View All Sports Betting Sites

Cote din Australia Rugby Odds

De-a lungul anului veți găsi informații despre următorul meci din Australia chiar aici, cu link-uri directe către cifrele care au publicat cărțile de sport populare. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Meciurile echipelor vor fi afișate aici odată ce vor fi disponibile

Cerți să pariați pe meciurile de rugby australian ? Nu mai căuta. Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tot ceea ce trebuie să știți despre Wallabies: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Examinați performanța turneului, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/aebdcb88-0706-45a4-8aef-4a8f210a71da/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru XFL
  Cine va câștiga trofeul XFL?< /strong>
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/89f30f70-f54c-472c-8bd9-1be5f3fadc71/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Ultimele cote și alegeri pentru NFL
  Ultimele cote NFL pentru acest sezon
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/da81bf63-2143-4c1e-b812-f2517204f58e/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cele mai recente și cele mai mari cote sportive
  NFL, NBA, MLB, NHL, fotbal și multe altele
  Citiți mai multe

Clasamentul Wallabies

Mai jos veți găsi clasamentul actual al turneului Wallabies, actualizat după fiecare meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză.

ClasamentCupa Mondială

Pariu pe jocurile de rugby din Australia

Australia este o națiune sportivă mândră și se mândrește cu o istorie impresionantă în sportul rugby-ului. Echipa cunoscută cu afecțiune sub numele de „Wallabies” a jucat în toate cele opt Cupe Mondiale de Rugby, câștigând turneul de două ori și terminând, de asemenea, ca secundă de două ori.

Aussiesii au unii dintre cei mai fanatici susținători din sportul și oferă o urmărire loială și vocală oriunde călătoresc verde și auriu.

Vizionarea Australiei jucând rugby este întotdeauna o afacere interesantă și de obicei sunt implicați în concursuri cu scoruri mari, cu o mulțime de încercări. Aceasta înseamnă că sunt o echipă grozavă pe care să parieze, iar mai jos vă oferim o listă cu cele mai bune sfaturi de care trebuie să țineți cont atunci când pariați pe Wallabies.

Pariuri Head to Head

Australia goes into the majority of their matches as favourites, although their style of play often leaves them vulnerable to conceding points and for that reason you can obtain great odds on them. The important thing to consider when placing a head-to-head bet is whether you are choosing the 2-way or 3-way outcome market.

Spre deosebire de majoritatea sporturilor din America de Nord, meciurile de rugby se pot încheia la egalitate (sau egalitate) și, deși acest rezultat este destul de neobișnuit, are potențialul de a te elimina, la fel ca dublu zero pe o masă de ruletă! Cel mai bun sfat este să alegeți linia de rezultat în două direcții - aceasta elimină egalitatea din ecuație (un meci egal va avea ca rezultat un pariu rambursat) și elimină posibilitatea de a pierde un pariu fără ca echipa dvs. să piardă efectiv.

Handicap Betting

Pariurile cu handicap sunt foarte utile atunci când pariezi pe meciuri din Australia, în special în turnee precum Cupa Mondială de Rugby, când în mod normal se confruntă cu adversari de rang inferior. Nu există niciun câștig în plasarea unui pariu față în față atunci când echipa ta este favorită copleșitoare; handicapurile sunt o modalitate excelentă de a egala terenul de joc.

De exemplu, într-un meci dintre Australia și România, prețul probabil pentru australiani ar fi în jur de -700, totuși, handicapul pentru acest meci poate fi in jur de -20,5 si ofera un pret de -150. Acest lucru înseamnă în esență că, dacă ar fi să pariezi pe australiani, ai avea nevoie de ei să câștige cu 21 de puncte sau mai mult pentru a câștiga pariul.

