Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote de rugby a Franței

Pe tot parcursul sezonului de rugby, veți găsi informații despre următoarea întâlnire a Franței chiar aici, cu link-uri directe către numerele populare cărți de sport au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a plasa pariul.

Meciurile echipei vor fi afișate aici odată ce sunt disponibile

Dacă doriți să plasați un pariu pe internaționali francezi de rugby, ați ajuns la locul potrivit. Această pagină oferă o structură cuprinzătoare a tuturor lucrurilor din Franța: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați-vă pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru XFL
  Cine va câștiga trofeul XFL?< /strong>
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru NFL
  Ultimele cote NFL pentru acest sezon
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cele mai recente și cele mai mari cote sportive
  NFL, NBA, MLB, NHL, fotbal și multe altele
  Citește mai mult

Clasamentul Franței de rugby

Mai jos vei găsi clasamentul actual al turneelor ​​din Franța, actualizat după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză.

ClasamentCupa Mondială

Pariați pe jocurile de rugby din Franța

Rugby-ul a fost introdus pentru prima dată francezilor de către britanici la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar sportul a devenit una dintre cele mai populare distracții ale țării. Les Bleus sunt clasați în mod constant printre primele zece națiuni din lume și este una dintre cele trei echipe care au ajuns până în prezent în runda eliminatorie a tuturor celor opt Cupe Mondiale de Rugby. Încă nu au ridicat trofeul, deși să facă trei finale este o mare realizare.

Recordul general al Franței la Turneul șase Națiuni este impresionant - au câștigat titlul de șaptesprezece ori și au completat, de asemenea, nouă turnee de Grand Slam. Victoria lor din 2010 a încheiat un început memorabil al Mileniului, deoarece au câștigat cinci titluri în primii unsprezece ani, cu toate acestea, ei nu au fost cel mai bun în ultimii ani și fanii vor spera că se vor putea întoarce la gloria lor de odinioară.

Veștile bune pentru suporterii francezi de rugby sunt că istoria este de partea lor. Există o mare șansă ca Franța să revină la putere și puteți fi sigur că veți avea șanse fantastice ca ei să facă acest lucru. Mai jos vă oferim ghidul nostru pentru a plasa pariuri pe echipa de rugby din Franța.

Pariuri head-to-head

Întotdeauna este o idee bună să vă faceți cercetări înainte de a paria head-to-head, asigurându-vă că luați în considerare recordul unei echipe împotriva adversarilor lor și, de asemenea, forma acasă și în deplasare. De exemplu, Franța are un palmares puternic împotriva naționalei Italiei. În 39 de apariții împotriva lor, ei au pierdut în doar trei ocazii.

În timp ce Africa de Sud și Australia ar putea fi văzute ca două echipe care sunt în mod rezonabil chiar inabilitate, este interesant de remarcat că Franța are un record de doar 11-25 împotriva sud-africanilor, dar sunt mult mai puternice împotriva australianilor. (18-27). Toate echipele se potrivesc diferit una împotriva celeilalte, așa că nu uitați să luați în considerare contextul istoric și nu doar forma recentă atunci când căutați să plasați un pariu.

De asemenea, asigurați-vă că luați în considerare diferența dintre cele două rezultate și cele trei rezultate. piețele de rezultat. Linia de pariuri cu trei rezultate include o remiză, care, deși nu este un rezultat obișnuit, este totuși o posibilitate, în timp ce linia cu două rezultate vă rambursează pariul în cazul în care are loc un meci egal. Parioatorul sensibil îl va alege cu siguranță pe cel din urmă.

Futures Lines

Așa cum am menționat mai sus, echipa franceză are un record excelent la Cupa Mondială de Rugby și, deși încă nu a câștigat turneu este doar o chestiune de timp până când aceștia își transformă una dintre aparițiile prin knockout într-o victorie. Marile companii de pariuri vă vor permite să pariați pe turneele viitoare cu mult înainte de data de începere și veți găsi cote mari chiar până când prima minge este lovită.

Veți avea, de asemenea, oportunitatea. să parieze pe rezultatul turneului Six Nations pe tot parcursul sezonului de rugby, indiferent de finala care va fi săptămâna viitoare sau anul viitor. Seceta recentă a Franței înseamnă că probabil că aceștia vor avea șanse mari să recâștige titlul, așa că veți vedea șanse mari să facă acest lucru. Prețul va fluctua de-a lungul sezonului, așa că urmăriți cu atenție și continuați când prețul lor atinge vârfuri.

Pariuri cu handicap

Piața cu handicap este o modalitate excelentă de a paria pe meciuri în care un rezultat este aproape asigurat, iar pariurile head-to-head nu merită banii. Să presupunem că Franța joacă împotriva Italiei și este favorită clară cu cote de -300; un pariu head-to-head nu va avea ca rezultat un dividend mare. Cu toate acestea, dacă ar fi să pariezi pe francezi cu handicapul lor de -9,5, ai primi cote de -110 dacă câștigă cu zece puncte sau mai mult.

Și nu funcționează doar așa când Franța sunt favoritele. Într-un meci împotriva All Blacks, francezii pot avea aproape deloc șanse de a câștiga, având în vedere cât de dominanti sunt neozeelandezii, iar cota lor de +400 poate reflecta acest lucru; totuși, dacă ar fi să pariezi pe ei la handicapul lor de +14,5, ai câștiga pariul tău -110 atâta timp cât All Blacks nu câștigă cu mai mult de 15 puncte. Dacă începe să plouă și punctele sunt mai greu de obținut, acest pariu arată destul de bine!

Pariuri live

Plasarea pariurilor în joc necesită mai multă atenție și luare rapidă a deciziilor, totuși , rentabilitatea potențială este întotdeauna mai mare dacă știi ce faci. Sfatul nostru numărul unu este să notăm cotele înainte de meci înainte de meci - casele de pariuri știu ce fac și, de cele mai multe ori, rezultatul real va fi foarte aproape de predicția lor.

De exemplu, Franța urmează să joace Scoția într-un meci de șase Națiuni la Paris. Les Bleus sunt favoriți la -180, iar linia de handicap este -7,5. Acest lucru indică faptul că companiile de pariuri cred că rezultatul va fi probabil o victorie a Franței cu aproximativ 8 puncte. Dacă Scoția marchează mai devreme și intră în pauză cu un avans redus, vei putea sări peste Franța la cote mult mai aproape de a ști chiar că ei au încă cele mai bune șanse de a câștiga meciul.

Parlay. Pariuri

În sfârșit, nu uitați că vă puteți spori oricând cotele și potențialele câștiguri prin plasarea unui pariu parlay. Din nou, dacă te confrunți cu o situație în care Franța joacă o echipă precum România și aproape sigur că va câștiga, poți să-ți îmbunătățești șansele pariând pe cel puțin un alt meci.

Acest lucru este deosebit de util în turneele mari, cum ar fi Cupa Mondială, când au loc mai multe meciuri în aceeași săptămână.

Când plasezi un pariu parlay, cotele tale vor fi înmulțite, astfel încât vei primi întotdeauna o plată mai mare decât dacă ai pune două pariuri separate.

Indiferent de cum preferi să pariezi, puteți conta pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii de la o varietate dintre cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare la meciurile de rugby francez, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompense!