Arabia Saudită
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Arabiei Saudite

Când joacă Arabia Saudită și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Arabiei Saudite.

Joi, 27 ian 12:15 EST
WorldCupQualifierAsia(
Arabia Saudită
@
Oman

Ca să pariez pe Arabia Saudită la Cupa Mondială 2018 ? Ați ajuns la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Arabia Saudită pentru Cupa Mondială de Fotbal: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de top online. case de pariuri sportive. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați-vă pariul cu încredere chiar aici. 

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Saudi Arabia's World Cup 2022 Standings

Arabia Saudită este a doua echipă din Grupa A, care include și Rusia, Egipt și Uruguay. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Arabiei Saudite să câștige Cupa Mondială

Arabia Saudită abia a ajuns la Cupa Mondială și este una dintre națiunile cu cel mai jos clasament. Au avut tot felul de probleme cu managementul și cele menționate mai sus și au un palmares slab în competiție. Nu se preconizează că vor face prea multe în Rusia, deși faptul că apar alături de gazde, care nu sunt foarte bine clasate, și Egipt, care fac doar a treia apariție, le oferă o șansă externă de a trece în rundă. din 16.

Sports Interaction oferă cote de +700 pentru a fi eliminate în optimile de finală, ceea ce probabil că ar trebui să se confrunte fie cu Spania, fie cu Portugalia, dacă se califică din Grupa A. Considerăm că sunt mult mai bune. (și mai probabil) pariuri la ofertă și nu recomandăm să pariați pe saudiți pe această piață - poate încercați meciurile cap la cap, în special în meciul împotriva Egiptului.

Echipa și cheia Arabiei Saudite. Jucători

Toate echipele trebuie să declare o echipă de 30 de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce ultimele 23 de echipe nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână a lunii iunie, cu doar câteva zile înainte de data de începere a turneului. Vă vom actualiza când fișele echipei vor fi anunțate, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa Arabia Saudită și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Nawaf Al-Abed (Etern / Mijlocaș ofensiv)

Performanțele lui Al Abed în procesul de calificare au fost critice, deoarece a marcat cinci goluri pentru țara sa. Până în prezent, a jucat 41 de apariții pentru Arabia Saudită și 117 meciuri cu Al-Hilal, singurul club profesionist la care a jucat vreodată. El a jucat în ambele etape ale finalei Ligii Campionilor AFC, în care echipa sa a fost învinsă de echipa japoneză Urawa Reds.

Hazaa Al-Hazaa (Atacant)

A durat ceva timp pentru ca Al-Hazaa să-și găsească o formă consistentă, deși se pare că acesta ar putea fi sezonul revoluționar pentru liderul Al-Ettifaq. Sezonul său 2017/18 a prezentat o mulțime de goluri și pase decisive până în prezent, iar după nouă meciuri în liga internă a Arabia Saudită, a înregistrat o medie a unui gol sau asistență la fiecare 79 de minute. Această formă a dus la recenta lui convocare la echipa națională și a reușit un gol la debut într-o victorie cu 5-2 în fața Jamaicai.

Antrenorul - Juan Antonio Pizzi

Arabia Saudită a trecut prin mulți manageri. Și când spunem multe, vorbim serios. De când echipa și-a făcut apariția pentru prima dată în 1957, șoimii verzi au avut 56 de schimbări în conducere și au acoperit jumătate din lume în acest proces. Politica ușilor rotative a Federației Arabe Saudite de Fotbal este cel mai bine rezumată prin numirea lui Nasser Al-Johar în cinci ocazii separate între 2000 și 2010.

Arabia Saudită este deja pe al treilea manager în 2017 - Bert van Marwijk a terminat în septembrie, în ciuda faptului că a condus națiunea la prima Cupă Mondială din ultimii doisprezece ani, în timp ce înlocuitorul Edgardo Bauza a durat doar două luni înainte de a fi demis.

Juan Antonio Pizzi este acum la cârmă după ce a demisionat din rolul său de manager național al Chile. În timp ce a reușit o apariție în finala Cupei Confederațiilor, el nu a reușit să-i ajute pe sud-americani până la Cupa Mondială din 2018 și, în consecință, a plecat. El nu a ales încă o echipă pentru Arabia Saudită, așa că va trebui să așteptăm și să vedem ce face cu echipa în amicalele din martie.


Cele mai recente formații pentru Arabia Saudită

Cele mai recente internațional a fost jucat împotriva Bulgariei pe 13 noiembrie 2017. Formația completă a fost următoarea:

Formarea de start (4-2-3-1)

Waleed Abdullah (Al-Nassr) - Saeed Al Mowalad (Al-Ahli), Mohammed Al-Khabrani (Al-Qadsiah), Mohammed Al-Fatil (Al-Ahli), Mansoor Al-Harbi (Al-Ahli) - Nooh Al-Mousa (Al-Fateh), Abdulmajeed Al-Sulayhem (Al-Shabab) - Ali Al-Zaqaan (Al-Fateh), Taisir Al-Jassim (c) (Al-Ahli), Salman Al-Moasher (Al-Ahli) - Mohannad Abu Radeah Assirii (Al- Ahli).

Rezerve: Housain Al-Mogahwi, Mohammed Al-Owais, Abdurahman Al-Obaid, Hazaa Al-Hazaa, Abdulfattah Asiri, Ahmed Al-Fraidi, Yahya Al- Shehri, Mukhtar Fallatah, Waleed Bakhshween, Motaz Hawsawi.


Istoria Cupei Mondiale FIFA a Arabiei Saudite

Arabia Saudită își va face a cincea apariție la nivel mondial Cel mai mare eveniment sportiv al lui atunci când începe împotriva Rusiei în ziua deschiderii. Saudiții s-au calificat la patru Cupe Mondiale consecutive între 1994 (SUA) și 2006 (Germania) și în prima lor au fost cei mai de succes. Soimii Verzi au câștigat două dintre cele trei meciuri ale grupei, învingând Maroc și Belgia, înainte de a pierde în fața Suediei în optimile de finală.

De atunci, a fost destul de grav pentru națiunea arabă; Arabia Saudită nu a reușit să câștige niciunul dintre meciurile lor în următoarele trei turnee și a reușit doar patru goluri din nouă meciuri. Înfrângerile cu 4-0 în fața Franței și Ucrainei, pe lângă o înfrângere uriașă cu 8-0 în fața Germaniei în primul meci din 2002, au contribuit la unul dintre cele mai slabe recorduri la Cupa Mondială - 2W, 2D, 9L cu un golaveraj de -23. .

Cu toate acestea, există un sentiment de optimism care duce la ediția din 2018. Arabia Saudită a fost solidă (dacă nu spectaculoasă) în calificări și a fost binecuvântată cu una dintre grupele mai ușoare din turneu, atragând Rusia mai degrabă decât oricare dintre națiunile de top. În timp ce Uruguay va fi probabil prea puternic pentru ei, există o șansă decentă să obțină rezultate împotriva Egiptului și a gazdei Rusiei, pe care vor căuta să o supere pe 14 iunie.