Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Strategii de jocuri de noroc de fotbal Valorificarea favoriților

Cu ligile internaționale, echipe retrogradate, amicale naționale și turneele globale de fotbal oferă mai multe echipe și opțiuni de pariere decât doar despre orice alt sport. Și din cauza popularității sportului și a numărului mare de echipe, există o gamă largă de echipe și țări grozave, precum și câteva prostii adevărate. Din cauza diferenței dintre cel mai bun și cel mai rău, una dintrecele mai bune strategii de jocuri de noroc în fotbal este valorificarea celor mai mari favorite.

Ce face un fotbal Echipa un mare favorit?

Fotbalul este un sport global cu o mulțime de bani implicați. Cu toate acestea, spre deosebire de sporturi precumLiga Națională de Fotbal sauNHL, nu există un plafon salarial.Fără plafon salarial înseamnă că echipele sunt libere să cheltuiască orice doresc să-și construiască lista.

Diferențe între ceea ce pot cheltui și cheltuiesc echipele duc la un dezechilibru între cluburile de rangul superior și cele care se află pe partea de jos a clasamentului și sunt constant retrogradate.

Când una dintre echipele de top este confruntă cu un club mai mic, atunci cotele face din echipa de vârf o mare favorit (acest lucru este valabil și atunci când o țară de nivel superior joacă o națiune de fotbal mai mică). Vom folosi Liverpool și Norwich City din EPL 2019-20 pentru a ilustra mai bine acest exemplu deoareceau terminat primul și ultimul la general în liga în acel sezon.

Liverpool vs. Norwich City Odds

 • Liverpool -325
 • Remiză +450
 • Norwich City +850

După cum îți dai seama,Liverpool is a heavy favourite to win (ceea ce au făcut 1-0 în februarie) la cote -325 (înseamnă că trebuie să pariezi 325 $ pentru a câștiga 100 $). Marii favoriți, cum ar fi Liverpool, sunt determinate de mulți factori.

Calitatea echipei, locul unde se joacă jocul, accidentările și rezultatele recente, toate intră în deciziile de pariuri sportive atunci când își stabilesc || |680soccer odds.

Veți găsi mari favoriți în aproape fiecare ligă și competiție de fotbal. Cu toate acestea, în evenimente precumCupa Mondială sauLiga Campionilor, în general vei găsi doar mari favoriți în fazele incipiente ale turneului. Odată ce progresează în ultimele etape, cotele pentru jocuri sunt mai apropiate (reflectând calitatea echipelor sau țărilor rămase).

De asemenea, ar trebui să ne referim la șansele ca o echipă să se mute pe teritoriul favoritului către favoriți mari. Cotele – în orice format – sunt legate de o probabilitate implicită. De asemenea, pentru că fotbalul este un sportcu trei rezultate posibile – victorie, înfrângere sau egalitate – șansele sunt ușor diferite față de sporturi precum baseball și baschetul (care au doar un câștigător și un învins).

Pentru ca o echipă să fie considerată mare favorită, ar trebui să aibă cote de cel puțin -250. Cota de -250 implică o probabilitate ca favoritul să aibă 71,43% șanse de câștig. Cota de -300 implicăo probabilitate de câștig de 75% și ar putea fi, de asemenea, folosită ca punct de plecare pentru un mare favorit al fotbalului.

Strategii de pariuri pe fotbal la favorite

Acum că știi ce face o echipă favorită în fotbal, vom trece peste câteva sfaturi de strategie de pariuri pe fotbal și câteva strategii de pariuri pe fotbal în joc pentru a vă ajută să câștigați atunci când pariați pe favoriții din fotbal.

Plazarea preferințelor pentru un suc suplimentar

Principala strategie de pariere pe care trebuie să o luați atunci când pariați pe favoritele din fotbal este să folosiți câteva favorite mari pentru a vă crește suc. De exemplu, dacă pariezi doar pe Liverpool la cota de -325, atunci nu primești prea multă valoare, așa că strategia pe care ar trebui să o adopti este să folosești Liverpool cu ​​cel puțin un favorit.

De exemplu, pe în aceeași zi a lunii februarie, RB Leipzig a jucat cu Werder Bremen. RB Leipzig a fost mare favorită la victorie la -370, ceea ce a făcut-o cu 3-0. Dacă pariezi doar aceste echipe direct,ar trebui să pariezi 695 USD doar pentru a câștiga 200 USD. Cu toate acestea, folosirea celor două mari favorite vă oferă cote de -150. Asta înseamnă că doartrebuie să pariezi 300 USD pentru a câștiga 200 USD.

Cotele la favoriți mari vor ajunge la niște niveluri destul de nebunești în unele meciuri. Manchester United a deschisca favorit de -2500 împotriva lui Norwich în ultimul joc din sezonul 2020 EPL. Atunci când cotele la pariuri pe fotbal, sau cotele pe orice sport, depășesc intervalul -1000, de obicei nu merită să pariați.

Dacă alegeți două favorite de fotbal,una la -1000 și unul la -2500, câștigi 14,40 USD pe un 100 USD. În timp ce acesta este de 14,40 USD în contul dvs., șansa unei supărări sau a unei remițe face ca returnarea să nu merite. Amintiți-vă, pariați 100 USD pentru a câștiga 14,40 USD. Trebuie să câștigi șapte pariuri la acel nivel pentru a-ți dubla 100$. Dacă pierzi unul dintre aceste șapte pariuri, vei pierde bani.

Șimarii favoriți pierd în fotbal. Manchester City în timpul sezonului EPL 2019-20 a pierdut ca futures -263 și -298 într-un interval de doar 13 zile.

Majoritatea site-urilor de pariuri pe fotbal vă vor permitejucați până la 12 jocuri. Cu toate acestea, pariarea a 12 jocuri pe un singur slip este destul de riscant, chiar dacă toate sunt favorite. Unul dintre cele mai mari riscuri atunci când pariezi mulți câștigători de meciuri de fotbal este riscul egalității. Rămâneți cu doar câteva mari favorite în parajul dvs.

Strategie de pariuri la extrageri la fotbal pe marile favorite

La extrageri se întâmplă des în fotbal. Patru dintre primele opt cluburi din sezoanele EPL 2019-20 au terminat cu cel puțin 11 egaluri. În mod obișnuit, când te uiți la cotele la pariuri pe fotbal,mizele oferă întotdeauna un profit bun. Returul poate fi deosebit de bun dacă există o mare favorită și un underdog.

Manchester City și Crystal Palacea jucat la egalitate 2-2 în ianuarie 2020. The odds of Manchester City to win were floating around -1000. The odds of CP to win were at +2500. The odds of a draw happening were between +900 şi +1150.

Aţi fi putut prezice o egalitate în acest joc? Intrândîn joc au existat câteva semne că era posibilă egalitatea. Crystal Palace a fost 7-8-7 la intrarea în joc, un record solid pentru un astfel de uriaș underdog. Crystal Palace are o victorie și un egal împotriva lui Man City în ultimele patru întâlniri. În sfârșit, Manchester City venea dintr-un meci în care au marcat șase goluri. Privind rezultatele anterioare, ei au urmat de obicei un joc cu cinci goluri sau mai multe cu o performanță mult mai mică.

Când pariezi pe remize precum cea de mai sus,să pariezi doar la egalitate. Cotele oferă o valoare mare, așa că nu este necesar să se adauge mai mult risc la pariu.

Pariuri live pe favoritele fotbalului

Uneori, cea mai bună strategie de pariuri live pe fotbal este de a lua formați echipa cu două sau mai multe goluri. Echipe cu două sau mai multe goluri. De exemplu, o echipă care intră în repriză cu 2-0 areo probabilitate de victorie de 86,6% - într-un joc între două echipe echilibrate.

Această probabilitate nu face decât să mărească cu cât diferența dintre șansele de dinaintea meciului este mai mare. – de exemplu, o echipă care conduce cu 2-0 la repriză, ale cărei cote de a câștiga meciul înainte dejocul început au fost de 60% la câștig și 15% la egalitate. ,are o probabilitate de 92,3% de a câștiga jocul.

Singura problemă reală cu pariurile live la echipa lider este cota pe favoriți atunci când sunt lideri nu oferă un randament mare. Cu toate acestea, puteți lua oricând pariul livepentru a obține o creștere rapidă a fondului dvs.. De asemenea, puteți folosi câteva echipe de conducere pentru a obține cote mai bune (obișnuit să vedeți mai multe echipe într-o sâmbătă cu jocuri EPL activate).

De asemenea, puteți combina pariuri live pe jocuri cu pariuri pe jocuri de fotbal care nu au început încă. Această abordare este una dintre cele mai rapide modalități de a obține sucul suplimentar.

Favoriți pe Tabelul Futures

Fie că este vorba de Cupa Mondială de fotbal, Premier League engleză sau Major League Soccer, fiecare ligă și competiție de fotbal are șanse de viitor cu favoriți și cei defavorizați.Pariarea favoriților pe viitorul fotbalului este întotdeauna o strategie bună.

Ligi precum Premier League engleză și turnee precum Cupa Mondială sunt de obicei câștigate de una dintre favorite. Pentru fiecare câștig de la Leicester City sau Blackburn Rovers,există 13 pentru Manchester United.

Cupa Mondială este similară, deoarece favoriții domină în mod tradițional turneul . Au fost 21 de Cupe Mondiale și 79 de țări diferite care s-au calificat pentru cel puțin una. Cu toate acestea, în ciuda volumului de țări, turneul a fost câștigat de doar opt țări –cu 13 victorii pentru Brazilia, Germania și Italia. Este un pariu inteligent să luați una dintre favorite pentru a-l câștiga pe următorul în 2022.

Cea mai echilibrată ligă/turneu dintre cele trei esteMajor League Soccer. Major League Soccer are mai multe reguli, inclusiv un plafon salarial și limite de transfer. Adăugați playoff-urile și un număr în creștere constantă de echipe, iar MLS oferă una dintre cele mai echilibrate ligi de fotbal din lume.

Unde folosiți această strategie de pariuri pe fotbal

Răspunsul scurt este pePariuri sportive din România de top. Multe dintre ele oferă oferte și promoții incredibile de bun venit. Alții preferă să aibă o platformă mobilă incredibilă. Poate doriți să vă înscrieți la mai mulți dintre ei, deoarece puteți colecta câte bonusuri de bun venit doriți. Amintiți-vă că casele de pariuri sportive sunt mai generoase cu jucătorii care își finanțează conturile folosind bitcoin.

 • Bonusuri mai bune cu BTC
  Taxe mai rapide și mai mici
 • Câteva exemple dintre cele mai bune Casele de pariuri sportive din România sunt:

 • Joacă online acum
  Intertops Review
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  1xbet Recenzie
  BONUS 100$
 • Joacă online acum
  Spin Palace Sports Recenzie
  BONUS 200$