Linia standard de handicap este stabilită de casa de pariuri sportive și reprezintă opinia acestora cu privire la cea mai probabilă marjă de victorie (în acest caz, Australia cu aproximativ 20 de puncte). Dacă credeți că Valabii vor câștiga cu o cifră mai mare, puteți alege propria linie de handicap. Este posibil să obțineți cote de aproximativ +200 pentru un handicap de -29,5, așa că, dacă v-ați făcut cercetările și credeți că australianii pot câștiga cu o marjă mai mare, merită să pariați.

Peste/Sub piețe| ||699

Keeping in mind that Australia is typically involved in high-scoring affairs, it may be worth considering the over/under market for total points scored. This market gives you great odds as it is basically a fifty-fifty bet, although if you do your research more thoroughly than the big betting companies you should come out on top. The biggest variable in this market is the weather, so be cautious of picking the overs when rain is in the forecast!

Piețe de punctaj

În timp ce vorbim despre puncte, toate primele site-urile de pariuri oferă o gamă largă de piețe diferite legate de punctaj. Cele mai populare linii sunt piețele de scoring, în special primul și ultimul marcator de încercare. Deși sunt preferatele fanilor, acestea sunt, de asemenea, foarte riscante și, prin urmare, oferă cote foarte mari. O opțiune mai sigură este piața „a înscrie” care plătește dacă jucătorul tău înscrie o încercare în meci - foarte utilă pentru meciurile australiene care au în mod normal o mulțime de puncte de cinci puncte.

Opțiuni de Parlay

Deși vă sugerăm piețele și liniile de mai sus pentru a vă ajuta să obțineți mai multă valoare din pariul dvs., nu există nicio îndoială că sutele de opțiuni diferite pot fi puțin copleșitoare. Dacă sunteți un fan al pariurilor obișnuite head-to-head, atuncipoate că un parlay este cea mai bună opțiune. Aceasta implică combinarea cotelor a două pariuri pentru a obține un profit mai mare (deoarece există mai mult risc implicat).

Așa cum sa subliniat mai sus, probabil că nu veți obține cel mai mare preț pentru Australia atunci când sunt favorite în un meci, totuși, dacă adaugi un alt „lucru sigur” la pariul tău (să spunem Anglia într-un meci împotriva Italiei), îți vei crește potențiala cheltuială. Atât Australia, cât și Anglia nu merită să pariați individual, dar împreună oferă un pariu util.

Pariuri live

Acest lucru vă prezintă probabil cea mai bună șansă de a vă crește cotele atunci când plasați pariuri pe Meciurile de rugby din Australia și toate marile companii de pariuri vă vor oferi opțiunea de a plasa un pariu live. Dacă australianii încep cu -400 într-un meci și urmează la pauză, ar trebui să poți sări la cote mult mai favorabile dacă crezi că vor reveni și vor câștiga jocul așa cum era de așteptat.

Pariurile live pot fi, de asemenea, folosite în același mod atunci când sunt combinate cu piețele peste/sub și cu handicap. Cheia este să fii conștient de prețul/valoarea de pornire și să înțelegi că acesta va fi în continuare rezultatul cel mai probabil al meciului.

Viituri 

Credeți sau nu, casele de pariuri au cote disponibile pentru toate turneele majore cu mult înainte de data de începere, iar în cazulRugby Cupa Mondială, veți găsi adesea prețuri încă de la trei ani. Avantajul plasării unui pariu mai devreme este că vei primi cote mult mai bune decât în ​​ajunul competiției, iar când vorbim despre o echipă precum Australia cu o istorie grozavă la eveniment, este logic să sari mai devreme.

Indiferent de modul în care preferați să pariați, puteți conta pe noi pentru a vă oferi cele mai bune cote și linii de la o varietate dintre cele mai mari companii de pariuri sportive online. Cu toate informațiile de pe această pagină, ar trebui să aveți resursele de care aveți nevoie pentru a câștiga mare la meciurile de rugby din Australia, așa că puneți banii jos astăzi și pregătiți-vă să culegeți recompense!