Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Poloniei

Când joacă Polonia și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni online de pariuri sportive pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Poloniei.

joi, martie 24 13:00 EDT
Calificarea Cupei Mondiale Europa
Rusia
@
Polonia

Se caută locul un pariu pe Polonia la Cupa Mondială 2018? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Polonia pentru Cupa Mondială la Fotbal: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cupa Mondială din Polonia 2022 Clasament

Polonia este în fruntea Grupei H, care include și Senegal, Columbia și Japonia. Mai jos veți găsi clasamentele lor actuale, actualizate după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Cotele Poloniei să câștige Cupa Mondială

Poland is somewhat hard to predict leading into their first World Cup in twelve years. While the FIFA rankings suggest that the Europeans are ranked seventh in the world, it's hard to see how they have risen so high. Yes, they topped their qualification group leading up to the 2018 tournament. However, their group contained just one team in the top forty nations. They were defeated 4-0 by Denmark in a qualifier in September and also lost to Mexico in November.

Sports Interaction a plasat Polonia pe lista potențialilor câștigători ai Cupei Mondiale, la prețul de +4400. Acest lucru îi plasează în spatele Franței, Croației, Uruguayului, Angliei și Columbia, în ciuda faptului că le depășesc conform FIFA. Cu siguranță nu recomandăm un pariu pe piața totală - de fapt, vom face o declarație mare și vom prezice că Polonia nu va reuși să se califice în optimile de finală.

Noi evaluăm Columbia ca fiind cea mai bună șansă de a ajunge în fruntea Grupei H și ne plac, de asemenea, șansele Senegalului de a trece în runda a doua, ceea ce înseamnă că Polonia va trebui să se mulțumească cu o altă ieșire din faza grupelor la întoarcerea la turneu. Polonia plătește -167 pentru a progresa, în timp ce poți obține +120 dacă ești de acord că Polonia va fi eliminată la primul obstacol. Faptul că șansele sunt destul de apropiate susține teoria noastră conform căreia polonezii nu sunt siguri.

Dacă nu sunteți total de acord și credeți că Polonia va alerga în Rusia, Sports Interaction are o serie de linii disponibile. , inclusiv +250 la ofertă pentru a ajunge în sferturile de finală și +600 la dispoziție dacă credeți că Polonia poate egala cea mai bună performanță a lor vreodată și poate ajunge în finala patru. Indiferent ce ai alege, Polonia nu ar trebui să nu se distreze cu Lewandowski în față și o apărare discutabilă - am putea vedea o mulțime de goluri în această grupă.

Echipa Poloniei și jucători cheie

Toate echipele trebuie să declare o echipă de 30 de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce echipele finale de 23 de oameni nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână a lunii iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului. Vă vom actualiza când fișele echipei vor fi anunțate, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa poloneză și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Robert Lewandowski (Atacant)

Există o statistică blestemată care demonstrează cât de important este Robert Lewandowski pentru echipa națională a Poloniei. Atacantul centru a fost cel mai bun marcator în calificările UEFA cu șaisprezece goluri, mai multe decât restul echipei sale la un loc (Polonia a marcat 28 în total). Pentru a pune acest lucru în perspectivă, nimeni din Belgia, Germania sau Spania nu a ajuns la cinci goluri de el, în ciuda faptului că națiunile lor au înregistrat 43, 43 și, respectiv, 36 de goluri. lumea în acest moment care rivalizează cu Harry Kane pentru pură nemilosire în fața porții. Cariera lui de club de seniori se mândrește cu 234 de goluri din 361 de apariții, iar la momentul scrierii, el marcase 92 din 113 pentru Bayern Munchen. El este deja cel mai mare marcator al națiunii din toate timpurile și nu dă niciun semn că va încetini.

Lewandowski is one of the few out and out strikers in the world at the moment that rivals Harry Kane for sheer ruthlessness in front of goal. His senior club career boasts 234 goals from 361 appearances, and at the time of writing, he had scored 92 from 113 for Bayern Munich. He is already the nation's all-time greatest goal scorer and shows no sign of slowing down.

Piotr Zielinski (Mijlocaș)

Adesea folosit ca partener de atac pentru Lewandowski, Piotr Zielinski de la Napoli și-a făcut un nume ca mijlocaș în Serie A, debutând și la Udinese și Empoli în scurta sa carieră. Zielinski face parte din configurația internațională din 2009, jucând în toate echipele de juniori ale țării sale, de la U15 până la U21. Până acum a avut 29 de apariții pentru Polonia și se așteaptă multe de la tânărul polonez din Rusia.

Jan Bednarek (Apărător)

În timp ce Bednarek a avut o singură apariție la seniori pentru seniori. echipă, este un alt jucător care s-a implicat încă de mic în echipa națională. Performanțele sale au fost recunoscute de Southampton, care a produs niște fundași excepționali în ultimele sezoane. Dacă clubul din Premier League îl poate ajuta pe Bednarek să-și atingă potențialul, am putea vedea lucruri grozave de la el și, potențial, un loc în primul XI de la Cupa Mondială.

Antrenorul - Adam Nawalka

The Polish-born manager made 34 appearances for his country during the golden era of Polish football and was nominated into the team of the tournament at the 1978 World Cup. He has led the Polish team since 2013, after a long career in managing club sides in his home country. He took the Poles to their first-ever European Championships quarter-final in 2016 and restored the nation to the World Cup with a strong showing throughout qualifying.


