Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Republicii Coreea

Când joacă Coreea și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Republicii Coreea.

Joi, 27 ian 07:00 EST
WorldCupQualifierAsia(
Liban
@
Coreea de Sud

Căutăm să pariez pe Republica Coreea la Mondialul 2022 Cupa? Ați ajuns la locul potrivit. Această pagină oferă o gamă completă a tuturor lucrurilor legate de Coreea pentru Cupa Mondială de Fotbal: istoricul rezultatelor, analize statistice, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de top online. Pariuri sportive. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați-vă pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Korea Republic's World Cup 2022 Standings

Republica Coreea completează Grupa F, care include și Germania, Mexic și Suedia. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Cotele Republicii Coreea de a câștiga Cupa Mondială

Coreea ar putea fi periculos pentru a paria la Cupa Mondială din acest an. În timp ce pe hârtie le lipsește puterea de foc a adversarilor din Grupa F în poziții cheie, ei au un nou antrenor și vor intra în fiecare dintre meciurile din grupa lor ca subiecți. Dacă reușesc să obțină un punct în oricare dintre primele lor meciuri, ar putea găsi o modalitate de a progresa, în ciuda prețului de Sports Interaction la +215 pentru a face acest lucru.

La +59900 pentru a câștiga turneul, coreenii nu ne dau prea multe speranțe și nu îi alegem pentru a ieși dintr-o grupă F puternică care conține Mexic, Suedia și campioana din 2014, Germania. Pronosticul nostru este ca Coreea să termine pe ultimul loc în grupa lor și, având în vedere adversarii lor, nu credem că vor câștiga un singur punct în Rusia.

Este o evaluare dură, dar realitatea este că Coreea a reușit cu greu. să se califice dintr-o grupă care conține Uzbekistan, Qatar și Siria și nu le vedem provocând supărări în Rusia cu un antrenor debutant pe fața locului. Totuși, nu se știe niciodată cu Cupa Mondială, motiv pentru care este cel mai bun turneu din lume. la +215 pentru a ajunge în optimile de finală și la +1200 pentru a ajunge în sferturile de finală, poți oricând să faci pasul.

Echipa și jucătorii cheie ai Republicii Coreea

Toate echipele trebuie să declare o echipă de 30 de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce echipele finale de 23 de oameni nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână a lunii iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului. Vă vom actualiza când fișele echipei vor fi anunțate, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa coreeană și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Heung Min Son (Atern / Atacant)

Son a venit din ce în ce mai mult de când s-a alăturat lui Tottenham și este cunoscut pentru ritmul său și controlul excelent al mingii. El a marcat câteva goluri cu adevărat uimitoare în Premier League engleză în ultimele trei sezoane, înregistrând deja 25 din 83 de apariții într-o echipă în care topurile au fost dominate de Harry Kane. El este, de asemenea, cel mai bun marcator asiatic din istoria Premier League.

Son a excelat pentru țara sa, marcând deja douăzeci de goluri în cele 61 de apariții la echipa națională. Are doar 25 de ani și și-ar putea termina cariera ca unul dintre cei mai buni marcatori ai țării.

Chang-Hoon Kwon (Mijlocaș)

În ciuda faptului că joacă un rol mai defensiv pentru națională echipă și având doar paisprezece apariții în tânăra sa carieră, mijlocașul Dijon a marcat deja trei goluri pentru țara sa, toate au venit în meciurile de calificare la Cupa Mondială. Cariera lui Kwon a decolat la Suwon Samsung Bluewings și a construit pe sezonul 2016 care l-a văzut numit în K League Best XI cu mutarea în Franța. La doar 23 de ani, sunt așteptate lucruri mari pentru tânărul mijlocaș.

Antrenorul (Tae Yong Shin)

După o lungă carieră de jucător în Coreea de Sud, Shin și-a început cariera de antrenor. în Australia ca asistent, înainte de a se întoarce acasă la Seongnam Ilhwa Chunma pentru a conduce echipa pentru care a jucat 296 de apariții. Doar în cel de-al doilea sezon și-a condus echipa la gloria Ligii Campionilor AFC, devenind unul dintre puținii care au câștigat competiția ca jucător și ca antrenor.

Ca jucător, Shin a jucat și 23 de apariții pentru echipa națională după ce a jucat și la echipele U17, U20 și U23. Prima sa incursiune în managementul internațional a început când a fost numit manager interimar pentru Coreea de Sud în 2014, înainte de a intra în roluri cu echipele U20 și U23. El a preluat rolul principal în iunie 2017, ajutându-și țara de origine la cea de-a noua ediție consecutivă la Cupa Mondială, în ciuda a două remize consecutive 0-0.


Formarea Cupei Mondiale 2022 a Republicii Coreea

Cel mai recent internațional al Coreei a fost jucat împotriva Japoniei pe 16 decembrie 2017, totuși, pentru o idee despre posibilul XI titular din Rusia, ne vom uita înapoi la calificarea finală la Cupa Mondială împotriva Uzbekistanului, disputată pe 5 septembrie.

Începând Formație (3-2-2-3)

Seung Gyu Kim (Vissel Kobe) - Young Gwon Kim (Guangzhou Evergrande), Hyun Soo Jang (FC Tokyo), Minjae Kim (Jeonbuk Hyundai) - Chang- Hoon Kwon (Dijon), Woo Yung Jung (Vissel Kobe) - Min-Woo Kim (Sangju Sangmu), Yo Han Go (FC Seul) - Heung Min Son (Tottenham Hotspur), Hee-Chan Hwang (Red Bull Salzburg), Keun Ho Lee (Gangwon FC).

Rezerve: Kee Hee Kim, Joo Young Kim, Jin Hyeon Kim, Ki Hun Yeom, Ja Cheol Koo, Dong-Gook Lee, Bo Kyung Kim, Shin Wook Kim, Jin-Soo Kim, Kyung Won Kwon, Jae Sung Lee, Hyun Woo Cho.


Istoria Cupei Mondiale a Coreei

Republica Coreea (fostă Coreea de Sud) a apărut ca una dintre cele mai bune echipe din fotbalul asiatic și, de fapt, este cea mai de succes națiune din AFC. Calificarea pentru turneul din Rusia înseamnă că ei vor avea nouă apariții consecutive la Cupa Mondială când va începe în iunie, iar startul lor în zece evenimente generale este cel mai mult de o țară asiatică.

În timp ce succesul lor la Cupa Mondială FIFA a fost limitat, au reușit să șocheze lumea în 2002 terminând pe locul al patrulea, un alt mare pentru țările asiatice. La evenimentul pe care l-au găzduit alături de vecinii Japoniei, Coreea de Sud și-a înregistrat prima victorie la Cupa Mondială când a învins Polonia în meciul de deschidere și a trecut să învingă Portugalia, Italia și Spania în drum spre semifinale. Ei nu au ajuns la o apariție istorică în finală când au pierdut cu Germania în penultimul meci.

Coreea nu a avut succes când a făcut prima lor apariție la Cupa Mondială. A doua echipă asiatică care a început vreodată la turneu (în spatele Indiilor de Est Olandeze) a fost trimisă la pachet în urma unei campanii dezastruoase care a inclus o înfrângere cu 9-0 împotriva Ungariei și o înfrângere cu 7-0 împotriva Turciei în 1954. Ceea ce a urmat a fost o înfrângere cu 32-0. absență de un an de la competiție.

Park Chang-sun a devenit primul jucător coreean care a marcat un gol la Cupa Mondială, cu toate acestea, a fost un gol de consolare într-o înfrângere cu 3-1 în fața Argentina la turneul din 1986. . Coreenii au reușit să marcheze de patru ori în faza grupelor, deși nu a fost suficient pentru a înregistra o victorie, deoarece au pierdut în fața Italiei și au remizat cu Bulgaria.

Muriul lor fără victorii a continuat în anii 1990; Coreea nu a reușit să câștige niciun meci la Cupele Mondiale din 1990, 1994 și 1998. Cea mai bună performanță a lor în acea perioadă a fost în ediția din 1994 în SUA, unde au luat două egaluri, inclusiv unul împotriva Spaniei, unde au marcat de două ori în ultimele cinci minute pentru a egala scorul. În cele din urmă, o înfrângere cu 3-2 în fața Germaniei i-a adus din nou eliminați din faza grupelor.

După turneul de succes din 2002, Coreea de Sud a rămas chiar înainte de a doua apariție consecutivă în optimile de finală în 2006, după ce și-a pierdut ultimul meci cu Elveția. A venit din spate pentru a învinge Togo în primul meci și a face acest lucru din nou în al doilea pentru a egala cu Franța i-a împiedicat pe coreeni să avanseze.

Singura altă aventură a Coreei de Sud în runda a doua a avut loc în 2010, când au terminat pe locul al doilea. în spatele Argentinei într-un grup care conține tot Nigeria și Grecia. O remiză dură 2-2 împotriva Nigeriei în meciul final a fost suficientă pentru a-i ajuta pe coreeni să treacă, deși au căzut în fața unei lovituri întârziate de Luis Suarez în optimile de finală.

Șansele lor de succes în Rusia vor fi subțire având în vedere că se găsesc într-unul dintre grupurile mai dificile. Ei se vor confrunta cu Germania, Mexic și Suedia, despre care se așteaptă să facă ușoară munca coreenilor. Cu toate acestea, nu poți anula o echipă care are atât de multă experiență la Cupa Mondială, iar eticheta de underdog cu siguranță li se va potrivi.