Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Cupa Mondială a Costa Rica

Când joacă Costa Rica și care sunt cotele? Pe tot parcursul Cupei Mondiale, profitați de cele mai bune acțiuni de pariuri sportive online pentru fiecare meci al echipei naționale de fotbal a Costa Rica.

Thursday, Jan 27 16:00 EST
Calificarea Cupei Mondiale America de Nord și Centrală
Costa Rica
@
Panama| ||715

Vrei să pariezi pe Costa Rica la Cupa Mondială 2018? Ai venit la locul potrivit. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor Costa Rica pentru Cupa Mondială de Fotbal: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de case de pariuri sportive online de top. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cupa Mondială din Costa Rica Clasament 2022

Costa Rica este a treia echipă din Grupa E, care include și Brazilia, Elveția și Serbia. Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului, actualizat după fiecare zi de meci.

ClasamentCupa Mondială

Șansele Costa Rica să câștige Cupa Mondială

Brazilia va primi fără îndoială grupa E - echipa de pe locul doi din lume s-a calificat în turul doi ca câștigătoare a grupei în ultimele nouă turnee consecutive și este aproape sigur că o va face din nou. Asta o lasă pe Costa Rica într-o încăierare în trei cu Elveția și Serbia pentru a câștiga celălalt loc în optimile de finală.

Deși recunoaștem că americanii centrali i-au surprins pe toată lumea în campania lor din 2014, nu suntem atât de siguri că pot repeta isprava. Elveția este o echipă bine pregătită și foarte calificată, care a trecut rapid prin calificări și este probabil o șansă mai bună de a trece. Dacă reușesc să câștige în primul tur în fața Serbiei, este totuși posibil să progreseze, totuși aproape sigur se va reduce la meciul lor final împotriva elveției.

Sports Interaction a enumerat Costa Rica ca fiind străini care nu pot fi suportați pentru câștigarea turneului (+39900), ceea ce este de înțeles având în vedere că nu au nicio șansă să facă acest lucru. Cea mai bună șansă este să alegi dacă vor progresa sau nu din Grupa E; +325 este prețul pentru ei pentru a face acest lucru, în timp ce -500 este disponibil dacă credeți că nu o vor face. Sunt uriași defavorizați chiar și pe această piață, dar există întotdeauna șansele ca fulgerul să lovească de două ori.

Un lucru este sigur, terminând pe locul al doilea în grupă, aproape sigur, Germania va fi adversara lor în a doua. rundă și nu există nicio șansă să-și repete eforturile din 2014 și să ajungă în sferturile de finală.

Echipa Costa Rica pentru Cupa Mondială 2022

Toate echipele trebuie să declare 30 echipa de oameni pentru Cupa Mondială până la jumătatea lunii mai, în timp ce ultimele 23 de echipe de oameni nu trebuie să fie finalizate până în prima săptămână a lunii iunie, cu doar câteva zile înainte de data începerii turneului. Vă vom actualiza când fișele echipei vor fi anunțate, dar mai întâi, să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți jucători din echipa Costaricană și despre care credem că vor juca un rol important în competiție.

Keylor Navas (Portar)

Costa Rica este întotdeauna o șansă în competiții strânse datorită performanțelor lui Keylor Navas în poartă. Numărul unu de la Real Madrid are deja 76 de selecții pentru țara sa și un număr similar de titulari pentru clubul său.

Navas a fost puternic implicat de-a lungul campaniei 2014, câștigând trei premii pentru jucătorii meciului, inclusiv în ambele knock-out. meciuri cu Grecia și Țările de Jos. El a încheiat turneul cu trei partide goale din cinci meciuri, inclusiv Italia, Anglia și echipa olandeză, și a fost unul dintre cei trei nominalizați la premiul Mănușa de Aur, pierzând în cele din urmă pe Manuel Neuer al echipei germane câștigătoare.

Bryan Ruiz (Atacant)

Ruiz este căpitanul echipei și va deveni unul dintre primii patru jucători cu cele mai multe selecții din istoria fotbalului din Costa Rica în timpul Cupei Mondiale. Numărul său de 23 de goluri internaționale este solid, în timp ce performanțele sale pentru clubul portughez Sporting Lisabona au impresionat și ele. El face parte dintr-un grup de jucători care au evoluat bine în 2014, iar experiența de a juca pe scena mare va fi vitală pentru șansele lor cu această ocazie.

Jucătorul anului CONCACAF 2016 joacă ca atacant. mijlocaș stânga în configurația Costa Rica și va deranja apărarea adversă cu alergările în spate.

Antrenorul - Oscar Ramirez

Ramirez a avut o carieră lungă de jucător în Costa Rica, preluând peste 550 începe în Primera Division pentru Alajuelense, Saprissa și Belen. De asemenea, a jucat 75 de apariții la echipa națională ca mijlocaș, marcând șase goluri. La Belen și-a început cariera de manager, înainte de a lucra la ambele foste cluburi și de o scurtă perioadă ca antrenor asistent în echipa națională a Costa Ricai.

În august 2015, Ramirez a fost numit ca Antrenorul asistent al lui Paulo Wanchope pentru echipa națională a Costa Ricai, însă, el și-a asumat rolul la scurt timp după ce, din cauza plecării lui Wanchope. El a condus cu succes central-americanii printr-o campanie lungă și dificilă de calificare la CONCACAF și va fi una dintre multele fețe proaspete din zona tehnică din Rusia.


Costa Rica's World Cup 2022 Lineup

Costa Rica Cea mai recentă competiție internațională a lui Rica a fost jucată cu Panama pe 10 octombrie 2017, în timp ce ei s-au întâlnit și cu Spania și Ungaria în amicale în noiembrie. Formația completă pentru meciul din Panama City a fost următoarea.

Formarea de start (5-4-1)

Patrick Pemberton (Alajuelense) - Jose Salvatierra (Alajuelense), Kenner Gutierrez (Alajuelense), Michael Umana (Pars Jonoubi Jam), Francisco Calvo (Minnesota United), Ronald Matarrita (New York City FC) - Bryan Ruiz (Sporting Lisabona), Celso Borges (Deportivo La Coruna), David Guzman (Portland Timbers), Rodney Wallace (New York City FC) - Johan Venegas (Saprissa)

Rezerve: Randall Azofeifa, Christian Bolanos, Marcos Urena, Giancarlo Gonzalez, Leonel Moreira, Yeltsin Tejeda, Kevin Briceno , Ariel Rodriguez, Jhamir Ordain, Daniel Colindres, Johnny Acosta


Istoria Cupei Mondiale FIFA a Costa Rica

Costa Rica este una dintre numeroasele echipe care își fac a cincea apariție la o Cupă Mondială când călătoresc în Rusia în iunie. Națiunea din America Centrală a lovit cu mult peste greutatea sa la turneu încă de la primul lor start, fiind celebru în fruntea unei grupe care conține Uruguay, Italia și Anglia la evenimentul din 2014 din Brazilia. Sferturile lor de finală rămân cele mai bune înregistrate vreodată de o echipă din Costa Rica la cel mai mare eveniment sportiv din lume.

Descalificarea Mexicului de la Cupa Mondială din 1990 a deschis ușa pentru Costa Rica să participe la primul lor turneu și În ciuda faptului că s-a reunit alături de greii Braziliei, echipa a reușit să se califice în optimile de finală după victoriile atât asupra Scoției, cât și asupra Suediei în faza grupelor. Runda lor s-a încheiat când au pierdut cu 4-1 în fața unei echipe puternice din Cehoslovacia, deși a fost un început impresionant.

Extinderea turneului la 32 de echipe în 1998 a oferit CONCACAF un loc suplimentar în calificarea la Cupa Mondială. și deși Costa Rica nu a reușit să se califice în Franța '98, ei au reușit să ajungă în fruntea clasamentului în fața Mexicului și SUA înainte de Cupa Mondială din Japonia și Coreea de Sud. Au început bine cu o victorie cu 2-0 în fața Chinei și un egal cu Turcia, dar încă o dată au remizat Brazilia în faza grupelor, iar înfrângerea cu 5-2 în meciul final din grupă i-a văzut eliminați.

Costa Rica a făcut turnee spate la spate pentru prima dată în istoria lor când s-au calificat la evenimentul din 2006 din Germania, cu toate acestea, performanța lor la acest turneu ar fi considerat cea mai proastă din istorie. Într-o grupă în care gazdele, Ecuador și Polonia, central-americanii nu au reușit să ridice niciun punct și au primit nouă goluri.

După opt ani lungi, Costa Rica a revenit la Cupa Mondială și a fost ales să termine. ultimul într-un „grup al morții”. Istoria va arăta că nu numai că au reușit să învingă Uruguay și Italia înainte de a evolua ca câștigătoarea grupei, dar va arăta și că au învins Grecia în optimile de finală (mulțumită unei lovituri de departajare) și au trecut în sferturile de finală. A urmat un alt schimb de focuri, de data aceasta împotriva Olandei, deși de data aceasta nu au avut succes. Au fost atât de aproape de ceea ce ar fi fost un faimos loc în semifinale.

Costa Rica a fost solid în calificarea pentru evenimentul din 2018. Ei au terminat hexagonalul CONCACAF pe locul doi în spatele Mexicului și cu mult înaintea celor mai apropiați rivali. Ei au remizat încă o dată Brazilia, cu istoria sugerând că este un meci pe care se pot aștepta să-l piardă, deși turneul din 2014 ne-a învățat să ne așteptăm la neașteptat de la Costa Rica - poate că vor reuși să facă treaba împotriva Elveției și Serbiei și să avanseze în rundă. din 16. Doar timpul va spune.