Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote la rugby a Irlandei

De-a lungul anului veți găsi informații despre următorul meci al Irlandei chiar aici, cu link-uri directe către cifrele pe care popularele cărți de sport le-au publicat . Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Meciurile echipelor vor fi afișate aici odată ce vor fi disponibile

Cerți să pariați pe rugby Irlanda internaţionale? Nu mai căuta. Această pagină oferă o rezumat cuprinzător a tot ceea ce trebuie să știți despre echipa irlandeză: istoricul rezultatelor, analize statistice, meciuri viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Revizuiți performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru XFL
  Cine va câștiga trofeul XFL?< /strong>
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru NFL
  Ultimele cote NFL pentru acest sezon
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cele mai recente și cele mai mari cote sportive
  NFL, NBA, MLB, NHL, fotbal și multe altele
  Citește mai mult

Clasamentul Irlandei

Mai jos vei găsi clasamentul actual al turneelor ​​din Irlanda, actualizat după fiecare meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză.

ClasamentCupa Mondială

Pariu pe jocurile de rugby din Irlanda

Irlanda are o istorie lungă și mândră în sportul rugbyului și a jucat pentru prima dată într-un meci internațional împotriva Angliei în 1875. Au fost una dintre echipele inaugurale din Turneul Națiunilor Naționale (acum cele șase Națiuni) și au câștigat turneul de treisprezece ori, în timp ce palmaresul lor la Cupa Mondială de Rugby nu este la fel de impresionant; irlandezii nu au trecut de sferturile de finală în niciunul dintre cele opt turnee organizate până în prezent.

În ciuda acestui fapt, irlandezii au evoluat destul de bine de când au fost introduse clasamentele mondiale în 2003. Irlanda a ajuns un vârf de al doilea în 2015 și nu este niciodată o perspectivă ușoară pentru echipele rivale. Deși rezultatele nu sunt întotdeauna în favoarea lor, puteți conta oricând pe un meci intens împotriva irlandezilor și, din acest motiv, ei prezintă o opțiune excelentă pentru pariorii sportivi.

Pariuri head-to-head

Este întotdeauna o idee bună să-ți faci cercetări înainte de a paria în față, asigurându-te că iei în considerare recordul unei echipe împotriva adversarilor lor și, de asemenea, forma acasă și în deplasare . Rata de victorie a Irlandei împotriva giganților tradiționali Noua Zeelandă și Africa de Sud nu este nimic de spus, deși procentele lor de victorie împotriva Australiei (33%) și Angliei (36%) sunt decente, având în vedere că vor începe întotdeauna meciul ca nefavorabili.

Când plasați pariuri cap la cap, asigurați-vă că luați în considerare diferența dintre piețele cu două rezultate și cele cu trei rezultate. Linia de pariuri cu trei rezultate include o remiză, care, deși nu este un rezultat obișnuit, este totuși o posibilitate, în timp ce linia cu două rezultate vă rambursează pariul în cazul în care are loc un meci egal. Pariatorul sensibil va alege cu siguranță pe cel din urmă.

Futures Lines

Deși Cupa Mondială de Rugby nu a fost un teren de vânătoare fericit pentru irlandezi, ei au întotdeauna o șansă reală de a câștiga Turneul șase Națiuni.

Întâmpinând echipe cu clasamente foarte asemănătoare, inclusiv Scoția, Țara Galilor și Franța, terenul de joc este mult mai uniform și duce la niște concursuri grozave. Credeți sau nu, puteți intra devreme și puteți paria pe piața câștigătorilor definitivi pentru cele șase Națiuni cu până la un an înainte de începerea evenimentului. Anglia va fi mereu acolo în fruntea listei de favorite, așa că aveți o oportunitate grozavă de a sări pe Irlanda la un preț avantajos. În plus, prețurile vor fluctua puternic de-a lungul sezonului, astfel încât să puteți cronometra cursa și să obțineți cele mai bune cote disponibile.

Pariuri cu handicap

Indiferent dacă Irlanda este favorita care duce într-o competiție. meci, poți oricând să obții cote bune la echipa ta când te uiți la piața de handicap.

Să presupunem că Irlanda joacă împotriva Italiei și este favorită clară cu cote de -200; un pariu head-to-head nu se va termina cu o victorie mare. Dar dacă pariezi pe irlandezi cu handicapul lor de -9,5, ai primi cote de -110 dacă câștigă cu zece puncte sau mai mult.

Și nu funcționează doar așa când Irlanda este favorită. . Într-un meci împotriva All Blacks, irlandezii pot avea aproape deloc șanse de a câștiga, având în vedere cât de dominanti sunt neozeelandezii, iar cota lor de +400 poate reflecta acest lucru; totuși, dacă ar fi să pariezi pe ei la handicapul lor de +14,5, ai câștiga pariul tău -110 atâta timp cât All Blacks nu câștigă cu mai mult de 15 puncte. Dacă începe să plouă și punctele sunt mai greu de obținut, acest pariu arată destul de bine!

Peste/Sub piețe

Vorbând despre vreme, va trebui să te uiți la elemente atunci când pariați pe linia peste/sub pentru totalul de puncte. Mulți pariori ocazionali vă vor spune că pariurile pe această linie sunt în mare măsură despre noroc, cu toate acestea, există o știință certă. Casele de pariuri vor alege o linie, să zicem 38,5, și vei obține o cotă de aproape 2/1 la punctele totale din meci fiind mai mult sau mai puțin decât această cifră. Dacă vă cercetați, cu siguranță puteți câștiga mai mult decât pierdeți aici.

Pariuri live

Toate cele mai bune case de pariuri sportive le vor oferi pariorilor posibilitatea de a pariuri live pe rugby meciuri, iar aceasta reprezintă o oportunitate reală de a câștiga bani.

Cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi aici este să vă asigurați că luați notă de cotele și liniile originale înainte de a începe meciul - casele de pariuri știu ce fac și veți descoperi că aceste numere se vor dovedi, de cele mai multe ori, a fi destul de aproape de rezultatul real.

Să presupunem că Irlanda joacă un joc împotriva Scoției, iar cotele înainte de joc îi evaluează ca fiind favoriți aproape egali la -110. Dacă scoțienii ajung la un avans timpuriu, veți vedea prețul pentru saltul irlandez și, dacă v-ați făcut cercetările și sunteți sigur că fie se vor întoarce și vor câștiga, fie vor intra într-o anumită marjă, aici vă puteți întoarce. -110 într-un +150.

Parlay Parlay

Nu uitați că puteți, de asemenea, să utilizați pariul - aceasta este o modalitate excelentă de a paria în tradiționalul head-to-head modă, dar crește semnificativ șansele. Plasarea pariurilor pe două sau mai multe meciuri crește riscul și, prin urmare, crește dividendul și veți primi mult mai mult decât dacă ați pune pe două pariuri separate.

De exemplu, Irlanda ar putea juca un meci împotriva România și intră în joc ca favoriți clar, plătind -350, în timp ce All Blacks plătesc același preț împotriva Angliei în meciul lor. Plata potențială nu este prea mare pentru niciunul dintre jocurile în mod individual, totuși, dacă le-ați pune împreună cu ambele jocuri, veți ajunge la un preț combinat de aproximativ -157.

Indiferent de modul în care preferați să pariați, puteți conta pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii de la o varietate dintre cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare la meciurile de rugby irlandez, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompense!