Donald Trump (R)
#
12
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote pentru alegerile din SUA

Mișcarea perpetuă. Aceasta este încă starea politică în Statele Uniteun alt ciclu electoral este acum în curs.

Deși votul urât din noiembrie 2016 pare să fie jucat chiar ieri, iar rezultatele continuă să se răspândească în întreaga lume, alegătorii SUA vor face totul din nou în curând.

Democrații, republicanii și independenții și-au pus în funcțiune mașinile, deoarece toate partidele vor căuta să câștige Casa Albă. cândcetăţeni se duc la urne în 2024.

SUA Alegerile prezidențiale 2024 Cote

Deși votul este la câteva luni distanță, similar cu Cupa Stanley NHL, Seria Mondială MLB, Finalele NBA și viitorul Super Bowl NFL,cele mai mari case de pariuri online au publicat cote pentru alegerile prezidențiale din SUA din 2024.

Deși nu este un eveniment sportiv, rezultatul rămâne același. Cercetarea adecvată îi ajută pe handicapații să navigheze în apele politice tulburi și să obțină cel mai mult profit pentru pariurile lor privind alegerile din SUA.

Ultimele cote de Comandant-șef SUA - Prețurile au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote pentru alegerile prezidențiale din SUA 2024 powerplay BetWay sportsinteraction
Joe Biden (D) 4,33|| |662 4.50

4,33

Kamala Harris (D) 5,55 5,50 5,50
Donald Trump (R) 7,50 8,00 7,50
Ron DeSantis (R)|| |692 11.00 11.00 11.00
Joe Biden Pentru a câștiga alegerile din SUA
4.33
Bet99

Cele mai recente cote pentru partidele câștigătoare ale alegerilor din SUA 2024 - Prețurile au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Partidul câștigător al alegerilor din SUA din 2024 powerplay BetWay sportsinteraction
Democrat 1,80 1,80 1,80
Republican 2,00 2,00 2,00
Independent 34,00 35,00 34,00
Partidul Republican To be the Winning Party
2.00
Sports Interaction

Pariuri pentru alegerile primarilor din SUA

Casa Albă nu este singurul executiv alegătorii pot alege. Pariul pe cursele pentru primari este, de asemenea, o afacere uriașă. Unele piețe, cum ar fi pariurile pentru alegerile primariei din New York, au audiențe naționale. Asta pentru că aceste curse pentru primari au repercusiuni naționale. Acesta este motivul pentru care vă oferim cote de pariuri pentru alegerile primarului

Consultați următoarele cote pentru primarul orașului New York. Odată ce se decid primarul democraților, casele de pariuri își reduc adesea cotele pentru primarul orașului New York, deoarece cursa este în esență scăzută.

NYC Mayoral OddsBodogPowerPlay888 Sport
Eric AdamsTBATBATBA
Curtis Silwa| ||809TBATBATBA

 
https://images.bonusuricasedepariuri.info/17933093-b601-4ab5-b0a3-f24d50286b46/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aad66e51-bb0c-47bb-b906-ca1c3fa24398/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/82f21df8-7f27-428f-a81e-bf1bdecfd06a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cine va câștiga alegerile prezidențiale din SUA în 2024?

În timp ce unii își bată joc de idee || |880President Trump nu va ajunge înapoi la la birou -888Sport casele de pariuri l-au postat la 7.5 pentru a reintra la Casa Albă pentru un al doilea mandat.

Dar, suntem încă un timp departe de  Alegerile din 2024 șiTrump este favoritul. Actualul favorit democrat îl servește pe președintele Joe Biden, care vrea să rămână la Casa Albă.

Puțini republicani s-au aliniat să se opună lui Trump, dar există un grup divers care l-ar putea provoca. Cei mai mulți membri actuali ai GOP nu vor să zguduie bara, dar există o mulțime de critici în cadrul partidului. Aceasta îi include pe senatorii Jeff Flake și Bob Corker care se retrag dezamăgiți, deși niciunul nu a ajuns la masa noastră de cote.

Trump nu este o figură populară la scară politică globală, dar are un urmăritori loiali care par să aibă loialitate neclintită față de Președinte - indiferent ce face el.

Fostul vicepreședinteMike Pence (26.00) esteactualul favorit republican în spatele lui Trump care este postat cu cel mai bun preț (1,91) laBodog. Joe Biden este o față recunoscută și a fost în preajma caruselei politice din SUA pe care ar putea obține un sprijin uriaș. Dar va fi suficient pentru a-l ține pe Trump din funcție?

Pare puțin probabil. În timp ceJoe Biden oferă în mod clar o opțiune diferită pentru alegători, el nu pare să aibă aceleași momente marcante pe care Trump le aduce întotdeauna; care par să atragă poporul american.

S.U.A. Pariurile electorale sunt un sezon lung de pariere

Oamenii pot spune ce vor despre starea politică a României – o vom prelua în mizeria din Statele Unite în orice zi și de două ori duminica. De la alegerile locale la cele de stat și federale, cu multe voturi la mijlocul mandatului amestecate pe parcurs, procesul electoral din SUA nu se odihnește niciodată. Cu lucrurile nu departe acum, liniile de pariuri politice din SUA se încălzesc.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu procesul alegerilor prezidențiale din SUA, iată o versiune prescurtată a modului în care ar trebui să se desfășoare lucrurile.Candidații „oficial” anunță că candidează cu 18 luni în avans de la alegeri.

Dezbaterile Caucus și Primare au loc în vara dinaintea unui an electoral și aleargă până la primăvară. Votul primar și pentru caucus de la stat la stat se desfășoară din ianuarie până în septembrie în fiecare an electoral. Toate domeniile, Republican, Democrat și Independent, sunt reduse în timpul dezbaterilor prezidențiale din septembrie și octombrie - înainte de ziua votării de la începutul lunii noiembrie.

Am început să urmărimAlegerile din SUA din 2016 cote de pariere odată ce câmpul era la nouă „concurenți”, deși toată lumea știa că sunt doar doi. Războiul respectiv, care a avut nenumărate bătălii, a fost între Hillary Rodham Clinton și Donald John Trump.

Președintele Trump a dovedit că un cal întunecat poate ieși din haită deoarece era un (26.00) Linia de bani a lovit la Bodog când încă mai erau 27 de concurenți în luptă. În timp ce vă sugerăm să așteptați până când terenul este tăiat, dacă vedeți că apare un dezavantajat actual - pariați pe el oricând 24/7 la aceste case de pariuri sportive online de top.

Dacă politica nu este jocul tău, magazinele recomandate de CSB oferă mii de opțiuni sportive zilnic. De la acțiuni înainte de joc și LIVE în timpul meciului până la viitoarele campionate, plus pariuri pe Racebook, Casino și Poker, opțiunile sunt abundente la casele de pariuri sportive online. De la acțiunea din playoff până la natura frenetică a postsezonului înNHL șiNBA, MLB, precum și în MLB Draft-urile ligii. Faceți clic pe oricare dintre linkurile de mai jos pentru a înregistra un cont de pariuri gratuit astăzi.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

   

  US Election Odds FAQ

  • Există două tipuri de bază de alegeri în sistemul politic al SUA - acestea sunt primare și generale.| ||1416 Primary elections are in place to nominate someone from a field of candidates who will run in the general election in question. A general election is an election held to choose among candidates nominated in a primary for federal, state or local office.

  • Da, alegerile din SUA au loc o dată la patru ani. Importanța rezultatului alegerilor pentru oamenii din întreaga lume Globe, împreună cu faptul că există atât de multe piețe disponibile pentru a paria, face un moment cu adevărat interesant pentru a paria.

  • Aceste alegeri au loc pentru a stabili cine vor fi reprezentanții Congresului, dar nu pentru a alege un președinte.La fiecare doi ani, americanii trebuie să aleagă membri pentru Camera Reprezentanților SUA pentru mandate de doi ani și aproximativ o treime dintre senatorii americani servesc mandate de șase ani. Alegătorii vor selecta, de asemenea, oficiali pentru posturile guvernamentale de stat și locale.

  • Un caucus este o întâlnire în care membrii înregistrați ai unui partid politic într-o zonă rezidențială variată dimensiunea (chiar și orașele) poate exprima sprijinul pentru un anumit candidat. Caucusurile implică mai multe întâlniri separate care au loc simultan într-o varietate de locații, pentru a stabili candidații partidelor de stat. Regulile variază de la stat la stat și de la o parte la alta.

  • Cetățenii americani trebuie să aibă 18 ani și mai mult pentru a se înregistra pentru a vota. Atâta timp cât votul este exprimat înainte de termenul limită și îndeplinește cerințele statului, votul va fi numărat.

  • Alegerile generale au loc în prima marți după prima zi de luni a lunii noiembrie, adică vor avea loc pe 3 noiembrie pentru alegerile generale din 2020.

  • Alegerile generale au loc o dată la patru ani, fiecare președinte având dreptul la patru termen de un an înainte de a putea solicita să rămână în funcție pentru un al doilea mandat sau este adus un nou Președinte. Perioada maximă posibilă în funcție este de 8 ani.

  • Colegiul Electoral este un grup desemnat de state pentru a vota președinte și vicepreședinte în numele cetățenilor statului . Alegătorii sunt aleși în ziua alegerilor generale. Colegiul Electoral, nu votul popular, alege președintele, dar cele două voturi sunt strâns legate.

  • Guvernele de stat și locale decid datele pentru primare. alegeri sau caucusuri.Aceste date, precum și intervalul de timp dintre alegerile primare și cele generalen, influențează drastic modul în care candidații timpurii încep campania și modul în care decid să cheltuiască fondurile campaniei.|| |1478

  • Modul în care funcționează guvernul în SUA,există doar două partide politice; Democrații și republicanii. Este un sistem învechit care trăiește astăzi.