Fiind una dintre cele mai mari ligi de fotbal din lume, Premier League engleză – sau EPL – atrage roiuri de fotbal turbat fani și pariori în fiecare săptămână. Cu un sezon în care fiecare joc contează, entuziasmul este non-stop din august până în mai și chiar și cei mai mari defavorizați au o șansă. Consultați programul imprimabil pentru întreaga Premier League engleză, chiar pe această pagină și nu pierdeți niciun meci pe tot parcursul sezonului.

Programul Premier League 2020-21

Din august până în mai – Premier League engleză domină peisajul sportiv din Regatul Unit și și-a stabilit o prezență mare în America de Nord. Întrucât Regatul Unit are câteva ore înainte – jocurile EPL încep mult mai devreme în timpul zilei decât orice alt sport din America de Nord. Programul imprimabil de pe această pagină are toate orele de începere pentru fiecare meci din acest sezon.

Sezonul Premier League

Premier League Programul lansării

Odată ce sezonul precedent s-a încheiat complet și echipele au fost retrogradați, cei care fac programul pot începe. Ținând cont de evenimentele internaționale – cum ar fi amicale și calificările la Cupa Mondială – EPL lucrează în jurul tuturor cât mai bine pentru a crea programul ideal pentru a maximiza expunerea și veniturile ligii. Până la jumătatea lunii iunie – cu aproximativ două luni înainte de începerea sezonului – programul final este lansat.

Sezonul EPL este întrerupt intermitent de competiții internaționale de fotbal și calificări la turnee. Aceasta înseamnă că în unele săptămâni și weekenduri nu vor fi programate meciuri. Pentru a compensa aceste întreruperi în program, echipele din Premier League engleză au la dispoziție câteva săptămâni în timpul sezonului în care joacă două meciuri – adesea un meci de marți/miercuri urmat de un meci de sâmbătă. Întrucât multe echipe sunt obișnuite să joaceLiga Campionilor UEFA sauEuropa League jocuri în noaptea săptămânii în timpul sezonului, aceasta face nu au un efect copleșitor asupra echipei sau asupra calității fotbalului.

Programul Premier League astăzi

Deoarece sezoanele durează 38 de săptămâni – cu fiecare echipă jucând 38 de jocuri – programul lung poate fi greoi de urmat. Chiar aici, pariorii pot găsi cele mai bune cote pentru meciurile din această săptămână cu link-urile către cele mai bune site-uri de pariuri de pe web.

Programa TV Premier League

Pe măsură ce popularitatea fotbalului a crescut în România, România a putut vedea o cantitate mult mai mare de conținut fotbalistic la televizoarele lor. Cu până la 10 jocuri pe zi, programul EPL a fost împărțit de TSN și Sportsnet pentru a ajuta România să aducă mai multe jocuri în fiecare săptămână. Deoarece majoritatea jocurilor încep dimineața, rețelele sunt libere să transmită mai multe jocuri pe numeroasele lor canale – ajutând unele dintre România să obțină aproape fiecare meci.