Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariere ale Chelsea

De-a lungul sezonului, veți găsi informații despre următorul meci al lui Chelsea chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele case de pariuri sportive le-au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a plasa pariul.

Miercuri, 05 ianuarie 14:45 EST| ||688
English League Cup
Chelsea
@
Tottenham

Fondată în 1905, Chelsea FC este una dintre cele mai susținute cluburi din toată lumea fotbalului cu o bază de suporteri fideli și de anvergură. În ciuda credinței populare că fanii clubului sunt formați în totalitate din cei care susțin echipa de când au fost finanțați de miliardarul Roman Abramovici, clubul din West London are o istorie lungă și bogată în fotbalul englez și are onoarea de a fi pe locul șase pe lista tuturor... timp de prezența fotbalului englez.

Cunoscuți și sub numele de Pensionari, Chelsea a ridicat titlul de Premier League de șase ori în istoria sa. Cea mai mare parte a trofeelor ​​lor a fost deținută de Abramovici, care a câștigat cinci din șase titluri generale din Premier League din 2003. Clubul a câștigat șase FA Cup de la începutul secolului, inclusiv din sezonul trecut și patru din șase posibile. între 2007 și 2012. Chelsea s-a impus și în Europa, devenind prima echipă londoneză care a câștigat UEFA Champions League (făcând acest lucru în 2012). Ei sunt singurul club englez care a câștigat toate cele patru trofee europene importante. Nu numai că echipa de seniori a fost un model de succes, dar și academia lor de tineret a câștigat cinci Cupe consecutive pentru tineret.

La începutul acestei perioade de aur, Chelsea nu a scutit de cheltuieli pentru a aduce cei mai buni jucători și management la club. Jucători de top în vârful carierei lor, cum ar fi Didier Drogba și Fernando Torres, au fost adăugați la o listă până când ascensiunea lui Manchester City a fost cu siguranță cea mai scumpă din clasamentul de top. Manageri de mare profil, inclusiv Jose Mourinho și Carlo Ancelotti, au deținut domnia în această perioadă, deși niciun manager nu a rezistat mai mult de trei sezoane într-un mediu taiat, supravegheat de Abramovici. Cu 15 schimbări de manager, ușa rotativă nu s-a oprit, dar cheltuielile mari s-au făcut.

În timp ce se pare că recordurile de transferuri sunt doborâte în fiecare sezon, Chelsea nu s-a apropiat de partea de sus a graficelor de cheltuieli nete de-a lungul anului. ultima jumătate de deceniu. De fapt, în 2014/15, sub conducerea lui Jose Mourinho, au devenit singurul club din Premier League care a câștigat vreodată titlul cu o cheltuială netă negativă.

Cu Antonio Conte la cârmă timp de două sezoane, au cheltuit o medie netă de aproximativ 40 de milioane de euro pe sezon, ceea ce a fost minuscul în comparație cu ceilalți rivali ai lor din Premier League.

Cu toate acestea, vara trecută. sub cel mai recent antrenor Maurizio Sarri, au făcut plăcere cu câțiva jucători noi, inclusiv doborârea recordului de transferuri al clubului lor pe tânărul portar spaniol Kepa Arrizabalaga.

Dar cu Roman Abramovici în prezent nepermis în Marea Britanie, există încă multă incertitudine față de viitorul clubului. Planurile lui Chelsea pentru un nou stadion au fost suspendate deocamdată și vor continua să-și joace meciurile pe Stamford Bridge. Stamford Bridge este deținut și controlat de „Chelsea Pitch Owners”, o organizație non-profit, care împiedică vânzarea terenurilor clubului unui dezvoltator imobiliar.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri la fotbal
  Cele mai recente știri și informații chiar aici< /strong>
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri și pronosticuri: La Liga
  Defalcarea completă a ligii spaniole
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote Premier League
  Cele mai recente știri, cote și perspective
  Read more

Clasamentul Chelsea

Mai jos vei găsi clasamentul actual al Chelsea în Premier League, actualizat după fiecare covoraș chday. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele lor din prima și a doua repriză. Aveți la dispoziție o mulțime de informații chiar aici.

ClasamentPremier League

Pariu pe jocurile lui Chelsea

PARIAZĂ CHELSEA + 800 pentru a câștiga Premier League laWilliamHill

În mod ironic, Chelsea ar putea avea în sfârșit echipa pe care Abramovici și-a dorit-o mereu, acum că nu mai poate fi acolo să-i privească jucând. În timp ce sub antrenorii anteriori, Chelsea a avut succes prin nemilosirea defensivă și eficiența ofensivă, Maurizio Sarri aduce ceva total opus. Ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Sarri-ball, Chelsea joacă un joc ofensiv cu ritm ridicat, bazat pe posesie și pase complicate și rapide pentru a distruge adversarii și a crea șanse de gol.

Nu mai este tendința clubului de a măcina rezultate. În schimb, duc jocul adversarului din primul minut cu un stil foarte plăcut la vedere.

După o vară prost condusă de front office, Sarri a fost adus după Cupa Mondială 2018 incheiase. Dar, cu doar câteva săptămâni de pregătire pentru campanie și 10 meciuri sub centură în acest sezon până acum, principiile lui Sarri par deja să se pună în aplicare, deoarece Chelsea se numără printre liderii din Premier League în toate categoriile ofensive majore, în special statisticile de trecere și nici nu au primit multe goluri. Dacă pot continua să progreseze, s-ar putea să revină rapid la putere din nou.

Cu o listă versatilă, ar trebui să fie capabili să se rotească suficient pe parcursul sezonului, dar în cele din urmă această echipă va merge. cât îi poate duce Eden Hazard. Recunoscut pe scară largă drept cel mai bun jucător din Premier League, Hazard este un jucător de clasă mondială în albastru Chelsea care poate câștiga singur meciuri în ziua lui.

Ascensiunea lui Chelsea în ultimele două decenii a creat un multitudinea de rivalități în Premier League engleză. Cluburile dominante în mod tradițional, cum ar fi Liverpool și Manchester United, pe lângă gigantul mai contemporan, care este Manchester City, recunosc cu toții Blues ca pe o amenințare reală pentru succesul dorit de propriii fani. Când aceste cluburi se întâlnesc, în mod normal, sunteți tratat cu cel mai înalt nivel pe care Premier League engleză îl are de oferit și, de asemenea, sunteți tratat cu niște cote foarte generoase, deoarece fanii fiecărui club aruncă numerar în echipa lor preferată, convinși de succesul lor.

Mai aproape de casă, rivalitățile de lungă durată ale lui Chelsea la Londra cu Arsenal și West Ham produc meciuri clasice, dar cea mai mare rivalitate locală este cu Tottenham. În ultimii ani, Chelsea i-a doborât pe Tottenham de pe piedestal, învingându-i în finala Cupei Ligii din 2014/15. Când Spurs urmăreau un titlu în Premier League în 2015/16 și un loc în finala Cupei FA în 2016/17, Blues au fost cei care au pus capăt acelor vise. Tottenham și-a luat o măsură de răzbunare în sezonul 2017/18, învingându-l pe Chelsea la Stamford Bridge pentru prima dată din 1990 și trimițându-i într-o spirală descendentă care i-a eliminat din locurile din Liga Campionilor

Un lucru este o certitudine - urmărirea jocului de la Chelsea este întotdeauna o afacere captivantă și, cu șanse mari într-o varietate de linii la toate meciurile din Premier League, experiența devine și mai interesantă!