Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială din Peru

Când joacă Peru și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Peruului.

Vineri, 28 ian 16:00 EST
Calificarea Cupei Mondiale America de Sud
Colombia
@
Peru

Vrei să pariezi pe Peru la Cupa Mondială 2018? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o structură cuprinzătoare a tuturor lucrurilor legate de Peru pentru Cupa Mondială de Fotbal: istoricul rezultatelor, analizele statistice, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cupa Mondială din Peru 2022 Clasament

Peru este a treia echipă din Grupa C, care include și Franța, Australia și Danemarca. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Peru să câștige Cupa Mondială

Peru has been drawn a tough group, containing one of the pre-tournament favourites in France, a strong and solid European nation in Denmark, and one of the more resilient and physically fit squads in Australia. Peru is a good side but on paper don't quite have the quality to match it with their European counterparts, and perhaps will have their best chance of a first World Cup win since 1978 in their final match against Australia.

Sports Interaction i-a evaluat pe peruani drept străini siguri în ceea ce privește piața generală, evaluându-i o șansă de +17500 de a câștiga turneul. Ieșirea din grupa lor va fi o realizare în sine pentru Peru, cu toate acestea, credem că Franța și Danemarca vor progresa din Grupa C. Veți avea cote de +230 pentru ca ei să iasă din faza grupelor, în timp ce -333 este disponibil pentru ei. nu reușește să facă acest lucru.

Sfatul nostru aici este să te uiți la meciurile individuale și să pariezi pe ele, deoarece nu are nicio valoare să punem bani pe Peru pentru a progresa prea departe în acest turneu. Ei sunt cu siguranță capabili să fure un punct împotriva Danemarcei și să meargă unul mai bine împotriva australienilor, dar va fi mult mai ușor să luați aceste decizii mai aproape de startul de start.

Echipa și jucătorii cheie ai Peru

All teams must declare a 30 man squad for the World Cup by the middle of May, while the final 23 man squads don't have to be finalized until the first week of June, just days prior to the tournament start date. We will update you when the team sheets are announced, but first, let's take a look at some of the most important players in the Peruvian team and who we think will play a big part in the competition.

Paolo Guerrero (Atacant)

Asupra lui Guerrero era un nor imens care a condus la turneu, deoarece inițial a fost interzis timp de un an pentru consumul unei substanțe interzise. Cu toate acestea, golgheterul din toate timpurile din Peru se va alătura echipei din Rusia, după ce pedeapsa sa a fost redusă la doar șase luni. Și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Bundesliga, marcând 47 de goluri pentru Bayern Munchen și Hamburger SV, iar acum face parte din configurația cu echipa braziliană Flamengo.

Influența lui Guerrero asupra echipei este imensă și Cele 86 de selecții ale lui pentru Peru vor oferi, de asemenea, experiență unei echipe care va intra în necunoscutul unui turneu important din Europa. În calitate de căpitan, multe vor sta pe umerii lui, așa cum îi place lui.

Jefferson Farfan (Interpret)

Omul de la Lokomotiv Moscova va juca în națiunea în care joacă fotbal de club, ceea ce va fi un mare avantaj. Are aceeași vârstă cu Guerrero și, de asemenea, va adăuga experiență și putere părții peruane; 23 de goluri din 79 de selecții este, de asemenea, o indicație a valorii sale ca extrem sau al doilea atacant alături de Guerrero.

Farfan a marcat golul de revoluție pentru Peru împotriva Noii Zeelande în meciul de play-off al Cupei Mondiale, dar el este cunoscut mai ales pentru capacitatea sa de a ajuta obiectivele. El va fi cel care va sta peste lovituri libere și cornere și este întotdeauna o amenințare de la distanță.

Christian Cueva (Mijlocaș)

Mijlocașul ofensiv a excelat de la mutarea sa în Brazilia cu Sao Paulo și performanțele sale la mijloc pentru Peru vor fi esențiale pentru succesul lor în Rusia. El este cel care are capacitatea de a debloca o apărare solidă cu creativitate și mișcare, iar jocul său de legătură cu atacanții va fi important.

Antrenorul - Ricardo Gareca

Gareca a fost la cârmă abia din 2015, însă va rămâne în istorie drept unul dintre cei mai de succes manageri ai Peru. Preluând națiunea care se luptă chiar înainte de Copa America din 2015, argentiniana a condus echipa la o medalie de bronz, pierzând în semifinală în fața gazdelor și a eventualilor campioni Chile.

Evident, bijuteria coroanei este calificarea la Cupa Mondială, pe care Peru a reușit-o cu cea mai mică marjă, dar modul în care Peru și-a jucat fotbalul este poate cea mai mare realizare a lui Gareca. Jocul bazat pe pase scurte și posesie este un stil care a făcut parte istoric din cultura peruană, dar s-a pierdut pe parcurs sub îndrumarea diverșilor manageri. Gareca a adus-o înapoi cu rezultate imediate.


Formarea Cupei Mondiale din Peru 2022

Cel mai recent internațional al Peru a fost jucată împotriva Noii Zeelande pe 15 noiembrie 2017. Formația completă a fost următoarea.

Formarea de start ( 4-2-2-2)

Pedro Gallese (Veracriz) - Luis Advincula (BUAP), Christian Ramos (Emelec), Alberto Rodriguez (Universitario), Miguel Trauco Saavedra (Flamengo) - Renato Tapia (Feyenoord) ), Edison Flores (AaB) - Andy Polo (Morelia), Christian Cueva (Sao Paulo) - Raul Ruidiaz (Morelia), Jefferson Farfan (Lokomotiv Moscova)

Rezerve: Carlos Caceda, Yordy Reyna, Miguel Araujo, Sergio Pena, Pedro Aquino, Nilson Loyola Morales, Jose Carvallo, Aldo Corzo, Adrian Zela, Paolo Hurtado, Andre Carillo, Yoshimar Yotun.


Istoria Cupei Mondiale a Peru

Lunga absență a Peruului de la Cupa Mondială s-a încheiat în sfârșit! Sud-americanii nu și-au făcut apariția la cel mai mare eveniment sportiv de pe Pământ din 1982, iar scenele de după victoria cu Noua Zeelandă în meciul de play-off intercontinental au indicat o națiune care se află în sălbăticie de 36 de ani.| ||

În mod uimitor, aceasta nu este prima dată când Peru a rupt o lungă secetă de Cupă Mondială și nici nu este cea mai lungă perioadă de timp departe de turneu. Los Incas au participat la prima competiție, pierzând ambele meciuri în ediția din 1930 din Uruguay și nu s-au întors să concureze până la Cupa Mondială din Mexic din 1970, unde au ajuns în sferturile de finală.

This result remains their best performance at the World Cup; they defeated Bulgaria and Morocco in the first round, before losing to Germany and then Brazil. In 1978, Peru managed a similar result, beating both Scotland and Iran and sharing the points against the Netherlands before heavy defeats to Brazil and Argentina resulted in their elimination from the second round.

1982 a fost sfârșitul meciului. cea mai bună perioadă din fotbalul peruan de până acum, deoarece au făcut trei din cele patru Cupe Mondiale la acel moment. Din păcate, Peru nu a reușit o victorie într-o ieșire din faza grupelor, pierzând puternic în fața Poloniei după remize împotriva Camerunului și Italiei.

Calificarea pentru Rusia nu a fost cu siguranță obținută ușor, ceea ce este în mod normal cazul într-un Sud dur. conferință americană. Cinci echipe erau încă în căutarea a trei locuri în ultima zi, chiar și Argentina având șansa de a rata turneul. Peru a reușit o egalare târzie împotriva Columbia, plasându-i înaintea Chile la golaveraj în clasamentul final după înfrângerea în fața Braziliei. Locul lor pe locul cinci a însemnat că ar trebui să înfrunte Noua Zeelandă și au reușit o victorie cu 2-0 acasă pentru a-și asigura un loc în Rusia.

Se vor confrunta cu o grupă dură, inclusiv Franța, Danemarca și Australia. cu toate acestea, se vor considera o șansă decentă de a-și asigura cel puțin o victorie.