu 32 de echipe să ofere Tunisiei oportunitatea de a se califica încă o dată. Gruparea lor din 1998 nu părea prea dificilă pe hârtie - s-au confruntat cu Anglia, România și o echipă columbiană care încă nu și-a pus amprenta pe scena internațională - totuși, au reușit doar un singur punct împotriva românilor de top.

Tunisia a avut apariții succesive la Cupa Mondială când s-a calificat pentru ediția din 2002 și din nou ne confruntăm cu o grupă sub medie în ceea ce privește dificultatea. S-au confruntat cu gazdele Japonia, Belgia și Rusia și, încă o dată, au reușit doar un punct din cele trei meciuri, ajungând în al doilea meci. O victorie cu două goluri împotriva Japoniei ar fi fost suficientă pentru a asigura progresia, însă Japonia a fost prea bună în meciul final.

2006 a marcat trei la rând pentru Tunisia, care au ajuns din nou la turneul, de data aceasta desfășurat în Germania. Încă o dată, Tunisia a reușit doar un punct, înscriind o egalare în timpul opririi împotriva Arabiei Saudite. În ciuda faptului că au condus timp de 63 de minute împotriva unei echipe puternice spaniole, ei au pierdut cu 3-1 în al doilea meci, înainte ca o înfrângere cu 1-0 în fața Ucrainei i-a făcut să piardă în fața ambelor echipe europene din grupa lor.

Așa cum este în mod normal În cazul echipelor africane la Cupa Mondială, Tunisia se va confrunta din nou cu două echipe europene în Grupa G la Cupa Mondială din 2018. Deși vor întâlni o echipă a Angliei care nu a avut impact într-un turneu internațional de ceva vreme, ei se întâlnesc și cu o echipă belgiană fierbinte, care se numără printre favoritele la câștigarea titlului. Încă o dată, pare a fi o cerere dură pentru tunisieni să se califice.

Deși au arătat o formă excelentă în grupa lor de calificare CAF, evitând înfrângerea în toate cele șase meciuri și terminând deasupra unei echipe puternice din RD Congo, este greu de văzut Tunisia depășind șansele extraordinare împotriva lor să avanseze în turul doi. Pe o notă pozitivă, au o șansă bună de a învinge Panama, iar Anglia se știe că se sufocă în turnee mari, așa că nu știi niciodată!