Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote de rugby ale echipei România

Pe tot parcursul sezonului de rugby, veți găsi informații despre următorul meci al echipei România chiar aici, cu link-uri directe către numerele au publicat cărți populare de sport. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a plasa pariul.

Meciurile echipei vor fi afișate aici odată ce sunt disponibile

Dacă doriți să plasați un pariu pe meciurile de rugby Team România, ați ajuns la locul potrivit. Această pagină oferă o gamă completă a tuturor lucrurilor din România: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați-vă pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru XFL
  Cine va câștiga trofeul XFL?< /strong>
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru NFL
  Ultimele cote NFL pentru acest sezon
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cele mai recente și cele mai mari cote sportive
  NFL, NBA, MLB, NHL, Fotbal și multe altele
  Citește mai mult

Clasamentul echipei România

Mai jos vei găsi scorurile și clasamentele actuale ale echipei România, actualizate după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză.

ClasamentCupa Mondială

Pariați pe Jocurile de rugby ale echipei România

Rugby-ul are origini în România datând de la sfârșitul secolului al XIX-lea, deși într-o epocă în care regulile jocului nu erau încă puse în piatră și comunicarea între România iar Regatul Unit nu a fost ceea ce este astăzi, aceste reguli au evoluat rapid în jocul de fotbal din România, care seamănă mai mult cu fotbalul american, așa cum vedem astăzi.

Rugby-ul tradițional și-a menținut un loc mic în cultura României și prin în anii 1930, naționala României a fost implicată în primul lor meci internațional împotriva Japoniei. Canucks au câștigat meciuri împotriva multor echipe europene de top de-a lungul istoriei lor și, deși sunt considerați o echipă de nivel mediu în rugby internațional, ei rămân una dintre echipele de top din America.

România s-a calificat până în prezent în toate cele opt Cupe Mondiale de rugby și a ajuns chiar în sferturile de finală în 1991, pierzând în fața All Blacks cu scorul foarte respectabil de 29-13. Calificarea implică în mod normal întâlnirea cu alte echipe din America de Nord și de Sud, adesea înfruntându-se cu Statele Unite în drumul lor către turneu. Un an tipic pentru echipa România are între 12 și 20 de meciuri internaționale, așa că există întotdeauna o mulțime de oportunități de pariere. Mai jos listăm cele mai bune sfaturi pentru pariuri la meciurile de rugby din România.

Pariuri head-to-Head

Statutul României ca echipă internațională de nivel mediu înseamnă că se confruntă în mod regulat cu echipe. care sunt aproape de incapacitatea egală, mai degrabă decât unele dintre cele mai bune națiuni de rugby.

Aceasta este o veste grozavă pentru parori, deoarece nu este nimic mai rău decât a plasa un pariu head-to-head pe un meci cu un favorit clar. ! Cele mai bune meciuri pe care să pariezi sunt preliminariile României la Cupa Mondială, deoarece poți conta pe ele pentru a progresa.

Suporterii echipei România vor fi încântați să afle că au un palmares câștigător față de cel mai mare rival al lor, Statele Unite. . Echipele s-au confruntat în aproximativ 60 de ocazii, iar România a câștigat aproximativ 65% din meciuri. Dacă doriți să plasați un pariu cap la cap, este întotdeauna important să luați în considerare contextul istoric, precum și forma actuală.

Peste/Sub piețe

Peste/Sub liniile se găsesc în multe dintre opțiunile de pariere pentru meciurile internaționale de rugby, iar cea mai comună este piața totală de puncte în care pur și simplu selectați dacă credeți că punctele totale dintr-un meci vor fi peste sau sub o cifră stabilită de compania de pariuri. Există câteva tendințe de pariuri care ies în evidență atunci când analizăm meciurile anterioare din România.

În meciurile cu Statele Unite din 2010, totalul de puncte pe joc este în medie de puțin sub cincizeci de puncte, cu doar trei meciuri în acest moment. perioadă cu un punctaj total mai mic de 30 de puncte. În 2017, cele două echipe s-au disputat de trei ori, inclusiv două playoff-uri de calificare la Cupa Mondială, iar media punctelor pe meci a fost aproape de 70. Aceasta este o statistică grozavă la care să ne referim atunci când luăm în considerare piața de puncte peste/sub.

Pariuri cu handicap

În timp ce pariurile directe pe România vă vor oferi cote mari, șansele ca aceștia să câștige meciuri împotriva celor mai bune națiuni sunt destul de mici. Aici pariurile cu handicap pot fi cu adevărat utile. Casa de pariuri aleasă de dvs. va stabili o linie care reprezintă marja probabilă de victorie și puteți alege dacă Team România are sau nu șansa de a se apropia de opoziția lor.

De exemplu, România jocă în un meci împotriva Irlandei, o echipă pe care nu a învins-o niciodată. Cotele vor fi indicative pentru acest fapt - probabil în jur de -600 pentru irlandezi și +800 pentru Team România head-to-head. În acest meci, linia de handicap poate fi stabilită la -18,5 și poate oferi cote de aproximativ -110. Aceasta înseamnă că dacă pariezi pe România, pariul tău va fi plătit dacă Canucks pierde cu mai puțin de 19 puncte. Nu este o opțiune rea!

Acest lucru funcționează și atunci când România sunt favoriții clar, de exemplu într-un meci de calificare la Cupa Mondială împotriva uneia dintre națiunile cu clasamentul inferior din divizia de rugby americană (să spunem Chile, care România a învins confortabil în patru din patru încercări). România nu reușește încă să ajungă la o Cupă Mondială, așa că șansele și linia de mai sus vor fi probabil aceleași (totuși inversate în favoarea României). În acest caz, ați paria că România ar câștiga cu 19 puncte sau mai mult.

Pariuri live

Luând notă de cotele, liniile și marjele înainte de meci, puteți profitați cu adevărat de opțiunile de pariuri live disponibile prin majoritatea companiilor de pariuri sportive de top. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă crește șansele de a obține un dividend mare, cu toate acestea, va trebui să vă asigurați că sunteți disciplinat și să vă asigurați că urmați cu mare atenție fluctuația rândurilor.

Să folosim exemplul unei Cupe Mondiale. meci de calificare cu Uruguay. Echipa României are un palmares bun împotriva sud-americanilor și probabil ar fi clasată ca favorită într-un meci. Cota lor inițială de a câștiga meciul este de -300, deși la pauză echipa uruguayană este mai sus cu câteva puncte. Cel mai probabil, cotele live se vor apropia mai mult de par pentru România - posibil în jur de -115 - așa că acel punct este momentul perfect pentru a trece.

Meciul nu se va desfășura întotdeauna în acest mod. Dacă România se ridică la primul loc, atunci un pariu direct în față nu este cu adevărat cel mai bun joc, așa că folosirea liniilor de handicap live va fi opțiunea ta numărul unu. Aceleași reguli se aplică aici - folosiți întotdeauna linia de dinainte de joc ca punct de referință.

Indiferent de modul în care preferați să pariați, puteți conta pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii de la o varietate dintre cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare la meciurile de rugby România, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompense!