Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială din Panama

Când joacă Panama și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Panama.

Thursday, Jan 27 16:00 EST
Calificarea Cupei Mondiale America de Nord și Centrală
Costa Rica
@
Panama|| |715

Vrei să pariezi pe Panama la Cupa Mondială 2018? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Panama pentru Cupa Mondială de Fotbal: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cupa Mondială din Panama 2022 Clasament

Panama este a doua echipă din Grupa G, care include și Belgia, Tunisia și Anglia. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Panama să câștige Cupa Mondială

Panama is obviously huge outsiders to win the World Cup given that this will be the first time they have qualified, so there is not too much point talking about the +99900 odds they bring to the competition. After being drawn in a tough Group G containing Belgium and England, there is little chance of them winning a match let alone progressing to the second round, although they will have the chance to record a historic win at the tournament when they take on Tunisia.

De fapt, susținem Panama pentru a învinge Tunisia în meciul care va determina cu siguranță cine termină pe locul al treilea și al patrulea în grupă. Va fi nevoie de ceva special pentru a evita eliminarea la primul obstacol, deși, dacă credeți că pot șoca lumea și pot elimina fie Belgia, fie Anglia, Sports Interaction oferă +750 pentru centralamericanii pentru a trece în optimile de finală.|| |809

Our tip is to take the outsider odds that that will likely be on offer in their match against Tunisia and place a head to head bet on the match. 

Echipa Panama și jucători cheie

Toate echipele trebuie să declare o echipă de 30 de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce ultimele 23 de echipe nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână a lunii iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului. Vă vom actualiza când vor fi anunțate fișele echipei, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători ai echipei naționale din Panama și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Roman Torres (Apărător)

Se cuvine ca fundașul veteran să reușească golul care a dus Panama la prima lor Cupă Mondială. Mereu de încredere în spate, Torres a jucat puțin peste 100 de apariții la echipa națională și a marcat un gol la fiecare zece meciuri, ceea ce este un mare profit pentru un fundaș. Torres a jucat, de asemenea, un rol esențial pentru succesul echipei Seattle Sounders în MLS, ajutând echipa să participe la două apariții consecutive în finala Cupei MLS.

Gabriel Gomez (Mijlocaș)

Cel mai selecționat din Panama. jucătorul a trecut prin patru campanii de calificare la Cupa Mondială și a fost în sfârșit răsplătit cu o călătorie în Rusia. Și-a început cariera cu trupa columbiană Envigado încă din 2002, Gomez a jucat pentru șaisprezece cluburi diferite din șase țări diferite de-a lungul lungii sale cariere, înregistrând aproximativ 400 de apariții la seniori.

Gomez se va adăuga la cele 130 de apariții internaționale. selecționează când începe în Rusia și va fi interesant de văzut dacă va ajunge la a cincea încercare la o Cupă Mondială pentru Panama.

Blas Perez / Luis Tejada (Atacanti)

Panama certainly has a wealth of experienced players in their ranks, and their strike force of Luis Tejada and Blas Perez have a whopping 219 caps and 86 goals between them (43 each). Both have played since 2001, and will surely hang up the boots after Russia, and with daylight second on the list of top goal scorers for Panama, there will be a healthy rivalry between the pair until their final match to see who finishes atop the standings.

Antrenorul - Hernan Dario Gomez

Spre deosebire de majoritatea managerilor de la Cupa Mondială, Gomez a petrecut mai mult timp la cârma unei echipe naționale decât a făcut-o pentru echipele de club. Deși a început ca antrenor al Atletico Nacional, pentru care a jucat și la începutul anilor 1980, a doua sa misiune a fost cu echipa națională a Columbiei, conducând sud-americanii între 1995 și 1998 și asigurându-și a treia apariție consecutivă la Cupa Mondială.

Succesul său a continuat când s-a mutat apoi în Ecuador și și-a asigurat primul start într-o Cupă Mondială, înainte de a trece la conducerea Guatemala între 2006 și 2008. S-a întors în Columbia pentru a antrena atât Santa Fe, cât și Medellin, în timp ce făcea un scurtă întoarcere ca antrenor principal al echipei naționale, înainte de a trece la postul de top în Panama din 2014.

După ce a condus cu succes Panama în Rusia în 2018, Gomez s-a alăturat antrenorului francez Henri Michel ca singurul manager care a condus trei națiuni separate la Cupa Mondială.


Cupa Mondială din Panama 2022 Formația

Cel mai recent internațional al Rusiei a fost un meci amical disputat împotriva Țării Galilor pe 14 noiembrie 2017. Pentru a vă face o idee despre probabilitatea lor echipa din Rusia, ne-am uitat la finala lor crucială de calificare împotriva Costa Rica, disputată pe 11 octombrie. Formația completă a fost următoarea.

Formarea de start (4-2-2-2)

Jaime Penedo (Dinamo Bucuresti) - Adolfo Machado (Houston Dynamo) , Roman Torres (Seattle) Sounders), Fidel Escobar (New York Red Bulls), Luis Ovalle (Deportes Tolima) - Anibal Godoy (San Jose Earthquakes), Edgar Barcenas (Tapachula) - Gabriel Gomez (Atletico Bucaramanga), Alberto Quintero (Universitario) - Blas Perez (Municipal) ), Gabriel Torres (Lausanne-Sport).

Rezerve: R Azofeifa, C Bolanos, M Urena, G Gonzalez, L Moreira, Y Tejeda, K Briceno, A Rodriguez, J Ordain, D Colindres, J Acosta.


Istoria Cupei Mondiale din Panama

Panama va avea prima sa apariție la Cupa Mondială FIFA când vor călători în Rusia, un obiectiv pe care îl au lucrat de când au încercat prima dată să se califice la turneul din 1978. Echipa, care a construit de câțiva ani înainte de descoperirea lor, se va îndrepta către competiție ca una dintre cele mai mici națiuni care a participat, dar cu siguranță vor căuta să facă mai mult decât să compenseze cifrele.

Ca parte a confederației CONCACAF, Panama a avut întotdeauna de-a face cu Mexic, SUA și recent Costa Rica calificându-se pe cheltuiala lor. Chiar și Honduras, care a participat la doar trei turnee în general, a avut avantajul când vine vorba de calificare. Cu doar trei locuri și jumătate pentru întreaga regiune, Panama a fost întotdeauna dificil să ajungă la cel mai mare eveniment sportiv din lume.

Panama a fost incredibil de aproape de calificarea pentru evenimentul din 2014, care a scăzut. la runda finală a meciurilor. În ultimul lor meci împotriva SUA, ei au condus cu 2-1 după 90 de minute și erau pe cale să termine pe locul patru în hexagonală, ceea ce înseamnă că vor înfrunta Noua Zeelandă într-un play-off pentru un loc în Brazilia. În schimb, Los Canaleros a primit două goluri la oprire și au fost eliminați; Mexic a sărit pe locul al patrulea pe cheltuiala lor.

După durerea de la ultima lor înfrângere, a fost nevoie de o cantitate considerabilă de forță pentru ca echipa națională să continue și să se califice la Cupa Mondială din 2018, iar a făcut-o probabil în cel mai dramatic mod din istoria calificărilor la Cupa Mondială. Având nevoie de o victorie în ultimul lor meci împotriva lui Costa Rica pentru a avea vreo speranță de a rămâne în cursă, Roman Torres a marcat un câștigător în minutul 88 pentru a încânta mulțimea panameză.

După pecetluirea victoriei, atenția s-a îndreptat către meciurile concomitente dintre Honduras și Mexic și Trinidad și Tobago împotriva Statelor Unite. O victorie sau egalitate a SUA le-ar vedea să sară în fața Panama și Honduras, care trebuiau să câștige pentru a rămâne în viață. O victorie cu 3-2 a Honduras și o victorie cu 2-1 cu Trinidad și Tobago au văzut scenariul perfect pentru Panama - ei se calificaseră automat în detrimentul Statelor Unite. A fost răzbunarea perfectă pentru evenimentele care au avut loc cu patru ani înainte.

Panama a fost departe de a fi perfectă în campania lor de calificare, reușind cu tot atâtea victorii câte înfrângeri în grupa finală. Deși tot ceea ce contează este că au reușit și, deși vor avea treaba într-un grup care conține o parte puternică belgiană, Anglia și Tunisia, nu trebuie decât să caute inspirație în Costa Rica - vecinii lor apropiați au reușit să fruntea unui grup care conține Italia, Anglia și Uruguay în 2014.