Formarea Poloniei la Cupa Mondială 2022

Cel mai recent internațional al Poloniei a fost un meci amical disputat împotriva Mexicului pe 13 noiembrie 2017. Pentru a înțelege potențialul XI al Poloniei la Cupa Mondială, ne-am întors la meciul de calificare la Cupa Mondială împotriva Armeniei, disputat pe 5 octombrie 2017. Formația completă a fost după cum urmează.

Formarea de start (4-2-2-2)

Wojciech Szczesny (Juventus) - Bartosz Bereszynski (Sampdoria), Michal Pazdan (Legia Varșovia), Kamil Glik ( Monaco), Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund) - Karol Linetty (Sampdoria), Grzegorz Krychowiak (West Bromwich Albion) - Kamil Grosicki (Hull City), Jakub Blaszczykowski (Wolfsburg) - Piotr Zielinski (Napoli), Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

Rezerve: K Maczynski, M Kaminski, T Cionek, L Skorupski, K Wilczek, L Fabianski, M Makuszew ski, L Teodorczyk, R Wolski, P Wszolek, T Kedziora, J Goralski.


Istoria Poloniei la Cupa Mondială

Polonia a apărut în șapte dintre cele douăzeci de turnee ale Cupei Mondiale FIFA organizate până în prezent și va participa pentru a opta oară când evenimentul din 2018 va începe în iunie. Polonia a cunoscut maxime și minime la Cupa Mondială, terminând pe locul al treilea de două ori și, de asemenea, eliminată în prima etapă de trei ori.

Prima apariție a națiunii la Cupa Mondială a avut loc în 1938, când a avut loc evenimentul. în Franța. În acest turneu special, formatul a prezentat o rundă eliminatorie chiar de la început, iar Polonia poate pretinde că este singura țară din istorie care a fost eliminată după un meci, în ciuda faptului că a marcat cinci goluri. Meciul împotriva Braziliei s-a încheiat cu 4-4 în timpul regulamentar, s-a încheiat cu o rafală de șanse poloneze, când au căzut cu 6-5 în fața sud-americanilor.

Poloniei i-a luat 36 de ani pentru a reveni la Cupa Mondială - ei nu a participat la turneele din 1950 și 1954 și nu au reușit să se califice pentru următoarele patru. Când au început în sfârșit, au avut performanțe excepționale, iar Cupa Mondială din Germania de Vest din 1974 va fi amintită de fanii polonezi ca fiind cea mai reușită din toate timpurile.

Polonia a câștigat șase dintre cele șapte meciuri ale lor la turneu, incluzându-i pe toți trei în prima etapă a grupelor. Ei au învins Argentina la primul lor meci de Cupă Mondială din 1938 și au învins Italia, Haiti, Suedia și Iugoslavia, înainte de a cădea în fața gazdelor într-un meci care va determina cine va trece în finală. Polonia a învins Brazilia în playoff-ul de pe locul trei, câștigând o mică felie de răzbunare după pierderea lor cu 36 de ani în urmă.

Cupa Mondială din 1974 a fost prima dintre cele patru apariții consecutive ale Europei și este sigur să spune că aceasta a fost cea mai bună epocă din istoria fotbalului național. Ei au început competiția din 1978 cu un egal 0-0 împotriva vechilor inamici din Germania de Vest, înainte de a învinge Tunisia și Mexic pentru a termina pe primul loc în prima lor grupă. Înfruntând trei echipe sud-americane în turul doi, Polonia a reușit să învingă Peru, dar a pierdut în fața Braziliei și găzduiește Argentina pentru a termina pe locul cinci la general.

Spania a găzduit turneul din 1978, iar Polonia a avut din nou succes. Ei au fost în fruntea grupei de deschidere, care a prezentat Italia, Camerun și Peru, asigurându-și primul loc cu o lovitură de 5-1 a sud-americanilor după remize cu ceilalți adversari ai lor. Polonia a avansat pentru a doua oară în semifinale când a eliminat Belgia și a remizat cu Uniunea Sovietică pentru a trece din turul doi, deși a fost învinsă de Italia. Au înregistrat un alt loc pe locul trei, cu o victorie în fața Franței.

1986 a fost începutul sfârșitului pentru puternica echipă poloneză a anilor 1970 și 1980. Alb-roșii au marcat un singur gol la turneu, venind în singura lor victorie împotriva Portugaliei în faza grupelor. Formatul evenimentului a permis Poloniei să se califice în optimile de finală, în ciuda faptului că a terminat pe locul al treilea în spatele Marocului și Angliei, totuși vechii inamici Brazilia i-au lovit pe polonezi cu 4-0 în ceea ce ar fi ultimul lor meci de Cupa Mondială de 16 ani.

Poland's last two World Cup appearances came at the 2002 and 2006 events, and neither were memorable. Big losses to hosts South Korea and Portugal saw Poland eliminated before they could snare a consolation victory against the United States in 2002, while the Europeans drew the host for the second time in a row in Germany four years later, losing to them and Ecuador in another group stage exit.

Suporterii polonezi au trecut doisprezece ani lungi, dar ei se regăsesc în sfârșit la cel mai mare eveniment sportiv din lume. După ce au trecut în turul de calificare în care au înregistrat opt ​​victorii și doar o înfrângere din zece meciuri, există mult optimism înaintea Cupei Mondiale din 2018, iar egalul lor este cu siguranță favorabil. Ar putea fi acesta anul în care Polonia se întoarce la cel mai bun nivel?