Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote Rugby din Scoția

De-a lungul sezonului de rugby, veți găsi informații despre următorul meci din Scoția chiar aici, cu link-uri directe către numerele populare de cărți sportive au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a plasa pariul.

Meciurile echipei vor fi afișate aici odată ce sunt disponibile

Dacă doriți să plasați un pariu pe competițiile internaționale de rugby scoțiene, ați ajuns la locul potrivit. Această pagină oferă o structură cuprinzătoare a tuturor lucrurilor din Scoția: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru XFL
  Cine va câștiga trofeul XFL?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Latest odds & picks for the NFL
  Ultimele cote NFL pentru acest sezon
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  The cele mai recente și cele mai mari cote sportive
  NFL, NBA, MLB, NHL, fotbal și multe altele
  Citește mai mult

Scotland's Standings

Mai jos veți găsi scorurile și clasamentele actuale ale Scoției, actualizate după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză.

ClasamentCupa Mondială

Pariu pe jocurile de rugby din Scoția

Lumea are de mulțumit Scoției pentru rugby-ul internațional pe care îl cunoaștem și îl iubim acum. În 1871, primul meci internațional a fost jucat între scoțieni și Anglia, după ce primul l-a provocat pe cel din urmă la un concurs. Scoția a câștigat meciul cu acea ocazie și, făcând acest lucru, a creat una dintre cele mai vechi rivalități din rugby-ul mondial.

Scoțienii și englezii concurează acum anual pentru Cupa Calcutta, un trofeu care derivă și de la defunctul al XIX-lea, în timp ce ambele echipe au fost implicate în turneul inaugural Home Nations, pe care îl cunoaștem acum sub denumirea de Six Nations. Este corect să spunem că Scoția a contribuit la formarea rugby-ului internațional așa cum îl cunoaștem astăzi!

Deși scoțienii au avut mult succes în istoria lor lungă și ilustră de rugby, ei nu au reușit să imite succesul epocilor trecute de la începutul mileniului. Ei nu au câștigat niciun turneu de șase Națiuni de când Italia a fost introdusă în 2000 și au doar o singură apariție în semifinale în cele opt Cupe Mondiale de Rugby disputate până în prezent.

Totuși, există un sentiment că rugby-ul scoțian este pe cale de a întoarce colţul. Se simte că va fi doar o chestiune de timp până când scoțienii provoacă din nou cele mai bune națiuni ale lumii, iar vestea bună este că niciodată nu a fost mai ușor să pariezi ca acest lucru să devină realitate. Mai jos vă oferim cele mai bune sfaturi de pariuri, astfel încât să vă puteți maximiza câștigurile la meciurile de rugby scoțian.

Pariuri head-to-head

Scoția are o rivalitate bine stabilită cu englezii echipa și jocurile dintre cele două părți sunt adesea întâlniri de foc. Datorită interesului suplimentar, veți vedea de obicei Scoția la cote mari, pur și simplu pentru că publicul de pariuri englez îi depășește numeric pe scoțieni. Din punct de vedere istoric, Scoția învinge Anglia doar în aproximativ 30% din timp, dar poți fi întotdeauna sigur că vei avea cote mari pentru ei ori de câte ori se confruntă.

Veți primi întotdeauna cote fantastice pentru ca scoțienii să le învingă. și All Blacks, dar nu cădea în capcana întinsă de casele de pariuri! Scoția s-a confruntat cu Noua Zeelandă de treizeci de ocazii și încă nu le-a învins, cu două egaluri cel mai aproape de ei. Deși există întotdeauna o primă dată pentru toate, nu vă așteptați să vedeți o victorie în curând.

Asigurați-vă că luați în considerare diferența dintre piețele cu două rezultate și cele cu trei rezultate. Linia de pariuri cu trei rezultate include o remiză, care, deși nu este un rezultat obișnuit, este totuși o posibilitate, în timp ce linia cu două rezultate vă rambursează pariul în cazul în care apare o egalitate. Remizele sunt rare în rugby, dar sunt totuși o posibilitate care poate reveni să te muște. Meciurile Scoția vs. Anglia au o rată de egalitate mai mare decât majoritatea meciurilor - se întâmplă aproximativ 13% din timp.

Handicap și pariuri peste/sub

Când Scoția joacă echipe precum All Blacks, cea mai bună opțiune este să pariezi pe piața de handicap. Companiile de pariuri vor stabili linia pe baza a ceea ce ei consideră a fi cea mai probabilă marjă de victorie; în acest caz, linia poate fi -13,5 pentru All Blacks, ceea ce înseamnă că ar trebui să câștige cu 14 puncte sau mai mult. Acest lucru funcționează în mod evident invers, astfel încât, dacă ar fi să pariați pe scoțienii la +13,5, ați câștiga pariul atâta timp cât ei pierd cu mai puțin de 14.

Linia peste/sub funcționează într-un mod similar și este cel mai frecvent utilizat pe piața totală de puncte. Din nou, casa de pariuri sportive va stabili o cifră de genul 30,5 și va trebui să determinați dacă credeți că vor exista mai multe sau mai puține puncte totale în meci. Cercetați-vă și fiți, de asemenea, cu ochii pe vreme - ploaia înseamnă, în general, mai puține puncte, așa că dacă puteți învinge casa de pariuri la pronostic, s-ar putea să vă puteți asigura cote mai bune.

Pariuri live

Veți avea întotdeauna opțiunea de a paria în joc pe un meci internațional de rugby, iar aceasta reprezintă cea mai bună oportunitate de a culege recompense. Cel mai bun sfat aici este să luați întotdeauna notă de cotele și liniile oferite înainte de începerea meciului.

De exemplu, Scoția urmează să înfrunte Italia într-un meci de șase Națiuni. Scoțienii sunt favoriți la -180, iar linia de handicap este -7,5. Acest lucru indică faptul că companiile de pariuri cred că rezultatul va fi probabil o victorie scoțiană cu aproximativ 8 puncte. Dacă Italia marcă mai devreme și intră la pauză cu un avans redus, vei putea sări peste Scoția cu cote mult mai aproape de a ști chiar că ea are încă cele mai bune șanse de a câștiga meciul.

Futures Lines

Puțini oameni știu că poți paria pe piețe absolute precum Cupa Mondială de Rugby și Six Nations cu mult înaintea turneului propriu-zis. În timp ce Scoția este puțin probabil să ajungă până la capăt în evenimentul de spectacol din lume, există întotdeauna o șansă decentă de succes în cele șase Națiuni, deoarece opoziția este mult mai uniformă în toate părțile.

Dacă intri mai devreme. , vei primi cote mult mai bune la echipă decât dacă ai aștepta până la jumătatea turneului. Asigurați-vă că țineți un ochi pe această piață și săriți atunci când cota atinge vârful.

Indiferent de modul în care preferați să pariați, puteți conta pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii dintr-o varietate de cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare la meciurile de rugby scoțian, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompensele!