Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariere ale Liverpool

De-a lungul sezonului veți găsi informații despre următorul meci al lui Liverpool chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele case de pariuri sportive le-au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

duminică, 02 ian 11:30 EST
Premier League
Chelsea
@
Liverpool

Zile de glorie pot fi din nou la orizont pentru Liverpool. După un deceniu de incertitudine și rezultate mediocre după standardele lor înalte, Fenway Sports Group a părut să găsească ingredientele potrivite pentru a construi o putere europeană perenă. În primul rând și cel mai important, au angajat managerul potrivit în Jurgen Klopp, în al doilea rând, au investit mult și pe jucătorii potriviți. În cele din urmă, ei și-au renovat stadionul istoric, ultimul stadion din Anfield combinând pentru o rețetă de succes prelungit.

În ceea ce este denumit în mod draguș „fotbalul greoi”, Klopp’sGegenpress | ||750or Counterpress is a frantic style of play where the team hunt in packs to force opposition turnovers in advantageous positions to generate scoring chances.

După ce Klopp a reușit să semneze 3 dintre cele mai subestimate din Europa. tineri atacanți în Roberto Firmino, Sadio Mane și Mohamed Salah, roșii și-au doborât recordurile de transferuri pentru a-i semna pe fundașul Virgil Van Dijk și pe portarul Alisson Becker, oferind acestei echipe o conducere defensivă solidă și de încredere. Adăugați la asta recrutarea mai multor mijlocași versatili, cu două direcții și a unor tineri talentați promițători din țară și, dintr-o dată, Liverpool arată ca cea mai completă echipă din Anglia.

Dar nu toate sunt cheltuieli brute cu Liverpool, ca , de la vânzarea lui Fernando Torres în 2011, Liverpool a primit taxe astronomice pentru talentul lor de clasă mondială, permițându-le să investească confortabil în nume mari.

Liverpool este unul dintre cele mai mari, bine-cunoscute și cele mai susținute cluburi de fotbal din lume. Roșii sunt unul dintre cele mai de succes cluburi din Anglia, cu 18 titluri în Prima Divizie și 7 FA Cup, în timp ce cele 8 triumfuri în Cupa Ligii sunt de neegalat de niciun alt club englez. Liverpool este, de asemenea, cel mai de succes club al Angliei în competițiile europene, cu 11 trofee majore. Recordul lor de cinci Ligi Campionilor este depășit doar de Real Madrid și Inter Milano. Ultimul lor triumf pe continent a fost probabil cea mai mare revenire din istoria competiției în 2005, când au depășit un deficit de 3-0 la pauză față de AC Milan.

Cu toate acestea, ultimul lor trofeu a fost Cupa Ligii în 2012, deci, deși se îndreaptă în direcția corectă, ajungând în finala Ligii Campionilor sezonul trecut, în cele din urmă următorul pas va fi câștigarea unor competiții majore după o astfel de investiție și promisiunea demonstrată.

Liverpool este o franciză moștenită și a avut o mulțime de nume mari cu care să se laude. Kenny Dalglish și Graeme Souness, care s-au întors amândoi pentru a conduce clubul, Ian Rush, Jamie Carragher, Ray Clemence și Ron Yeats sunt doar câteva dintre legendele care au jucat pentru club de-a lungul istoriei. Și apoi este Steven Gerrard, unul dintre mijlocașii din Premier League ai tuturor timpurilor.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Liverpool|| |812

Below you will find Liverpool's current Premier League standings, updated after every matchday. You can toggle home and away fixtures, review offensive production, view defensive statistics and even check out how the Reds' first and second half performances differ. There is a wealth of information available to you right here.

ClasamentPremier League

Pariați pe jocurile lui Liverpool

De la început al erei Klopp, cea mai eficientă modalitate de a banca pe această echipă a fost o combinație între Liverpool și overs.

În sezonul 2017/18 din Premier League, două treimi din meciurile lor din Premier League au trecut peste. 2,5 goluri, inclusiv 74% din meciurile lor în deplasare. 42% dintre jocurile lor au trecut de 3,5 goluri.

În sezonul trecut, 6 meciuri din faza grupelor din Liga Campionilor au produs 29 de goluri. 5 dintre ei au trecut de 2,5 goluri, 4 dintre ei au trecut de 3,5 goluri. 6 dintre cele 7 meciuri ale lor din faza eliminatorie au trecut de 2,5 goluri, iar 4 dintre ele au trecut de 3,5 goluri în cursul lor către finala pe care au pierdut-o cu Real Madrid. peste 2,5 goluri.

The season prior, 61% of their League games went over 2.5 goals.

Această echipă poate alerga și poate trage cu orice echipă din Europa. Dar adăugarea unui fundaș central de elită și a unui portar de talie mondială va pune capăt tendinței lui Liverpool de a juca over-uri la o rată profitabilă? Doar timpul ne va spune.

Liverpool are rivalități intense cu o serie de alte cluburi, având în vedere statura lor de unul dintre marii istorici ai Angliei. În timp ce meciurile de la Chelsea, Arsenal și Manchester City oferă toate teste de calitate pentru roșii, nu există o rivalitate asemănătoare competițiilor locale împotriva Everton. Derby-ul din Merseyside este unul care poate împărți literalmente cartierele și familiile, deoarece echipele sunt atât de aproape una de cealaltă. De fapt, Goodison Park, unde Everton își joacă meciurile acasă, a fost stadionul lui Liverpool.

Dar cea mai cunoscută rivalitate din fotbalul englez de top este între Liverpool și Manchester United. Din punct de vedere istoric, cele mai mari cluburi din două orașe deja în dezacord unul cu celălalt, acești doi giganți se luptă pentru titlul de cel mai mare club al Angliei de peste un secol. Este interesant de observat raritatea celor două echipe care au succes în același timp. Manchester United a avut cea mai mare secetă în timpul erei de aur a lui Liverpool în anii 1970 și 1980, în timp ce Roșii se află în prezent în cea mai lungă pauză între titluri, deoarece l-au văzut pe United dominând. Retragerea lui Sir Alex Ferguson s-ar putea dovedi un catalizator pentru ca pendulul să se întoarcă înapoi în colțul lui Liverpool.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai bun pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive