Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote de rugby ale echipei SUA

De-a lungul sezonului de rugby, veți găsi informații despre următorul meci al echipei SUA chiar aici, cu link-uri directe către numerele au publicat cărți populare de sport. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a plasa pariul.

Meciurile echipei vor fi afișate aici odată ce sunt disponibile

Dacă doriți să plasați un pariu pe meciurile de rugby al echipei SUA, ați ajuns la locul potrivit. Această pagină oferă o structură cuprinzătoare a tuturor lucrurilor referitoare la SUA: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați-vă pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru XFL
  Cine va câștiga trofeul XFL?< /strong>
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru NFL
  Ultimele cote NFL pentru acest sezon
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cele mai recente și cele mai mari cote sportive
  NFL, NBA, MLB, NHL, fotbal și multe altele
  Citește mai mult

Clasamentul de rugby al echipei SUA

Mai jos vei găsi scorurile și clasamentele actuale ale Eagles, actualizate după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză.

ClasamentCupa Mondială

Pariați pe jocurile de rugby ale echipei SUA

Rugby-ul are o istorie lungă și decorată pe pământ american, începând cu secolul al XIX-lea. Primul meci înregistrat a avut loc în 1874 între Universitatea Harvard și Universitatea McGill, un meci care a devenit o tradiție anuală în 1974 pentru a marca centenarul primei întâlniri și este încă activ astăzi.

Echipa SUA a jucat primul lor meci. -un meci internațional împotriva Australiei în 1912 și a câștigat medalii de aur la Jocurile Olimpice din 1920 și 1924, ultimele două ocazii în care rugby-ul tradițional de 15 oameni a avut loc la eveniment. Cu toate acestea, rugby-ul nu a reușit să concureze cu fotbalul american în acest moment, iar sprijinul și participarea au scăzut până la un punct aproape de dispariție de-a lungul secolului al XX-lea.

Dar rugby-ul a început o renaștere în țară în ultimii treizeci de ani, datorită în mare parte creării Cupei Mondiale de Rugby. Echipa SUA a concurat la șapte din cele opt turnee până în prezent și și-a exprimat chiar interesul de a găzdui evenimentul din 2027. În timpul procesului de calificare, Eagles au stabilit o rivalitate acerbă cu echipa de rugby România, iar cele două formații au jucat acum aproape 60 de meciuri una împotriva celeilalte.

Un an tipic pentru Echipa SUA include între cincisprezece și douăzeci de meciuri internaționale de rugby, ceea ce înseamnă că există o mulțime de oportunități de a plasa pariuri. Mai jos vă prezentăm cele mai bune opțiuni de pariere disponibile și oferim sfaturi despre cum să vă maximizați dividendele.

Pariuri head-to-Head

Echipa SUA este clasată printre națiunile de rangul doi din lume rugby și joacă majoritatea meciurilor împotriva echipelor cu pedigree similare, ceea ce înseamnă că pariurile directe sunt o opțiune excelentă. Înființarea recentă a Campionatului Americii de Rugby, disputat de primele șase națiuni din America de Nord și de Sud, oferă, de asemenea, o mulțime de oportunități pentru Eagles de a juca în meciuri competitive.

În timp ce Team România are un nivel superior. record împotriva echipei SUA de-a lungul istoriei competițiilor lor, Eagles au schimbat recent situația și se află într-o rundă neînvinsă împotriva Canucks din 2013. De asemenea, au avansat pentru a se califica la Cupa Mondială 2019 în detrimentul marilor lor rivali din mijlocul anului 2017, care adaugă un alt capitol la această poveste în curs. Nu uitați întotdeauna să vă uitați la contextul istoric atunci când plasați pariuri directe.

În mod interesant, seria neînvinsă menționată mai sus a prezentat o remiză rară, o competiție 28-28 în Hamilton, Ontario. Deși remizele sunt rezultate neobișnuite, este important să fii precaut atunci când plasezi pariuri head-to-head. Sfatul nostru este să selectați linia de pariere cu două direcții, mai degrabă decât piața cu trei direcții care include extragerea. Pariurile în două direcții vor fi rambursate dacă are loc o remiză și, de obicei, oferă cote foarte asemănătoare, așa că este cu siguranță opțiunea sigură.

Pariuri cu handicap

În timp ce în mod normal vei primi cote competitive. pe Eagles pe tot parcursul sezonului de rugby, nu este înțelept să pariezi atunci când se confruntă cu națiunile de top. Aici pariurile cu handicap pot fi cu adevărat utile. Compania de pariuri aleasă de dvs. va stabili o linie care reprezintă marja probabilă de victorie și puteți alege dacă Echipa SUA are șansa de a vă apropia sau nu de opoziție.

Să spunem că Echipa SUA jucă. într-un meci împotriva Argentinei, echipă pe care nu a învins-o niciodată, în Campionatul Americii de Rugby. Cotele vor indica acest fapt - probabil în jur de -500 pentru argentinieni și +600 pentru echipa SUA head-to-head. În acest meci, linia de handicap poate fi stabilită la -12,5 și poate oferi cote de aproximativ -110. Aceasta înseamnă că, dacă pariezi pe Eagles, pariul tău va fi onorat dacă ei pierd cu mai puțin de 13 puncte.

Acest lucru funcționează și atunci când americanii sunt favoriți, de exemplu într-un meci de Cupa Mondială împotriva unuia. dintre națiunile de rang inferior (să spunem Rusia, pe care echipa SUA a învins-o confortabil în șapte din șapte încercări). Cotele și liniile de mai sus vor fi probabil aceleași (dar inversate în favoarea Eagles). În acest caz, ați paria că echipa SUA ar câștiga cu 13 puncte sau mai mult.

Peste/Sub piețe

Liniile Peste/Sub se găsesc în multe dintre opțiunile de pariere pentru meciurile internaționale de rugby, iar cea mai comună este piața totală de puncte în care pur și simplu selectați dacă credeți că punctele totale dintr-un meci vor fi peste sau sub o cifră stabilită de compania de pariuri. Există câteva tendințe care ies în evidență atunci când examinați meciurile anterioare ale echipei SUA și acest lucru vă poate ajuta când selectați această linie.

De exemplu, în meciurile cu România din 2010, media totală a punctelor pe joc este de la puțin sub cincizeci de puncte, cu doar trei meciuri în această perioadă cu un scor total de mai puțin de 30 de puncte. În 2017, cele două echipe s-au disputat de trei ori, inclusiv două play-off de calificare la Cupa Mondială, iar media punctelor pe meci a fost aproape de 70. Aceasta este o statistică grozavă la care trebuie să ne referim atunci când luăm în considerare piața de puncte peste/sub.

Pariuri live

Puteți cu adevărat să profitați de opțiunile de pariuri live disponibile prin majoritatea companiilor de pariuri sportive de top. Cheia aici este să notați liniile și cotele de dinainte de meci și să vă referiți la ele pe tot parcursul meciului. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă crește șansele de a obține un dividend mare, cu toate acestea, va trebui să vă asigurați că sunteți disciplinat și să vă asigurați că urmăriți cu mare atenție fluctuația liniilor.

Să folosim exemplul unui meci de calificare la Cupa Mondială împotriva Uruguayului. Echipa SUA are un palmares bun împotriva sud-americanilor (13-2-1) și probabil ar fi clasificată ca favorită într-un meci. Cota lor inițială de a câștiga meciul este de -300, deși la pauză echipa uruguayană este mai sus cu câteva puncte. Cel mai probabil, cotele live se vor apropia mai mult de par pentru Eagles - posibil în jurul valorii de -115 - așa că acel punct este momentul perfect pentru a sări.

Indiferent cum preferați să pariați, puteți conta pe noi. pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii de la o varietate dintre cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare în meciurile de rugby Team USA, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompense!