Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Islandei

Când joacă Islanda și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni online de pariuri sportive pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Islandei.

În căutare să pariezi pe Islanda la Cupa Mondială 2018? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Islanda pentru Cupa Mondială la Fotbal: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cupa Mondială a Islandei 2022 Clasament

Islanda este a doua echipă din Grupa D, care include și Argentina, Croația și Nigeria. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Islandei să câștige Cupa Mondială

We would love to see Iceland repeat their fairytale performance at the 2018 World Cup, and while they do boast a number of players with significant quality, we feel as though they will struggle in a group containing three very strong teams. Their matchup with Croatia will be one to watch, especially considering how many times the pair have come up against each other over the last few years, although it is tough to see them progressing from Group D.

Interacțiune sportivă oferă cote de +260 pentru ca Islanda să se califice din grupa lor, în timp ce -400 este prețul pentru ca ei să fie eliminati la primul obstacol. Alegerea noastră este o ieșire din faza grupelor pentru cea mai mică națiune la Cupa Mondială și nu le putem vedea câștigând o victorie în turneu.

Nu se știe niciodată cu Islanda, și orice ai alege să faci, merită urmărit cu siguranță în cazul în care vor șoca lumea încă o dată.

Echipa Islandei și jucători cheie

All teams must declare a 30 man squad for the World Cup by the middle of May, while the final 23 man squads don't have to be finalized until the first week of June, just days prior to the tournament start date. We will update you when the team sheets are announced, but first, let's take a look at some of the most important players in the Iceland team and who we think will play a big part in the competition.

Gylfi Sigurdsson (Mijlocaș ofensiv)

Sigurdsson a fost excelent pentru Islanda pe parcursul Euro 2016 și al campaniei de calificare 2018. Cel mai cunoscut pentru piesele sale de set și capacitatea de a traga la distanță lungă, el este vedeta spectacolului pentru țara sa. El a jucat pentru diverse cluburi engleze de-a lungul carierei sale, începând cu Reading în campionat înainte de stagii cu Tottenham, Swansea City și acum Everton.

Aproape singur l-a păstrat pe Swansea în Premier League sezonul trecut, asigurându-se că vor evita retrogradarea pentru încă un sezon. Cele 27 de goluri pentru club în trei sezoane au fost o realizare destul de remarcabilă, având în vedere că echipa sa a fost în jumătatea inferioară a tabelului pentru cea mai mare parte a timpului petrecut acolo.

Aron Gunnarsson (Mijlocaş)

Gunnarsson is another player that has spent most of his career in England, and he has already amassed 235 appearances for Cardiff City. He captains the national time, for which he has made 76 starts, the equal fifth-most of all time. His leadership has been one of the main reasons why Iceland has performed so admirably over the last five years.

Hordur Magnusson (Apărător)

Deși Magnusson a făcut parte din echipa de 23 de oameni. pentru Euro 2016, el nu a jucat în niciunul dintre cele cinci jocuri pentru Islanda. Cu toate acestea, aparițiile sale pentru țara sa în timpul calificărilor sugerează că va fi titular în Rusia, iar fostul jucător al academiei de tineret Juventus va fi o adăugare binevenită la primul XI. Hordur marchează și goluri și au fost puțini mai importanți decât câștigătorul său în calificarea împotriva celor mai apropiați rivali Croația.

Antrenorul - Heimir Hallgrimsson

Heimir a fost implicat în configurația islandeză de când 2011 când s-a angajat ca asistent al antrenorului principal Lars Lagerback. După campania de calificare la Cupa Mondială din 2014, Hallgrimsson a fost ridicat să împartă postul de top cu Lagerback și apoi a continuat să preia rolul solo după ce partenerul său a preluat rolul de manager al Norvegiei.

Evident, cel mai de succes antrenor din Istoria fotbalului islandez, Hallgrimsson a supravegheat un procentaj de victorii de 58,82% de când a preluat funcția de antrenor unic. Islanda a câștigat zece din șaptesprezece jocuri în acest timp, cu două egaluri și cinci înfrângeri.


Formarea Cupei Mondiale a Islandei 2022

Cel mai recent internațional al Islandei a fost un amical disputat împotriva Qatarului pe 14 noiembrie 2017, care a dus la un egal 1-1. Ultimul lor meci competitiv a fost calificarea finală împotriva Kosovo, iar formația completă a fost următoarea.

Formarea de start (4-2-3-1)

Birkir Sævarsson (Valur), Ragnar Sigurdsson (Rubin Kazan), Kari Arnason (Aberdeen), Hordur Magnusson (Bristol City) - Emil Hallfredsson (Udinese), Aron Gunnarsson (Cardiff City) - Johann Gudmundsson (Burnley), Gilfi Sigurdsson (Everton), Bikir Bjarnason (Aston Villa) ) - Jon Bodvarsson (Lectură).

Rezerve: J Fjoluson, O Kristinsson, O Skulason, A Skulason, R Gislason, K Finnbogason, A Finnbogason, A Traustason, V Kjartansson , R Sigurjonsson, S Ingason, R Runarsson.


Istoria Cupei Mondiale a Islandei

Povestea remarcabilă continuă - Islanda s-a calificat la prima sa Cupă Mondială, încheind o perioadă incredibilă pentru micuța națiune. Islanda este cea mai mică țară din punct de vedere al populației care a câștigat un loc la cea mai mare competiție sportivă din lume, făcând acest lucru cu o victorie cu 3-0 în deplasare cu Turcia și o victorie cu 2-0 în fața Kosovo la Reykjavik și depășind o grupă de calificare care conține Croația și Ucraina.| ||778

Their incredible run started with their 2014 World Cup qualification campaign. Ranked 121st in the world prior to the UEFA qualifying phase, Iceland surprised everyone by finishing second behind Switzerland in a group that also contained Slovenia, Norway, Albania and Cyprus. They managed a 0-0 draw in the first leg of their play-off against Croatia, however, they have defeated 2-0 away from home in the second leg.

La scurt timp după eșecul de a se califica în Brazilia, Islanda și-a început următoarea misiune - să se califice la Euro 2016. Puțini le-au dat o șansă într-o grupă care cuprinde Cehia, Turcia și Țările de Jos, totuși Islanda a reușit un record de 6 victorii și doar două înfrângeri în cele zece meciuri ale lor, inclusiv victorii acasă și în deplasare împotriva olandezilor. Au terminat cu cea mai bună diferență de goluri și cea mai bună apărare și au devenit cea mai mică națiune care s-a calificat vreodată la un turneu important FIFA.

Înfruntându-se cu Portugalia, Austria și Ungaria în Grupa F la turneu, Islanda a continuat să sfideze cotele și a terminat pe locul al doilea fără înfrângere. Ei au progresat în optimile de finală și s-au confruntat cu un scenariu David și Goliat împotriva Angliei și au șocat lumea terminând ca învingători cu 2-1, în ciuda faptului că au rămas în urmă după doar patru minute. Deși au ieșit în sferturile de finală în fața gazdelor și a eventualelor vicecampioni ale Franței, ei și-au pus cu adevărat amprenta în fotbalul internațional.

Ei vin la Cupa Mondială 2018 cu o provocare destul de mare, înfruntându-se. Finaliștii din 2014 Argentina, Nigeria și Croația, o echipă despre care acum știu destul de multe. Deși nu se așteaptă ca aceștia să progreseze din faza grupelor, ar fi nevoie de o persoană curajoasă să parieze împotriva lor, având în vedere ceea ce au realizat în ultimii cinci ani.