View All Sports Betting Sites

Italia Rugby's Odds

De-a lungul anului veți găsi informații despre următorul meci al Italiei chiar aici, cu link-uri directe către cifrele populare au publicat cărți de sport. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Meciurile echipei vor fi afișate aici odată ce sunt disponibile

Dacă doriți să pariați la meciurile de rugby italian, nu mai căutați. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tot ceea ce trebuie să știți despre Țara Galilor: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru XFL
  Cine va câștiga trofeul XFL?< /strong>
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru NFL
  Ultimele cote NFL pentru acest sezon
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cele mai recente și cele mai mari cote sportive
  NFL, NBA, MLB, NHL, Fotbal și multe altele
  Citește mai mult

Clasamentul Italiei

Mai jos vei găsi clasamentul actual al turneelor ​​din Italia, actualizat după fiecare meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză.

ClasamentCupa Mondială

Pariau pe Jocurile de Rugby din Italia

Rugby-ul există în Italia de aproape 100 de ani, iar de-a lungul secolului al XX-lea italienii au fost considerați a fi cea mai bună națiune europeană în afara celor 5 Națiuni, Franța, Anglia, Scoția, Irlanda și Țara Galilor. Abia în anul 2000, Italia s-a alăturat în sfârșit turneului, creând cele șase Națiuni în acest proces și s-au transformat încet în ultimul deceniu într-o parte mai mult decât competitivă.

În timp ce Italia se situează în mod normal între cincisprezece și zece în clasamentul mondial oficial de rugby, este poate una dintre cele mai consistente echipe din lume. Au ajuns la toate cele opt Cupe Mondiale, deși până în prezent nu au trecut de faza grupelor la niciun turneu. Consecvența lor este rezumată prin faptul că de la Cupa Mondială din 2003 au obținut aceleași rezultate - două victorii și două înfrângeri.

Această consecvență este destul de utilă când te uiți la pariuri pe meciurile italiene, deoarece de cele mai multe ori te poți baza pe rezultatele lor. Mai jos vă prezentăm cele mai potrivite metode de plasare a pariurilor pe echipa de rugby a Italiei.

Pariuri head-to-Head

Italia este competitivă la turneul Six Nations, deși asta nu a făcut-o. i-a împiedicat să ridice câteva linguri de lemn - au terminat pe ultimul loc în 12 din primele 18 turnee. Din acest motiv, veți vedea întotdeauna Italia ca un outsider pe piața cap-la-cap, chiar și atunci când joacă în fața fanilor lor de acasă la Stadio Olimpico din Roma.

Italia nu a învins niciodată Anglia în un meci competitiv și au rezultate slabe împotriva Țării Galilor, Franței și Irlandei. Scoția este cel mai bun meci al lor în cele șase Națiuni și, chiar și atunci, recordul lor nu este uimitor - azzurri i-au învins pe scoțieni în puțin sub 30% din meciurile dintre echipe. Cel mai bun sfat aici este să urmăriți cu atenție turneul - Italia joacă la același nivel și rareori are jocuri bune sau rele. Căutați o echipă care se luptă împotriva celorlalte patru națiuni, deoarece acestea vor avea șanse mari să fie înfrânte de italieni.

Parlay Parlay

Italia este un candidat excelent pentru pariuri parlay deoarece puteți conta întotdeauna pe meciurile lor pentru a merge la plan, pentru a câștiga sau a pierde. Prin alegerea rezultatelor față în față în două sau mai multe meciuri, îți mărești dramatic șansele și vei primi un dividend mult mai mare decât dacă ai plasa pariuri individuale pe aceleași jocuri. La Cupa Mondială, tendința Italiei de două victorii și două înfrângeri este întotdeauna probabil să continue - echipa trimite în mod constant echipele clasate mai jos și nu găsește o modalitate de a învinge echipele de top. De ce să nu pariezi pe toate cele patru meciuri din grup - două victorii în meciurile pe care sunt favorizați să le câștige și înfrângeri în celelalte două? Chiar dacă toate cele patru meciuri vin la cote de -600, vei ajunge cu -117 - rezultând aproape dublul cheltuielilor tale.

Pariuri cu handicap

În timp ce head-to-head pariurile pe italieni vă vor oferi cote mari, șansele ca aceștia să câștige meciuri împotriva celor mai bune națiuni sunt destul de mici. Aici pariurile cu handicap pot fi cu adevărat utile. Casa de pariuri aleasă de dvs. va stabili o linie care reprezintă marja probabilă de victorie și puteți alege dacă Italia are sau nu șansa de a se apropia de opoziție.

De exemplu, Italia joacă într-un meci cu Australia, o echipă pe care nu a învins-o niciodată. Cotele vor fi indicative pentru acest fapt - probabil în jur de -600 pentru Australia și +800 pentru Italia. În acest meci, linia de handicap poate fi stabilită la -18,5 și poate oferi cote de aproximativ -110. Aceasta înseamnă că dacă pariezi pe Italia, pariul tău va fi plătit dacă italienii pierd cu mai puțin de 19 puncte.

Nu este o opțiune rea! Acest lucru funcționează și atunci când italienii sunt favoriți, de exemplu într-un meci de calificare la Cupa Mondială împotriva uneia dintre națiunile de rugby din Europa cu un clasament inferior. Italia nu a reușit încă să ajungă la o Cupă Mondială, așa că șansele și linia de mai sus vor fi probabil aceleași ca mai sus (totuși inversate în favoarea Italiei). În acest caz, ați paria că Italia va câștiga cu 19 puncte sau mai mult.

În cele din urmă, cele mai bune case de pariuri sportive vă vor permite să vă stabiliți propria linie, ceea ce poate duce la o plată cu adevărat decentă. Cel mai bun rezultat al Italiei din istorie a fost victoria cu 104-8 asupra Cehiei în 1994. Este aproape o certitudine că linia ar fi fost în jur de jumătate din marja de 96 de puncte, posibil -44,5 cu cota de -110. Dacă ai fi luat un pariu că ar fi învins linia la -54,5, ai fi primit cote în jur de +200.

Pariuri live

Nu uitați că majoritatea companiilor de pariuri vă permit să pariați live pe meciurile internaționale de rugby, ceea ce reprezintă o mare oportunitate de a câștiga bani. Cel mai mare sfat pe care vi-l putem oferi aici este să luați notă de toate cotele și liniile înainte de meci și să vă referiți la acestea în timpul jocului.

De exemplu, dacă handicapul Italiei într-un joc împotriva Africii de Sud a fost + 20.5 înainte de meci și ei intră în magazie la pauză doar cu 3 puncte, handicapul live se poate schimba la +12,5. Este probabil ca jocul să aibă în continuare o marjă de aproximativ 20 de puncte, așa cum a fost prognozat inițial, așa că aveți grijă să nu susțineți italienii să se încadreze în 12 puncte; sari asupra Africii de Sud la -12.5 și vezi cum Springboks avansează la sfârșitul meciului.

Alte piețe

Dacă pariul pe rezultatul meciului nu te interesează, de ce nu încercați unele dintre piețele mai exotice disponibile. Cele mai populare pariuri includ liniile pentru tryscorer, în special prima piață pentru tryscorer, deși, deoarece acestea sunt niște alegeri dificile, recomandăm piața „to score” care plătește dacă jucătorul tău înscrie în orice moment în timpul meciului. Este mult mai probabil să plătească și veți fi, de asemenea, angajat pentru tot meciul, nu doar până când prima încercare este marcată!

Indiferent de modul în care preferați să pariați, puteți conta pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii de la o varietate dintre cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare la meciurile de rugby italian, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompense!