500$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariere ale lui Tottenham

De-a lungul sezonului veți găsi informații despre următorul meci al lui Tottenham chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele case de pariuri sportive le-au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Sâmbătă, 01 ian 10:00 EST| ||688
Premier League
Watford
@
Tottenham

Tottenham Hotspurs se află într-o poziție interesantă în 2018. Ei sunt pe cale să-și deschidă noul stadion și caută să aibă alcătuirea unui peren de top 4 în Premier League. Dar cât de sus este plafonul pentru această echipă și și-a irosit deja acest regim cea mai bună șansă de a câștiga un trofeu major?

Sub managerul argentinian Mauricio Pochettino, Tottenham a depășit așteptările cu privire la nivelul de fotbal pe care îl poate juca . De la sosirea sa în 2014, el a strâns un procentaj de câștiguri mai mare (56%) decât orice alt manager care a fost la conducere pentru mai mult de 70 de jocuri din istoria clubului.

Mai mult, în epoca cheltuielilor mari de bani, el a reușit să facă acest lucru cu investiții reduse sau deloc din partea proprietății. Până astăzi, 2018, transferul lor record nu a depășit 40 de milioane de lire sterline, când vânzările lor record de Gareth Bale în 2013 le-au adus peste 90 de milioane de lire sterline. Tottenham este deținut privat de ENIC, care este deținut de miliardarul britanic Joe Lewis. Partenerul lui Lewis, Daniel Levy, este directorul executiv al Spurs. Și cu toți rivalii lor din Anglia și din străinătate investind mult mai mult decât ei, pot ei să concureze pentru trofee majore?

În acest moment, răspunsul pare să fie un „Nu” răsunător. Ultimul lor trofeu a fost Cupa Ligii 2007/08. Ei nu au câștigat titlul de prima divizie de aproape 60 de ani și mai devreme sau mai târziu, fără mai mult angajament, poate fi dificil să se țină de staruri autohtone precum Dele Alli și Harry Kane, care au fost forța motrice din spatele acestei ascensiuni a echipelor în trecut. câteva sezoane.

Și datorită acestui talent autohton și a cunoștințelor tactice excelente ale lui Poch, Tottenham este încă capabil să învingă orice club din Europa în orice zi. Ei au arătat acest lucru în ultimul sezon, învingând de trei ori consecutiv câștigătorii Ligii Campionilor, Real Madrid, pe stadionul Wembley.

Făcând nordul Londrei casa lor, Tottenham a fost primul club din secolul al XX-lea care a finalizat o dublă de ligă și cupă, făcând acest lucru în 1962 și a fost prima echipă engleză care a câștigat o competiție de club UEFA - făcând acest lucru în anul următor prin câștigarea Cupei Cupelor Europene. Succesul lor general a fost solid, cu două titluri de ligă engleză, opt Cupe FA, patru Cupe ale Ligii Angliei și trei trofee europene majore.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când antisemitismul se răspândea în toată Europa, Tottenham a devenit cunoscut drept Clubul Evreiesc și a devenit un simbol al rezistenței împotriva sistemului de credințe naziste rasist. Ei își continuă karma bună până în prezent fiind implicați activ în programe sociale și organizații caritabile din comunitatea lor.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Tottenham Clasament

Mai jos vei găsi clasamentul actual al lui Tottenham în Premier League, actualizat după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele lui Spurs în prima și a doua repriză. Aveți la dispoziție o mulțime de informații chiar aici.

ClasamentPremier League

Pariați pe jocurile lui Tottenham

Din un pariu Din punct de vedere, Tottenham părea să devină o echipă puternică de acasă, la White Hart Lane.

În 2016/17, Tottenham a rămas neînvins acasă în Premier League, cu 17-2-0 și învingând adversarii cu 47-9. Nu numai că au păstrat foaia goală în 63% din meciurile lor de acasă, dar 58% au trecut și peste 2,5 goluri. Deci, urmând această linie de raționament oricând Tottenham a fost favorit cu -1,5 gol sau chiar în jurul banilor, au fost un pariu fantastic. Și atunci când echipele își pot transforma stadionul de acasă într-o fortăreață, acest lucru devine ceva pe care pariorii sportivi online se pot baza de ani de zile.

Dar din păcate, a fost de scurtă durată, deoarece White Hart Lane a fost demolată pentru a construi noul stadion al lui Tottenham și Spurs au fost forțați să facă din Wembley acasă sezonul trecut. Rezultatele nu au fost la fel de bune, deoarece au trebuit să depășească ceea ce este cunoscut sub numele de „blestemul Wembley”.

Forma lor în deplasare a rămas constantă sub Pochettino în cele 4 sezoane complete la club. În 19 meciuri în deplasare din Premier League, el a câștigat întotdeauna 30-34 de puncte pe sezon. Cu toate acestea, recordul de acasă a fluctuat din cauza tulburărilor. În cele 4 sezoane ale lui Poch, el a câștigat 33, 36, 53 și 43 de puncte în 19 meciuri de acasă din Premier League și în curând se va muta pe un nou stadion pe care va trebui să-l handicapăm de la zero.

Cel mai înflăcărat din Tottenham. rivalitatea este împotriva lui Arsenal în ceea ce este cunoscut sub numele de North London Derby. În afară de câștigarea trofeelor, fanii Spurs nu doresc altceva decât să termine înaintea lui Arsenal la sfârșitul sezonului. Arsenal a mers atât de departe încât a inventat o sărbătoare falsă, ziua St. Totteringham, în ziua în fiecare sezon în care au câștigat o poziție de finalizare mai mare în Premier League decât Tottenham pentru acel sezon. Dacă nimic altceva, Pochettino a scos din existență această sărbătoare în ultimele două sezoane terminând înaintea Gunners.

În timp ce Londra i-a biciuit pe băieții Chelsea și Arsenal de-a lungul anilor, aceștia au primit și o măsură de răzbunare împotriva Blues. sezonul trecut, câștigând la Stamford Bridge pentru prima dată din 1990.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive