Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Iranului

Când joacă Iranul și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Iranului.

Joi, 27 ianuarie 11:00 EST
WorldCupQualifierAsia(
Iran
@
Irak

Vrei să pariezi pe Iran la Cupa Mondială 2018? Ați venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Iranului pentru Cupa Mondială de Fotbal: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planifică-ți meciurile viitoare și plasează-ți pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Cupei Mondiale a Iranului 2022

Iranul termină Grupa B, care include și Portugalia, Spania și Maroc. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Iranului să câștige Cupa Mondială

Iran has made considerable progress under Carlos Queiroz and will come to Russia with a defensive system that will be hard to break down. Unfortunately, the only way to progress from the group stage is to win at least one pool match, and against Spain, Portugal and Morocco it will be a difficult task. Their best chance will come against the Africans, however, they are a strong side with plenty of decent players, so even that match will be tough.

Sports Interaction a enumerat iranienii aproape deloc șanse de a câștiga. Cupa Mondială și doar un minut șansă de a ieși din Grupa B. Puteți obține +450 pentru ca Iranul să ajungă în turul doi, în timp ce -833 oferit pentru ei să eșueze în acest sens arată cât de puțin probabil va fi. .

Apărarea Iranului este cu siguranță una dintre cele mai mari atuuri ale lor, așa că cel mai bun pariu al tău este un pariu față la față în oricare dintre cele trei meciuri ale lor. Încercați piața de unders, în special în meciul lor împotriva Marocului, deoarece acesta este cel mai probabil meciul să se încheie cu puține goluri.

Echipa Iranului și jucători cheie

Toate echipele trebuie să declare un 30 echipa de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce ultimele 23 de echipe de oameni nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână a lunii iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului. Vă vom actualiza când fișele echipei vor fi anunțate, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa iraniană și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Sardar Azmoun (Atacant)

Atacantul în vârstă de 22 de ani a făcut deja treizeci de apariții la naționala Iranului și are o rată de conversie incredibilă, cu 22 de goluri. El este deja al cincilea cel mai mare marcator al națiunii și și-a arătat potențialul în sistemul de tineret cu 29 de goluri în 30 de starturi pentru echipele U17, U20 și U23. Azmoun a reușit un gol special în recentul amical împotriva Rusiei, care a avut loc la casa actualei sale cluburi, Rubin Kazan.

Ritmul lui Azmoun îi va tulbura pe fundași, în timp ce înălțimea sa îl face, de asemenea, un atu valoros atunci când este trimis. ca un om țintă. El a marcat unsprezece goluri în timpul calificărilor și va fi unul dintre primele nume de pe foaia echipei atunci când Iranul se va alinia împotriva Marocului în primul meci.

Saman Ghoddos (Mijlocaș)

Ghoddos a fost născut în Suedia și a jucat primele două meciuri internaționale pentru țara sa de naștere, cu toate acestea, a fost eligibil și pentru a concura pentru Iran datorită moștenirii sale, iar în august 2017 a făcut schimbarea de loialitate pentru a se alătura echipei iraniene. El a avut doar patru apariții până acum, deși mijlocașul ritmic a marcat deja un gol, venind în amicalul din noiembrie împotriva Panama.

El a fost prolific pentru clubul suedez Ostersunds FK de când a sosit în 2016, a înregistrat deja 31 de goluri, inclusiv șapte în șapte jocuri de-a lungul Cupei Suediei 2017. De asemenea, a jucat în Europa League din acest sezon, ajutându-și echipa să treacă în fazele eliminatorii.

Antrenorul - Carlos Queiroz

Unul dintre marile motive pentru care Iranul a excelat în ultima perioadă. patru ani este antrenorul lor, Carlos Queiroz. Antrenorul portughez antrenează din 1989 și a preluat naționala iraniană în 2011. CV-ul său impresionant include perioade la Sporting Lisabona, Real Madrid și a fost de două ori asistent manager la Manchester United.

Cariera sa internațională a avut roluri în fruntea Emiratelor Arabe Unite și Africii de Sud, în timp ce a condus și Portugalia în două ocazii separate. El, desigur, i-a condus pe iranieni pe tot parcursul calificărilor fără înfrângere, inclusiv o serie de douăsprezece porții goale consecutive într-o etapă și a pierdut doar opt meciuri în 81 de starturi la cârmă. El este cu siguranță un tactician perspicace care scoate multe din jucătorii săi.


Formarea Iranului pentru Cupa Mondială 2018

Cel mai recent internațional al Iranului a fost jucat împotriva Venezuelei în Țările de Jos pe 13 noiembrie 2017, după un meci cu Panama cu patru zile mai devreme. Antrenorul Carlos Queiroz a aplicat echipe foarte diferite în fiecare meci, dornic să testeze profunzimea echipei. Mai jos este formația completă utilizată în victoria cu 2-1 în fața Panama.

Formarea de start (4-1-2-3)

Alireza Beiranvand (Persepolis) - Vouria Ghafouri (Esteghlal) ), Mortezi Pouraliganji (Al-Sadd), Rouzbeh Cheshmi (Esteghlal), Saeid Aghaei (Sepahan) - Saeid Ezatolahi (Amkar Perm) - Ahmad Abdollahzadeh (Foolad), Mehdi Taremi (Persepolis) - Ashkan Dejagah (agent liber), Saman Ghoddos (Ostersund), Karim Ansarifard (Olympiacos).

Rezerve: Amir Abedzadeh, Mohammad Mazaheri, Ramin Rezaeian, Jalal Hosseini, Ehsan Hajsafi, Milad Mohammadi, Vahid Amiri, Ali Karimi, Omid Ebrahimi, Akbar Imani, Alireza Jahanbakhsh, Reza Ghoochannejhad, Sardar Azmoun, Kaveh Rezaei.


Istoria Iranului la Cupa Mondială

Iranul este una dintre mai multe echipe care apar la Cupa Mondială pentru a cincea când călătoresc în Rusia în iunie 2018. Deși nu au ieșit niciodată din grupul lor, este cu siguranță un lucru pozitiv că s-au calificat la turnee consecutive pentru prima dată în istoria lor. și, după ce a apărut și în ediția din 2014 în Brazilia.

Cupa Mondială din 1978 din Argentina a marcat startul inaugural al țării și au reușit un singur punct împotriva Scoției într-o campanie dezamăgitoare care i-a văzut în pierdere atât în ​​fața echipei. Olanda și Peru cu trei goluri.

Au trebuit să aștepte încă douăzeci de ani până s-au calificat la următorul lor turneu și au înregistrat prima lor victorie - o victorie cu 2-1 în fața Statelor Unite. Înfrângerile în fața Iugoslaviei și Germaniei au însemnat că au terminat pe locul al treilea în Grupa F, deși marjele de înfrângere au fost mult mai mici de data aceasta.

Iranul a reușit încă o dată un singur punct la Cupa Mondială din Germania din 2006, remizând finala. meci cu Angola după ce a pierdut atât cu Portugalia, cât și cu Mexic. În 2014, ei au câștigat un egal cu Nigeria și au pierdut doar cu 1-0 în fața Argentinei, după câștigătorul lui Lionel Messi la prelungiri, cu toate acestea, o înfrângere cu 3-1 în fața Bosniei și Herțegovinei i-a făcut eliminați la obstacolul final.

It doesn't look too good for the Iranians this time around, drawing both Portugal and Spain in a difficult Group B; however, the country should be optimistic given their excellent form during qualifying. Iran didn't lose a single game out of the 18 that they played, scoring 36 goals and conceding just five in a practically flawless display. If they can defend as they have over the last four years, they will certainly be in with a shot of sneaking through.