Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Serbiei

Când joacă Serbia și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni online de pariuri sportive pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Serbiei.

Căutesc loc un pariu pe Serbia la Cupa Mondială 2018? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Serbiei pentru Cupa Mondială la Fotbal: istoricul rezultatelor, analizele statistice, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cupa Mondială a Serbiei 2022 Clasamentul

Serbia completează Grupa E, care include și Brazilia, Elveția și Costa Rica. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Serbiei să câștige Cupa Mondială

Serbia are o echipă decentă de jucători, dar îi va fi greu pentru a face incursiuni într-o Grupă E puternică, care cuprinde una dintre cele mai bune echipe din lume. Brazilia este aproape sigur că va ajunge în fruntea grupei lor, lucru pe care l-au realizat în ultimele nouă turnee consecutive, ceea ce înseamnă că Serbia se va înfrunta cu Elveția și Costa Rica pentru a ocupa locul final.

Sports Interaction crede că Serbia este o șansă mai mare de a câștiga turneul decât costaricanii, deși sunt încă străini masivi, la prețul de +13900. Cel mai bun pariu este să determinați dacă Serbia va ajunge sau nu în optimile de finală: puteți obține +115 dacă credeți că sârbii pot progresa, în timp ce -154 este oferit pentru ei fiind eliminati la primul obstacol.

Credem că Brazilia și Elveția vor ieși din Grupa E, iar meciul Serbiei împotriva Costa Rica din primele etape va determina care dintre perechi va termina pe locul trei în grup. Pur și simplu nu este suficient timp pentru ca Mladen Krstajic să aibă un impact, iar echipa nu are calitatea de a deranja echipele mari din Rusia.

Echipa și jucătorii cheie ai Serbiei

Toate echipele trebuie să declară o echipă de 30 de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce echipele finale de 23 de oameni nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână a lunii iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului. Vă vom actualiza când fișele echipei vor fi anunțate, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa sârbă și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Nemanja Matic (Mijlocaș)

Inițial un jucător de joc, Matic a fost transformat în mijlocaș defensiv de clubul portughez Benfica, iar această mișcare a scos cu siguranță tot ce este mai bun de la sârb. El a jucat un rol important în câștigarea titlului lui Chelsea în Premier League în 2016/17, înainte de a se reuni cu fostul șef Jose Mourinho la Manchester United. El a jucat 36 de apariții pentru echipa națională din 2008 și este crucial pentru eforturile defensive ale sârbilor.

Branislav Ivanovic (Apărător)

Fostul coechipier al lui Matic a fost o piatră pentru Chelsea și, deși va împlini 34 de ani până când totul va începe în Rusia, acum jucătorul de la Zenit Sankt Petersburg va fi critic pentru șansele sârbilor. Ivanovic a jucat 261 de apariții pentru campionii Angliei și a fost descris de Jose Mourinho drept una dintre cele mai bune semnări ale clubului vreodată.

Căpitanul echipei naționale a câștigat 100 de selecții și a marcat 12 goluri în cariera sa sârbă, iar experiența în meciurile mari va fi foarte utilă într-o echipă care nu se laudă cu prea multă experiență internațională.

Aleksandar Kolarov (Apărător)

Kolarov a fost unul dintre cei mai buni apărători ai lui Manchester City. ultimii ani, totuși a făcut mutarea la Roma în vară și s-a dovedit a fi unul dintre cântecele sezonului. Sârbul nu a pierdut niciun ritm, iar experiența sa îl face unul dintre cei mai buni fundași laterali din joc. El a jucat 72 de apariții la naționala Serbiei și va fi unul dintre primele nume de pe foaia echipei din Rusia.

Antrenorul - Mladen Krstajic

Krstajic este unul dintre cei mai tineri. manageri la Cupa Mondială și tocmai a preluat echipa națională cu normă întreagă. Deși recordul său ca antrenor nu a fost încă determinat, este probabil că își va folosi stelele defensive într-o formație conservatoare, mai ales că se întâlnește cu o puternică echipă de atac brazilian.

Nu ar trebui să aibă niciun fel problemă cu structurile defensive având în vedere pedigree-ul său; Krstajic a fost un fundaș solid într-o carieră de aproape două decenii și a avut peste 440 de apariții la seniori. Cea mai mare parte a timpului și-a petrecut-o în Germania cu Werder Bremen și Schalke 04, ultimul fiind căpitan în ultimul său sezon.


Formarea Serbiei Mondiale 2022

Cel mai recent internațional al Serbiei a fost un amical disputat împotriva Coreei de Sud pe 14 noiembrie 2017, în timp ce ultimul lor meci competitiv a fost ultimul meci de calificare la Cupa Mondială împotriva Georgiei în octombrie. Formația completă din acel meci a fost următoarea.

Formarea de start (3-2-2-3)

Vladimir Stojkovic (Partizan) - Branislav Ivanovic (Zenit Saint Petersburg), Nikola Maksimovic (Napoli), Dusko Tosic (Besiktas) - Nemanja Matic (Manchester United), Nemanja Gudelj (Tianjin Teda) - Antonio Rukavina (Villarreal), Aleksandar Kolarov (Roma) - Adem Ljajic (Torino), Aleksandar Mitrovic (Newcastle United), Zoran Tadic (Partizan).

Rezerve: Aleksandar Prijovic, Ivan Obradovic, Matija Nastasic, Luka Milivojevic, Filip Kostic, Stefan Mitrovic, Predrag Rajkovic, Mijat Gacinovic, Milos Veljkovic, Nemanja Maksimovic, Aleksandar Jovanovic, Nemanja Milunovic.


Istoria Cupei Mondiale a Serbiei

Istoria Cupei Mondiale a Serbiei merge până la turneul inaugural din 1930, deși pe atunci ceea ce știm acum ca Serbia făcea parte din Regatul Iugoslaviei. Două victorii și o înfrângere au fost suficiente pentru a asigura un loc al patrulea la turneul cu șaisprezece echipe, iar acesta rămâne cel mai bun rezultat vreodată al unei echipe sârbe/iugoslave, care a fost egalată la Cupa Mondială din Chile din 1962.

În timp ce Iugoslavia nu a apărut niciodată într-o finală a Cupei Mondiale, recordul lor la cea mai mare competiție sportivă din lume a fost foarte consistent. În primele opt apariții, pe parcursul a șaizeci de ani între 1930 și 1990, Iugoslavia a terminat doar sub locul șapte o singură dată. Sferturile lor de finală la turneul din Italia din 1990 a fost una dintre cele mai bune și, de asemenea, ultima înainte ca republica să fie divizată.

Apărând ca Serbia și Muntenegru pentru prima dată în 1998, Eagles au reușit să treacă neînvinși în faza grupelor din Franța, învingând Iranul și Statele Unite și egalând cu Germania. Runda lor s-a încheiat în optimile de finală după o înfrângere cu 2-1 în fața Țărilor de Jos.

Opt ani mai târziu, în Germania, sârbii au pierdut toate cele trei meciuri. Olanda i-a învins din nou, în timp ce o înfrângere cu 6-0 în fața Argentina a pus capăt oricărei șanse de calificare a Eagles. Aceasta sa dovedit a fi cea mai proastă performanță a lor la turneu.

2010 a marcat prima și singura apariție a Serbiei ca națiune independentă și, din nou, ei nu au reușit să iasă din faza grupelor. În ciuda faptului că au câștigat împotriva unei puternice părți germane, înfrângerile în fața Ghanei și Australiei au asigurat că vor fi eliminate la primul obstacol pentru a doua oară în tot atâtea starturi.

După ratarea turneului din 2014, există cu siguranță un aer de optimism în rândurile sârbești înaintea Cupei Mondiale din 2018. S-au calificat pe primul loc într-o grupă dură care cuprindea Republica Irlanda, Țara Galilor și Austria, pierzând doar o dată în zece meciuri. Va fi greu să te califici dintr-o grupă care include Brazilia, Elveția și Costa Rica, deși sârbii se vor sprijini pentru a-și îndeplini treaba în iunie.