Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariere ale Arsenal

De-a lungul sezonului veți găsi informații despre următorul meci al lui Arsenal chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele case de pariuri sportive le-au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Sâmbătă, 01 ianuarie 07:30 EST
Premier League
Arsenal
@
Manchester City

Era Arsene Wenger a luat sfârșit și Arsenal a început viața sub Unai Emery. Fondată în 1886 și supranumită Gunners, cu un tun pe creasta lor, marca comercială a lui Arsenal în ultimii 20 de ani a fost una de erupție și fotbal de atac frumos. Jucându-și meciurile pe Emirates Stadium din East London, considerat a fi cel mai bun stadion din Anglia, Arsenal rămâne una dintre cele mai populare echipe din Premier League engleză, având în vedere istoria bogată, stilul de joc extravagant și tendința de a atrage unii dintre cei mai populari din lume. cel mai bun talent. Clubul este a treia echipă engleză cu cea mai mare succes în ceea ce privește trofeele majore câștigate și, deși deține o serie de recorduri, Arsenal nu a câștigat liga din 2003-04.

Arsenal este deținut de americanul Stan Kroenke, care nu numai că a trebuit să-l înlocuiască pe cel mai lung antrenor din fotbalul englez, ci și pe directorul executiv al clubului, deoarece fostul executiv Ivan Gazidis și-a părăsit postul pentru a-și ocupa aceeași slujbă cu AC Milan în Italia.

Fecând ultimul loc pe locul 6. sezonul și ieșirea din Liga Campionilor a fost cu mult sub ambițiile organizației și, ca atare, va căuta să revină în acest sezon. Spre deosebire de alte cluburi mari din Europa, care reciclează constant managerii, Arsenal a fost sub conducerea unui singur manager de atâta timp încât va fi interesant de văzut cum abordează epoca Emery. Asemenea lui Wenger, Emery se angajează într-o marcă rapidă de fotbal de atac, iar tandemul de atacanți pe Pierre-Emerick Aubameyang și Alexandre Lacazette va fi rugat să conducă această echipă către succes.

Arsenal nu a fost niciodată lipsă de jucători de renume. Portari legendari precum David Seaman, fundași tenace, printre care Terry Neil și Sol Campbell, mijlocași de clasă precum Patrick Viera și Dennis Bergkamp și atacanți de primă clasă precum Ian Wright și Thierry Henry sunt printre marii pe care Gunneri i-au prezentat în istoria lor decorată.| ||

Deși Gunners i-au frustrat pe fani în ultimele sezoane apropiindu-se îngrozitor de succesul în Premier League, poți oricând să te bazezi pe ei să fie în amestec la sfârșitul sezonului. Gloria nu poate fi prea departe pentru Gunners.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul lui Arsenal

Mai jos veți găsi clasamentul actual al lui Arsenal în Premier League, actualizat după fiecare zi de meci. Puteți schimba meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele Gunners în prima și a doua jumătate. Aveți la dispoziție o mulțime de informații chiar aici.

ClasamentPremier League

 

Pariați pe Jocurile lui Arsenal

Sub Arsene Wenger, Arsenal a fost întotdeauna box office și constant imprevizibil. Întotdeauna ai știut că pe hârtie erau încărcate de talent și puteau fi absolut sublimi. Cu toate acestea, în ultimii ani ai domniei lui Wenger, stigmatul piticilor mintale a început să definească echipa, deoarece deseori se retrăgeau în fața unei opoziții mai mari sau aruncau jocurile câștigabile adversarilor de rang inferior din cauza lipsei de concentrare și a lipsei de pregătire generală.|| |817

Unai Emery lost the first two games of his Arsenal career but has since gone on a winning streak. Time will tell what character and personality this team has under his mentorship and how different it will be to handicap them. 

Totuși, până acum, doar într-un eșantion limitat, Arsenal marchează peste 2,5 goluri per concurs, dar permite locul 4 cu cele mai multe șuturi împotriva din Premier League. În această serie de victorii de la începutul sezonului, ei au reușit să-și țină adversarii departe de foaia de scor. Dacă acesta este sau nu un model susținut de succes, urmează a fi determinat, dar, în general, nu este.

În acest sezon, ei vor trebui să suporte mai multe călătorii pentru meciurile din Europa League decât oricare dintre colegii lor, cu călătorii grele la jumătatea săptămânii în Ucraina și Azerbaidjan. Cu o echipă profundă, rotația va fi necesară pentru aceste jocuri. Cu o schimbare rapidă de la meciurile de joi din Europa League la meciurile de duminică din Premier League, rămâi mereu informat când vine vorba de accidentări și cine face parte și în afara ei.

Vorbesc dolari și cenți, ajungând în top 4 în Premier League și jocul în Liga Campionilor în sezonul următor generează mult mai multe venituri și, de asemenea, ajută la atragerea țintelor de transfer. Un club cu statutul de Arsenal va avea acest drept în fruntea listei lor de priorități, care pot prezenta scenarii de pariuri cu interese pe măsură ce se termină iarna și începe taxa de primăvară pentru primele locuri.

Datorită în principal faptului. că Arsenal este unul dintre cele mai venerate și bine susținute cluburi din Anglia, nu este nicio surpriză că au dezvoltat o serie de rivalități acerbe. Cel mai faimos, desigur, este derby-ul din nordul Londrei cu rivalii Tottenham Hotspur, care a produs o serie de întâlniri epice de-a lungul anilor. Ziua St. Totteringham a venit să marcheze ziua din anul calendaristic în care Arsenal a obținut un loc mai înalt în Premier League decât Tottenham. Cu toate acestea, odată ce Spurs au ajuns recent în locurile Ligii Campionilor, ei vor spera să nu mai fie sărbătorite St. Totteringham în viitorul apropiat.

Au trecut cu plecarea lui Wenger, rivalitățile personale istorice cu care a avut loc. se vor forma în cele din urmă alți manageri de top și noi adversari.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive