Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Spaniei

Când joacă Spania și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Spaniei.

Cauta sa pariezi pe Spania la Mondialul 2018 Ceașcă? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Spania pentru Cupa Mondială la Fotbal: istoricul rezultatelor, analizele statistice, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cupa Mondială a Spaniei 2022 Clasament

Spania este a doua echipă din Grupa B, care include și Portugalia, Maroc și Iran. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

Clasament

Șansele Spaniei de a câștiga Cupa Mondială

În ciuda cifrei de afaceri de jucători de la data lor. incredibila echipă de cucerire a lumii Spania încă se mândrește cu una dintre cele mai talentate echipe din lume în prezent, inclusiv câțiva jucători de la două dintre cele mai mari cluburi ale globului - Real Madrid și Barcelona. Cu luxul de a avea jucători de talie mondială care participă într-una dintre cele mai bune ligi din Europa și de a juca alături de Messi, Ronaldo și compania, am putut vedea Spania mergând un drum lung în acest turneu.

Sports Interaction a enumerat Spania drept a patra cea mai bună șansă de a câștiga Cupa Mondială 2018, la prețul de +700. Multe vor depinde de faptul că se află în fruntea Grupei B și ne așteptăm să facă acest lucru înaintea Portugaliei. Ei se vor confrunta în turul doi cu o echipă din Grupa A, care ar trebui să fie o victorie ușoară, deși o dată în sferturi de finală va fi mult mai dificil pentru spanioli.

Dacă predicția noastră de dinaintea turneului se dovedește adevărată, Spania se va confrunta cu Argentina în optimile de finală și va fi o adevărată provocare pentru La Furia Roja. În timp ce pe hârtie par să fie puțin mai bune, de fapt credem că Argentina va progresa pe cheltuiala lor, iar a doua apariție a Spaniei în semifinală va trebui să aștepte o altă ocazie.

Selectarea noastră a liniilor oferite ar fi trebuie să fie -167 pentru ca Spania să ajungă în sferturile de finală. Spania ar trebui să lucreze ușor cu Iranul și Marocul, ceilalți participanți ai Grupei B, și chiar și o pierdere în fața Portugaliei nu îi va împiedica să treacă în turul doi. De acolo, cel mai rău scenariu se confruntă cu Uruguay în turul al doilea și simțim că va trece, indiferent.

Spania va fi, fără îndoială, una dintre cele mai interesante echipe de urmărit la Cupa Mondială, și cu atât de multe opțiuni de pariere disponibile, acestea sunt o alegere excelentă pentru un pariu.

Echipa Spaniei și jucători cheie

Toate echipele trebuie să declare o echipă de 30 de oameni pentru Cupa Mondială până la mijloc din mai, în timp ce ultimele 23 de echipe de oameni nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână din iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului. Vă vom actualiza când fișele echipei vor fi anunțate, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa Spaniei și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

David De Gea (Portar)

Probabil cel mai bun portar din fotbalul mondial în acest moment, De Gea este un mare pozitiv pentru orice echipă la care joacă și este un motiv important pentru care Manchester United a făcut la fel de bine ca ei. în Premier League engleză din acest sezon. Cu reflexe și o abilitate de oprire a șuturilor care este probabil de neegalat între bastoane, el se va dovedi vital pentru șansele Spaniei în Rusia.

Performanțele lui De Gea la poartă în timpul calificărilor au ajutat Spania să-și termine zece meciuri cu cele mai puține comune. numărul de goluri primite (trei).

David Silva (Atacant)

Silva a fost într-o formă impecabilă pentru Manchester City în acest sezon, iar valoarea sa pentru configurația națională este imensă. Cheia va fi modul în care se încadrează în formație - Silva joacă în spatele lui Jesus și a interarilor la nivel de club, dar este adesea angajat într-un rol mai sus pe teren pentru echipa spaniolă. Oricum, trecerile sale mătăsoase și poziționarea inteligentă îl fac o amenințare oriunde ar apărea.

