Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariere ale Argentinei

Să aruncăm o privire la cotele de pariere pentru următorul meci al Argentinei.

Joi, 27 ian 19:15 EST| ||688
World Cup Qualifier South America
Chile
@
Argentina
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul actual al Argentinei la Cupa Mondială

ClasamentWorld Cup

Opțiunile de pariuri online sunt deschise la fiecare meci de fotbal din Argentina. Fie că este vorba de amicale disputate de-a lungul anului, de meciuri de calificare pentru cele mai importante turnee internaționale sau de meciuri din Cupa Mondială și Copa America, nu există niciodată o lipsă de cote la echipa națională de fotbal masculină a Argentinei.

Acolo. sunt trei grupuri principale de pariuri disponibile pe Argentina. Una este cotele înainte de meci. Acestea sunt linii de pariere pe care țara va câștiga (sau dacă jocul se va încheia la egalitate), linii peste/sub,) pe totalul golurilor, diferențe de puncte (deseori numite handicapuri asiatice la fotbal) și pariuri prop.

Prop bets make up the most significant portion of markets on a soccer match. Some of the most popular Argentina soccer prop bets include the first team to score or betting on the correct final soccer.

O altă opțiune de pariere, care continuă să crească în popularitate, este pariurile live. Pariurile live implică pariarea pe jocul pe măsură ce acesta este jucat.Pariurile live populare includ pariuri pe ce echipă va înscrie în continuare sau ce echipă va câștiga. Cotele de pariuri live se ajustează pe măsură ce jocul progresează.

Ultimele sunt piețele futures. Viitoarele implică pariarea dacă Argentina va câștiga un turneu precum Cupa Mondială. Cotele futures sunt cele mai lungi deschise, cuViituri la Cupa Mondială pe Argentina disponibile cu ani înaintea competiției.

Fanii de pariuri sportive din România pot verifica cele mai recente cote și alegeri din Argentina prin intermediul site-ului nostru. Aici, pariorii din România pot găsi toate opțiunile de pariere grozave disponibile la echipa națională de fotbal masculin a Argentinei.

Site de pariuri cu cele mai bune cote pentru Argentina

Primul pas atunci când pariezi pe fotbalul masculin Argentinei echipa decide pe ce piață să parieze. După cum sa menționat mai devreme, cele trei piețe principale cu cote de pariuri în Argentina sunt cote înainte de meci, cote live și cote futures.

După determinarea tipurilor de pariuri pentru a plasa,următorul pas în procesul de pariere este găsirea caselor de pariuri sportive online potrivite. Deoarece Argentina este una dintre cele mai bune țări de fotbal din lume, orice case de pariuri sportive online care merită să ofere cote de pariuri pe fiecare piață a fotbalului argentinian.

Dacă sunteți începător la pariurile online sau doar căutați o nouă casetă de pariuri sportive online de utilizat, luați în considerare diferitele bonusuri și promoții pe care le oferă.

Există o mulțime de bonusuri diferite. acolo pentru toate tipurile de pariori din România.

Cea mai mare provocare cu care se confruntă România care caută cote în Argentina este finalizarea unei pariuri sportive online. Pentru cei care au nevoie de ajutor, recenziile noastre de pariuri sportive online ajută Românias să găseascăcele mai bune site-uri de pariuri sportive pentru pariuri la meciurile de fotbal din Argentina și la viitoarele Argentina.

Cum să găsești cele mai bune cote de câștig în Argentina

Fiind una dintre cele mai bune țări de fotbal din lume,să găsești cote de câștig în Argentina cu o valoare bună de pariere este o efort provocator. Deoarece Argentina se deschide adesea ca pariul favorit pe cote un singur meci nu oferă randamentul pe care cei mai mulți parori își doresc la un pariu.

Există modalități de a obține cote mai bune atunci când pariază pe Argentina. O modalitate de a obține o rentabilitate mai mare la un pariu este de a handicapa Argentina (atunci când deschid ca un favorit puternic, de obicei în intervalul de la 1,10 la 1,35).

Handidicarea implică pariarea pe un punct spread (numit adesea un handicap asiatic atunci când pariezi pe piețele de fotbal) care mărește câștigurile la favorit.

De exemplu, să presupunem că Argentina deschide ca favorită absolută cu cota de 1,40. Cotele de 1,40 sunt relativ mici și s-ar putea să nu atragă toți paritorii să parieze pe Argentina pentru a câștiga definitiv. În același scenariu de joc, pariorii pot handicapa Argentina pentru a obține cote mai bune (deși la un risc mai mare).

Cote pentru diferite handicapuri

  • Argentina -1 (1,73)
  • Argentina -1,5 (2,25)
  • Argentina -2 (4,20)
  • Argentina -3 (8.50)

Handidicarea Argentinei nu este singura modalitate de a obține cote mai mari de fotbal atunci când pariezi pe echipa de fotbal masculin a Argentinei.Parierea pariurilor este o altă metodă de a crește cotele (dar încă o dată cu un risc crescut). Opțiunile populare de parlay includ pariarea pe Argentina pentru a câștiga și pe unul dintre cei mai buni jucători ai lor pentru a marca un gol acea victorie.

Folosind același exemplu ca înainte (unde Argentina a fost favorită cu 1,40), apoi pariareaArgentina to win outright and top goal scorer to hit the back of the net offers odds of 4.00. Aceste tipuri de pariuri combinate sau parlay sunt inteligente (chiar dacă mai riscante) de făcut în faza grupelor din turnee sau amicale.

Pentru a găsicotele de fotbal de astăzi în Argentina și multe alte țări, faceți clic pe link. În caz contrar, continuați să citiți pentru mai multe informații despre pariurile pe echipa națională de fotbal masculină a Argentinei.

Cum să alegeți cel mai bun bonus pentru pariurile pe cotele Argentinei

Fie că sunteți nou la pariuri sportive online sau doar caută să încerce diferite site-uri web de pariuri sportive online, bonusurile și promoțiile sunt un cadou grozav de bun venit.

Majoritatea caselor de pariuri sportive online oferă o anumită formă de promovare clienților noi, cea mai populară fiind cea inițialăbonusuri de depunere și pariuri gratuite după efectuarea primei depuneri. Am făcut cercetările și cunoaștem site-urile care oferă cele mai bune oferte de pariuri bonus României.

Bonusurile vin cu anumite restricții sau limitări.

Bonus de depunere inițială: Cea mai populară opțiune, bonusurile de depunere inițială sunt atunci când casele de pariuri sportive online se potrivesc cu primul utilizator nou. depunere (de obicei până la 200 USD, egal cu 50% sau 100% din prima depunere).

Aceste bonusuri vin cu o cerință de rollover, în cazul în care pariorii trebuie să cheltuiască o sumă minimă (în medie între șase și zece ori prima depunere plus bonus) înainte de a putea face retrageri.

Bonus pariu gratuit: Ceilalți pariori bonus îl vor vedea în mod obișnuit când pariul pe Argentina este un pariu gratuit. Aceste pariuri gratuite variază de obiceiîntre 5 USD și 10 USD. Există cerințe minime de cotă pentru aceste pariuri (în medie cel puțin 1,50).

De aceea, pariorii nu ar putea paria pe Argentina pentru a câștiga direct la cota 1,40. În schimb, ar trebui să handicapeze Argentina, să facă un pariu Parlay sau să parieze pe un alt pariu simplu cu cote mai mari.

Care sunt șansele Argentinei de a câștiga Cupa Mondială?

Cu fotbal dominând peisajul sportiv din Argentina, țara din America de Sud se află adesea printrecele mai mari jumătate de duzină de națiuni care au câștigat următoarea Cupă Mondială. Piețele futures care se ocupă de Cupa Mondială deschid adesea Argentina împreună cu Brazilia și cele mai bune țări europene pentru a câștiga turneul.

Fiind cel mai mare eveniment sportiv din lume, casele de pariuri sportive online au cele mai recenteCote la Cupa Mondială pe Argentina. Ca alternativă, dacă Argentina nu este cea mai bună alegere pentru a câștiga, puteți consulta una dintre multele noastre pagini pentrugăsiți cote pentru țara dvs. de origine.

Argentina Cote pentru a câștiga Cupa Mondială
11,00
Spin Palace Sports

Care sunt șansele Argentinei de a câștiga Copa America?

Alături de Brazilia, Argentina este adesea favorită sau co-favorită pentru a câștiga Copa America. Turneulsupune cele mai bune țări din America de Sud (plus alți câțiva invitați din întreaga lume) în turneul de peste trei săptămâni pentru a decide echipa de top din CONMEBOL (Americii de Sud). regiune de fotbal).

De obicei, desfășurată la fiecare patru ani (deși s-au făcut unele excepții pentru a sărbători etapele de referință sau pentru a avea un turneu extins), Copa America aduce ochi din întreaga lume pentru a urmări fotbal grozav și pariază pecele mai bune cote Copa America.

Argentina Pentru a câștiga Cota Copa America
6.70
Sports Interaction

Care sunt șansele Argentinei de a câștiga Cupa Confederațiilor?

În timp ce amploarea Cupei Confederațiilor lipsește în comparație cu cele mai mari turnee de fotbal în lume, puține evenimente (în afara Cupei Mondiale) atrag la fel de mult talent fotbalistic. Evenimentul, care a avut loc cu un an înainte de următoarea Cupă Mondială,a prezentat opt ​​dintre cele mai bune națiuni de fotbal din lume.

Turneul a avut șase câștigători ai campionatelor continentale, campioana în exercitare a Cupei Mondiale și o națiune gazdă. Argentina trebuia să câștige Copa America pentru a-și garanta un loc în prestigiosul turneu.

FIFA a anulat ediția din 2021. Dacă acest turneu urmează să fie jucat din nou, pariorii vor găsi aici cotele Cupei Confederațiilor.

Argentina Pentru a câștiga Cotele Cupei Confederațiilor
TBD
PowerPlay