Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote Rugby din Africa de Sud

Pe parcursul anului veți găsi informații despre următorul meci din Africa de Sud chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care sporturile populare au publicat cărți. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Meciurile echipelor vor fi afișate aici odată ce vor fi disponibile

Springboks sunt mândria Sudului Africa și această pagină oferă o gamă completă a tot ce trebuie să știți despre echipa de rugby din Africa de Sud: istoricul rezultatelor, analize statistice, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Revizuiți performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru XFL
  Cine va câștiga trofeul XFL?< /strong>
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru NFL
  Ultimele cote NFL pentru acest sezon
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cele mai recente și cele mai mari cote sportive
  NFL, NBA, MLB, NHL, Fotbal și multe altele
  Citește mai mult

Clasamentul Springboks

Mai jos vei găsi clasamentul actual al turneelor ​​din Africa de Sud, actualizat după fiecare meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză.

ClasamentCupa Mondială

Pariu pe jocurile de rugby din Africa de Sud

Africa de Sud este o națiune sportivă mândră și, probabil, cel mai popular sport din țară este rugby-ul. În timp ce mulți fani ai sportului aplaudă echipele interne care concurează în competiția anuală de Super Rugby, echipa lor națională este cea care unește cu adevărat țara și oferă cel mai mare interes, în special în timpul Campionatului de Rugby și al Cupei Mondiale de Rugby.

Springboks au câștigat două Cupe Mondiale din șase apariții și sunt întotdeauna o perspectivă dificilă pentru adversarii lor. Te poți baza oricând pe ei pentru a face o performanță solidă și, din acest motiv, sunt o echipă grozavă pe care să pariezi. Mai jos sunt câteva dintre cele mai bune sfaturi de pariuri de luat în considerare atunci când pariați pe meciurile de rugby din Africa de Sud.

Pariuri în 2 și 3 părți

World Rugby a devenit de-a lungul anilor un teren de joc mult mai egal și, din acest motiv, puteți obține întotdeauna cote mari la Springboks în meciurile internaționale deoarece ambele echipe sunt mereu în joc cu o șansă reală. Lucrul important de luat în considerare atunci când plasați un pariu head-to-head este dacă alegeți piața rezultată în două direcții sau în trei. relativ neobișnuit în rugby, totuși, puteți selecta opțiunea de egalitate atunci când pariați pe piața cu trei direcții. Cel mai bun sfat pe care îl putem da aici este să alegeți linia de rezultat în două direcții - aceasta elimină egalitatea din ecuație (pariul rambursat) și elimină posibilitatea de a pierde un pariu fără ca echipa dvs. să piardă efectiv.

Ties (or draws as they are called in the sport) are reasonably uncommon in rugby, however, you are able to select the option of a draw when betting in the 3-way market. The best advice we can give here is to pick the 2-way outcome line - this removes the draw from the equation (refunded bet) and eliminates the possibility of losing a bet without your team actually losing. 

Piețele cu handicap

Africa de Sud intră în mod normal într-un turneu precum Cupa Mondială de Rugby, fiind una dintre favoritele la câștigarea turneului și într-o competiție care este garantat să implice meciuri împotriva celor mai mici. -echipe clasate, Springboks se pot găsi adesea la cote cap la cap care nu merită deloc efortul. Aici intră în joc pariurile cu handicap.

Să presupunem că aveți un meci între Africa de Sud și Statele Unite. Springboks vor fi favoriții masiv aici, așa că prețul lor este probabil să fie ceva de genul -600. Pariurile cu handicap prezintă în mod normal cote mai apropiate de -110 și sunt stabilite la o valoare care reprezintă marja probabilă de câștig. De exemplu, în acest caz, linia de handicap poate fi setată la -24,5 pentru sud-africani, ceea ce înseamnă că ar trebui să câștige cu 25 de puncte sau mai mult pentru ca tu să câștigi pariul.

Acum, dacă cred că Africa de Sud ar câștiga cu ușurință acest meci ipotetic și cu mai mult de 25 de puncte, vei putea să-ți alegi propria linie de handicap și aici poți profita cu adevărat. Ajustându-l pentru a spune 32,5 puncte, ați putea crește șansele la aproximativ +200. Aceasta este o modalitate grozavă de a aborda marile companii de pariuri, doar asigurați-vă că vă cercetați ca întotdeauna!

Piețe de punctaj

În timp ce este vorba despre puncte, toate site-urile de pariuri de top oferă o gamă largă de piețe diferite de punctare. Echipele sportive aderă în mod normal la anumite tendințe și una dintre aceste tendințe poate fi aceea că au șanse mai mari de a marca primele sau mai multe șanse să conducă jocul la pauză. Poți paria pe toate aceste opțiuni și, dacă ești cu adevărat îndrăzneț, poți alege cine va înscrie primul, să conduci la pauză și să câștigi jocul - totul ca parte a unui pariu! 

Parlay Parlay

Dacă exoticele nu sunt cu adevărat pentru tine și ai prefera să rămâi la pariuri head-to-head, de ce să nu încerci un pariu Parlay?Acest lucru implică creșterea șanselor dvs. prin plasarea de pariuri pe două sau mai multe jocuri în același timp. În timp ce pariurile Parlay pot fi efectuate folosind o combinație a oricăreia dintre liniile de mai sus în mai multe jocuri, cea mai simplă și eficientă opțiune este pariurile în două direcții head-to-head.

De exemplu, South Africa ar putea juca un meci împotriva Fiji și poate intra în joc ca favorită clară, plătind -350, în timp ce All Blacks plătesc același preț în jocul lor împotriva Angliei. Plata potențială nu este prea mare pentru niciunul dintre jocuri în mod individual, totuși, dacă le-ați pune împreună cu ambele jocuri, veți ajunge la un preț combinat de aproximativ -157. Rețineți că veți primi mai mulți bani în acest fel decât dacă puneți două pariuri separate.

Pariuri live

Pariurile live sunt oferite de cele mai mari companii de pariuri sportive și reprezintă o modalitate excelentă de a profitați de unele șanse mari, totuși, pentru a avea succes veți avea nevoie de disciplină și curaj. Puteți folosi această metodă pentru a profita de fluctuațiile rapide ale prețurilor de pe piețele head-to-head și cu handicap, iar abordarea pe care ar trebui să o luați este întotdeauna aceeași - luați notă de cotele/linia de dinainte de joc și trimiteți fiecare mișcare pe care o faceți. revenim la asta.

De exemplu, dacă handicapul pentru Africa de Sud împotriva Argentinei este de -8,5, iar Argentina intră la pauză cu un avans de opt puncte, handicapul live se poate scurta la aproximativ -1,5. În timp ce Africa de Sud este în jos, ei au fost inițial favorizați de casa de pariuri să câștige cu aproximativ opt puncte și ar fi totuși o șansă bună să facă acest lucru, totuși, dacă ar fi să pariezi acum, ai avea nevoie doar de ei pentru a câștiga cu două. puncte.

Viituri 

Credeți sau nu, casele de pariuri au cote disponibile pentru toate turneele majore cu mult înainte de data de începere și, în cazul celCupa Mondială de Rugby, veți găsi adesea prețuri de la trei ani. Avantajul plasării unui pariu mai devreme este că vei primi cote mult mai bune decât în ​​ajunul competiției, iar când vorbești despre o echipă precum Africa de Sud cu o istorie grozavă la eveniment, este logic să sari mai devreme. .

Indiferent de modul în care preferați să pariați, puteți conta pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii de la o varietate dintre cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare la meciurile de rugby din Africa de Sud, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompense!