Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote la rugby din Țara Galilor

Pe tot parcursul anului veți găsi informații despre următorul meci din Țara Galilor chiar aici, cu link-uri directe către cifrele pe care sporturile populare au publicat cărți. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Meciurile echipei vor fi afișate aici odată ce sunt disponibile

Dacă doriți să pariați la meciurile de rugby din Welsh, nu mai căutați. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tot ceea ce trebuie să știți despre Țara Galilor: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Revizuiți performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru XFL
  Cine va câștiga trofeul XFL?< /strong>
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru NFL
  Ultimele cote NFL pentru acest sezon
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cele mai recente și cele mai mari cote sportive
  NFL, NBA, MLB, NHL, fotbal și multe altele
  Citiți mai multe

Clasamentul Țării Galilor

Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului din Țara Galilor, actualizat după fiecare meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză.

ClasamentCupa Mondială

Pariați pe jocurile de rugby din Țara Galilor

Rugby-ul din Țara Galilor datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea, când țara a avut loc pentru prima dată într-un meci împotriva Angliei și a participat, de asemenea, la Campionatul Home Nation (numit în prezent ca cele șase națiuni). Deși întotdeauna un performer solid de-a lungul istoriei, cele mai bune perioade ale lor au fost, fără îndoială, în primul deceniu al secolului al XX-lea și la mijlocul anilor 1970.

În epoca clasamentelor mondiale, stabilită în 2003, partea galeză a avut a fost la fel de sus ca al doilea și la fel de jos ca al zecelea și s-au situat constant în jurul punctului de pe locul șase. Ei oferă un test sever pentru toți cei care li se opun, în special acasă, pe Millennium Stadium din Cardiff, unde au un palmares grozav. Dar, în ciuda unui rang mondial bun și a unui pedigree solid, Țara Galilor este adesea enumerată ca străini atunci când se confruntă cu națiuni mari precum Noua Zeelandă, Australia, Anglia și Africa de Sud. În timp ce recordurile lor împotriva All Blacks și Springboks sunt extrem de slabe, este de remarcat faptul că au câștigat puțin sub 45% din meciurile lor împotriva Angliei.

Indiferent de adversar, pariul pe echipa de rugby din Welsh nu a fost niciodată mai ușor și îți poți maximiza profiturile urmând sfaturile și sfaturile noastre de mai jos.

Pariuri Head to Head

Wales enter most top international matches with enticing odds as they are never a clear favourite or obvious outsider. For this reason, they are one of the best teams in the sport to place a simple head-to-head bet on, as long as you do your research of course. If you are going to place a bet, ensure you are aware of the two types of options: 2-way outcome betting and 3-way outcome betting.

Diferența dintre cele două piețe este minoră, dar ar putea fi masiv într-o fixare apropiată. Pariurile în trei direcții oferă cote pentru ambele părți plus cota la o remiză, în timp ce liniile în două direcții nu includ egalitatea și vor avea ca rezultat o rambursare a mizei dacă meciul se termină la egalitate. De obicei, există foarte puțin pentru a împărți cele două piețe, deoarece egalitatea este destul de neobișnuită, așa că este cu siguranță recomandabil să optați pentru opțiunea mai sigură în două direcții.

Pariuri cu handicap

Abilitatea Țării Galilor de a a câștiga ca străin este o veste grozavă dacă ești familiarizat cu piața de handicap, iar dacă nu, iată o scurtă descriere. Să ne uităm la un meci ipotetic dintre Australia și Țara Galilor în care Wallabies sunt favoriți la cote de -160 și Țara Galilor sunt la +130. În față, aveți deja șanse mari pentru galezi pentru a provoca o supărare, dar din punct de vedere istoric, australianii câștigă aproximativ 25% din meciurile dintre cele două echipe.

Pariurile cu handicap sunt o modalitate prin care casele de pariuri egalează. teren de joc și oferă cote aproape de par. În acest caz, handicapul este de -5,5 pentru Australia, ceea ce înseamnă că la cota de -110 ai putea selecta Țara Galilor și dacă ar câștiga, egalează sau pierde cu mai puțin de șase puncte, ai câștiga pariul.

Dacă sunteți încrezător că casele de pariuri au înțeles greșit, puteți chiar să schimbați singur stâlpii și să vă selectați propriul handicap. Să presupunem că credeți că Țara Galilor va câștiga meciul cu mai mult de șase puncte - pur și simplu selectați un handicap de -5,5 pentru Țara Galilor și ar trebui să primiți cote mai apropiate de +200... O modalitate excelentă de a vă prezenta cunoștințele și de a duce casele de pariuri la curățătorii!

Alegeți Marja

Vorbând despre marje, cele mai bune site-uri de pariuri vă vor permite, de asemenea, să pariați pe suma câștigată finală și există o serie de opțiuni diferite disponibil aici.

Cea mai comună este piața cu 5 direcții, care este împărțită în 1-12 și 13+ pentru fiecare echipă și o opțiune pentru remiză. Meciurile din Welsh sunt de obicei luptate strâns, iar dacă nu puteți împărți echipele, nimic nu vă împiedică să puneți două pariuri separate pe oricare echipă pentru a câștiga cu 1-12; Acoperirea pariurilor dvs. astfel va duce în continuare la un profit dacă aveți succes.

Pariuri live

Când vorbim de meciuri strânse, pariurile live devin o opțiune cu adevărat valoroasă. Cotele head-to-head și liniile de handicap sunt ambele disponibile pentru pariurile în joc, iar piața va fluctua pe măsură ce jocul continuă. Dacă se prognozează că meciul va fi aproape și o echipă ajunge la un avantaj mare, există o mare oportunitate de a obține cote fantastice pentru cealaltă echipă, chiar dacă pariezi doar pe ei pentru a ajunge într-un anumit număr de puncte.| ||727

Parlay Bets

Majoritatea meciurilor de rugby din Țara Galilor vor fi împotriva primelor douăsprezece echipe clasate în acest sport, cu toate acestea, când vine vorba de Cupa Mondială de Rugby, sunt aproape garantat că vor veni împotriva națiunilor minow și șansele lor se vor prăbuși în teritoriul favorit. Atunci când se întâmplă acest lucru, este oportunitatea perfectă de a-ți valorifica pariul selectând cel puțin încă un meci pe care să pariezi.

De exemplu, Țara Galilor ar putea să joace un meci împotriva României și să intre în joc ca favorită clară. , plătind -350, în timp ce All Blacks plătesc același preț împotriva Irlandei în meciul lor. Plata potențială nu este prea mare pentru niciunul dintre jocuri în mod individual, totuși, dacă le-ați pune împreună cu ambele jocuri, veți ajunge la un preț combinat de aproximativ -157.

Indiferent de modul în care preferați să pariați, poate conta pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii de la o varietate dintre cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare la meciurile de rugby galeză, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompense!