duminică, 02 ianuarie 09:00 EST| ||688
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariere Everton

Pe tot parcursul sezonului veți găsi informații despre următorul meci al lui Everton chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care casele de pariuri sportive populare le-au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a plasa pariul.

Sunday, Jan 02 09:00 EST
Premier League
Everton
@
Brighton

Everton este un club plin de istorie și este unul dintre cele mai de succes cluburi din istoria fotbalului englez. Și deși se află în afara așa-numitelor „șase mari” din Premier League engleză în acest moment, ei nu sunt niciodată prea departe de vârf.

Calificarea europeană este, de asemenea, obișnuită pe partea albastră a Liverpool, în timp ce există întotdeauna șansa unei cupe lungi și de succes atât în ​​Cupa FA, cât și în Cupa Ligii.

Din acest motiv, nu este niciodată o idee rea să pariezi pe meciurile Everton, iar acesta este cel mai bun loc să o faci. De la informații despre meciuri până la scoruri și clasamente, avem tot ce aveți nevoie pentru a plasa un pariu de succes pe Toffees.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Everton's Standings

Mai jos vei găsi clasamentul actual al Everton în Premier League, actualizat după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele lui Toffees în prima și a doua repriză. Aveți la dispoziție o mulțime de informații chiar aici.

ClasamentPremier League

Pariați pe Jocurile lui Everton

Premier engleză modernă Fanii Ligii ar putea fi surprinși să afle că Everton a fost cândva forța dominantă în orașul Liverpool, având în vedere că Merseyside a fost dominată de roșii în secolul 21. Dar cei care îi susțin pe Toffees vor ști că sunt unul dintre cele mai consistente și de succes cluburi din topul englezesc.

Everton a retrogradat din prima divizie doar de două ori în istoria sa și a petrecut mai mult timp în frunte decât orice alt club englez. În istoria recentă, Everton a făcut bine să rămână competitivă într-o ligă dominată acum de greii bogați.

Cheia succesului lor a fost identificarea talentului. Vedete precum Wayne Rooney, Romelu Lukaku și Marouane Fellaini și-au făcut un nume la Goodison Park înainte de a pleca la Manchester United, în timp ce John Stones și Mikel Arteta s-au alăturat lui Manchester City și, respectiv, Arsenal.

Deși nu este posibil. Fii înțelept să pariezi pe Toffees atunci când se confruntă cu City, Chelsea și Tottenham, ei sunt cu siguranță un concurent consecvent pentru „cel mai bun din rest” și de cele mai multe ori vor obține punctele împotriva celorlalte echipe din Premier League.

Everton va face, de asemenea, o treabă scurtă cu majoritatea adversarilor din faza grupelor din Europa League, cu ocazia că vor ajunge în competiția europeană de nivelul doi. Căutați aceste jocuri pentru a vă spori câștigurile.

Recentele relații de transfer ale Everton cu Manchester United au creat o nouă rivalitate între cluburi. Deoarece Red Devils sunt la doar o scurtă distanță de mers cu mașina de Goodison Park și au experimentat un succes răsunător în epoca Premier League, nu este surprinzător să-i vedem ca una dintre echipele pe care Everton adoră să le învingă.

Dar dacă există una. echipa pe care Everton iubește să o învingă, este rivalii feroce și vecinii Liverpool. Roșii din Anfield se află la câțiva pași, iar meciurile dintre pereche sunt întotdeauna minunate.

Succesul celor două echipe a făcut din Liverpool cel mai de succes oraș din Anglia în ceea ce privește onorurile și trofeele majore, deși rivalitatea dintre echipe a fost descrisă ca fiind „prietenoasă” peste tot. Cu toate acestea, în ultima vreme, a existat o competitivitate în creștere pe teren și mai multe cartonașe roșii decât în ​​orice alt meci din Anglia.

În ceea ce privește pariurile, asigurați-vă că aveți grijă la egalizări, care sunt un rezultat comun în acest dispozitiv. După cum am menționat, rezervarea poate fi adesea o caracteristică a acestor derby-uri, așa că căutați piețele peste/sub pentru cartonașe galbene și roșii.

Cele mai bune case de pariuri pe care să le folosiți atunci când pariați pe Everton sunt enumerate mai jos.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive