Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Suediei

Când joacă Suedia și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Suediei.

Joi, 24 martie, 15:45 EDT
Calificarea Cupei Mondiale Europa
Suedia
@
Republica Cehă

Ca să pariez pe Suedia la 2018 Cupa Mondială? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Suedia pentru Cupa Mondială la Fotbal: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cupa Mondială a Suediei 2022 Clasament

Suedia este a treia echipă din Grupa F, care include și Germania, Mexic și Republica Coreea. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Suediei de a câștiga Cupa Mondială

Sweden is in a reasonably tough group, appearing alongside 2014 champions Germany, Mexico, who have progressed to the Round of 16 on six consecutive occasions, and South Korea. Sports Interaction rates them as a +9900 long shot to win the tournament, however, there are plenty of other markets in which to try your luck.

Cea mai mare întrebare pe care ți-o pui atunci când pariezi pe performanța Suedezii este dacă vor ajunge sau nu în turul doi. Sports Interaction i-a evaluat aproape la egalitate cu mexicanii în ceea ce privește șansele lor, ceea ce are sens, deoarece niciuna dintre părți nu este probabil să progreseze în fața germanilor. Dacă credeți că Suedia se poate califica, +140 este oferit pentru a ajunge în optimile de finală. Dacă nu, -182 este disponibil dacă credeți că vor fi eliminați din faza grupelor.

Este probabil ca meciul final din grupa dintre Mexic și Suedia să determine cine merge acasă și cine înaintează, deoarece ne plac șansele ca ambele echipe să piardă în fața Germaniei și să învingă Coreea. Alegerea noastră este o victorie mexicană în jocul final din grupă, eliminând astfel Suedia în faza grupelor. Totuși, va fi foarte strâns și abia așteptăm să vedem cum decurge totul!

Echipa Suediei și jucători cheie

Toate echipele trebuie să declare o echipă de 30 de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce ultimele 23 de echipe de oameni nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână a lunii iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului. Vă vom actualiza când vor fi anunțate fișele echipei, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa suedeză și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Emil Forsberg (Interpret)

Forsberg este unul dintre cei mai talentați jucători din lista suedeză și poate avea un impact mare din aripa. Votat Mijlocașul Suedez al Anului în 2014, 2016 și 2017, omul de la RB Leipzig a condus și Bundesliga la pase decisive în 2016-17, ceea ce a dus la includerea sa în Echipa Sezonului a diviziei superioare germane.

El a fost într-o formă impresionantă de-a lungul perioadei de calificare, marcând patru goluri pentru țara sa, inclusiv singurul gol din înfrângerea cu 2-1 a Suediei în fața Franței.

Victor Lindelöf (Apărător)

Tânărul suedez a fost recunoscut clar de Jose Mourinho după o perioadă de succes la Benfica portugheză. Acum parte din configurația de la Manchester United, Lindelöf a jucat mai ales în jocuri de cupă și, de asemenea, în Europa, deși va fi unul dintre primii care vor fi aruncați în luptă în cazul în care Phil Jones va fi accidentat din nou. A început cu Suedia în toate cele trei meciuri de la Euro 2016 și probabil că va juca un rol important în 2018.

Antrenorul (Janne Andersson)

Andersson a condus echipe de club în Suedia pentru cea mai mare parte a carierei sale, începând cu Alerts IK în 1988 și cel mai recent IFK Norrkoping între 2011 și 2016. A devenit un erou în regiunea Norrkoping când și-a condus echipa la titlul de ligă din 2015, câștigând în deplasare la Malmo pe ultima zi pentru a-și asigura primul campionat din 1992.

După acest succes, Andersson a continuat să preia rolul de antrenor suedez, cu scopul principal de a întoarce Suedia la Cupa Mondială. În timp ce echipa a terminat pe locul al doilea în spatele Franței în calificări, o victorie totală de 1-0 în fața Italiei a fost suficientă pentru a-i vedea în avans pe suedezi. împotriva Danemarcei pe 11 ianuarie 2018, deși câțiva dintre jucătorii de elită ai echipei au fost indisponibili din cauza angajamentelor clubului. Pentru a ne face o idee despre formația probabilă a Suediei pentru Cupa Mondială, am aruncat o privire asupra listei care a învins Italia cu 1-0 la Stockholm pe 10 noiembrie 2017. Formația completă a fost următoarea.


Sweden's World Cup 2022 Lineup

Sweden's latest international was played against Denmark on January 11th, 2018, although several of the side's elite players were unavailable due to club commitments. To get an idea of the likely Sweden lineup for the World Cup, we have taken a look at the roster that defeated Italy 1-0 in Stockholm on November 10th, 2017. The full lineup was as follows.

Formația de start (4-2-2-2)

Robin Olsen (Copenhaga) - Emil Krafth (Bologna), Victor Lindelof (Manchester United), Andreas Granqvist (Krasnodar), Ludwig Augustinsson (Werder Bremen) - Sebastian Larsson (Hull City), Albin Ekdal (Hamburger SV) - Viktor Claesson (Krasnodar), Emil Forsberg (RB Leipzig) - Marcus Berg (Al Ain), Ola Toivonen (Toulouse)

Rezerve:|| |804 M Rohden, K Sema, F Helander, I Thelin, G Svensson, J Johansson, M Olsson, KJ Johnsson, P Jansson, K Nordfeldt, J Larsson, J Guidetti.


Lumea Suediei. Istoricul Cupei

Ar putea fi o surpriză să aud că Suedia nu s-a calificat la Cupa Mondială din 2006. Blågult au un CV internațional lung și în mare parte de succes, deși în ultimul deceniu i-a văzut eșuând calificarea. pentru turneul din 2010 și 2014 nament, plus ieșirea de la Campionatele Europene în faza grupelor în 2008, 2012 și 2016. De fapt, Suedia nu a reușit să înregistreze o victorie la euro pentru prima dată din 2000 la ultima ediție a competiției.

Primii ani ai Suediei la Cupa Mondială au fost cu siguranță impresionanți pentru o țară de dimensiunea ei. Au intrat în primul lor turneu în 1934 și au reușit să elimine Argentina în primul tur. În timp ce argentinienii nu aveau un singur membru al echipei lor din 1930 care a ajuns în finală, ei au fost încă puternici și au condus de două ori în meci înainte ca Suedia să avanseze cu o victorie cu 3-2. Albaștrii și galbenii au fost apoi eliminați de Germania în runda următoare.

În 1938, progresul lor a fost ajutat de retragerea târzie a Austriei și de o confruntare în sferturi de finală împotriva unei echipe cubaneze care a eliminat cumva România. în dispozitivul de deschidere. Reducerea cu 8-0 a echipei din Caraibe ia făcut să treacă în prima semifinală, totuși, au fost bine învinși de Ungaria cu 5-1.

1950 a văzut Cupa Mondială mutată în Brazilia și a fost introdus un nou format pentru turneu. Suedia a trecut în turul doi după o victorie în fața Italiei și un egal cu Paraguay în faza grupelor inițiale, deși înfrângerile cu Brazilia și Uruguay în runda finală i-au făcut pe locul trei.

Suedia nu a ajuns. se califică în 1954, deși a fost prezentat la turneul din 1958 ca gazde. Mersul lor remarcabil de îmbunătățire a continuat când au terminat pe locul doi, cu victorii în fața Mexicului, Ungariei, Uniunii Sovietice și Germaniei de Vest în drumul spre finala împotriva Braziliei. Suedia a condus devreme după un gol al lui Nils Liedholm în minutul al patrulea, totuși, până în momentul în care au marcat o secundă, a primit de patru ori și a terminat meciul învins cu 5-2.

Următorii 32 de ani au fost mixți. spectacole ale suedezilor. Scandinavii nu s-au calificat la turneele din 1962, 1966, 1982 sau 1986 și au ieșit din faza grupelor doar o singură dată, făcând acest lucru în 1974. Suedia nu a reușit să câștige nici un meci la evenimentele din 1978 și 1990, ceea ce înseamnă că până atunci turneul din 1994 din SUA a venit, suedezii nu au mai câștigat niciun meci la Cupa Mondială de douăzeci de ani.

În urma unei remize 2-2 împotriva Camerunului în meciul de deschidere de la Cupa Mondială din 1994, fanii ar putea fi iertat că a crezut că forma mediocră a Suediei la turneu va continua cu meciurile împotriva Rusiei și Braziliei. Cu toate acestea, o victorie cu 3-1 împotriva foștilor sovietici și un egal cu 1-1 în fața uneia dintre favorite au adus Suedia în optimi, iar după ce a învins Arabia Saudită și România, Suedia s-a trezit din nou în finala patru.|| |823

While Sweden was defeated by Brazil and ended up finishing third, this result is arguably their best in history considering the number of teams in the tournament.

Suedia a ajuns în optimile de finală în atât Cupele Mondiale din 2002, cât și cele din 2006, în special ieșind dintr-o grupă din Japonia și Coreea de Sud care cuprindea Anglia, Nigeria și Argentina. Ei vor căuta să ajungă încă o dată în turul al doilea în 2018, deși Germania și Mexic par să fie favorite într-un grup F puternic.