Andres Iniesta (Mijlocaș)

Experienta lui Iniesta va fi vitală pentru echipa spaniolă, și cu aproape 500 apariții în seniori pentru Barcelona și peste 120 pentru țara sa, Iniesta va juca un rol critic în Rusia. Considerat pe scară largă unul dintre cei mai mari mijlocași ai generației sale și, într-adevăr, din toate timpurile, Iniesta a fost votat în FIFA World XI în nouă ocazii. El poate alege o pasă de oriunde pe teren, iar legătura sa cu David Silva este întotdeauna specială de urmărit.

antrenorul (Julen Lopetegui)

După ce Spania a plecat de la Euro 2016 , Julen Lopetegui a preluat domnia și a fost un succes imediat pentru țara sa de origine. În șaisprezece meciuri la cârmă, el a reușit douăsprezece victorii, patru remize și nu a gustat încă înfrângerea, ceea ce este poate unul dintre marile motive pentru care Spania apare alături de Germania, Brazilia și Franța drept cea mai bună șansă de a câștiga în Rusia.

Înainte de a prelua postul de echipa națională, Lopetegui a evoluat bine ca antrenor principal al clubului portughez Porto, în timp ce a condus și echipele spaniole U19, U20 și U21, terminând cu unsprezece victorii din unsprezece meciuri ca antrenor al acestuia din urmă. . Ca jucător, Lopetegui a avut 317 apariții ca jucător, inclusiv o scurtă perioadă la Barcelona.


Formarea Spaniei pentru Cupa Mondială 2022

Cel mai recent internațional al Spaniei a fost un meci amical disputat împotriva Rusiei pe 14 noiembrie , 2017, deși a prezentat mai multe modificări la ceea ce poate fi descris drept primul lor XI. Cea mai apropiată formație de ceea ce considerăm ca fiind cea mai bună a fost folosită în victoria lor cu 3-0 împotriva Italiei pe 2 septembrie 2017. Foaia completă a echipei a fost următoarea.

Formarea de start (4-1-2- 3)

David De Gea (Manchester United) - Dani Carvajal (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Jordi Alba (Barcelona) - Sergio Busquets (Barcelona) - Koke (Atletico Madrid), Andres Iniesta (Barcelona) - Isco (Real Madrid), David Silva (Manchester City), Marco Asensio (Real Madrid).

Rezerve: Alvaro Morata, Gerard Deulofeu, Nacho, Saul Niguez, Kepa Arrizabalaga, David Villa, Jose Reina, Iago Aspas, Thiago, Cesar Azpilicueta, Nacho Monreal, Pedro.


Istoria Cupei Mondiale a Spaniei

Spania este una dintre cele opt echipe care au ridicat unul dintre cele mai faimoase trofee din lume, făcând acest lucru pentru prima și singura dată la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud. Victoria a venit în timpul celei mai bune perioade ale națiunii și a fost cuprinsă între Campionatele Europene consecutive - una în 2008 și una în 2012. Această performanță remarcabilă este de sine stătătoare și este greu de văzut că se va întâmpla din nou, având în vedere cât de competitivă este confederația UEFA.|| |781

Prior to 2010, it could be argued that the Spanish underachieved at the international level. While their first appearance in 1934 was moderately successful (quarter-finals) and was followed up by a fourth-place finish in the 1950 World Cup, Spain failed to qualify for four of the next six tournaments and was knocked out of both the 1962 and 1966 competitions in the group stage, winning just once at each event.

Spania s-a calificat apoi la Cupa Mondială din Argentina din 1978 și a fost prezentă la fiecare turneu de atunci, deși nu a ajuns în semifinală. etapă în afară de anul lor de campionat. 2014 a rezumat probabil diversele averi ale țării, când au părăsit turneul în faza grupelor, pierzând în fața Chile și Țărilor de Jos și pierzând o ocazie rară de a câștiga Cupe Mondiale consecutive.

În ciuda dezamăgitoarei Performanță la evenimentul din 2014, Spania este de așteptat să prezinte o echipă cu mai multe dintre aceleași nume mari în Rusia. Ei au reușit o campanie de calificări aproape impecabilă, cu nouă victorii din zece și o înfrângere colosală cu 3-0 a Italiei la Bernabeu. Aceștia intră în turneul din acest an ca unul dintre favoriți și nu vor avea probleme să progreseze dintr-o grupă în care doar vecinii Portugaliei ar trebui să pună probleme reale.