Recenzie
12
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote Brexit

Brexit - British Exit - care ref către Regatul Unit care părăsesc UE.În general, este o idee mai puțin decât perfectă, livrată cu o execuție departe de a fi perfectă, ducând la frământări totale și complete.

David Cameron|| |628 gambled away his country as he did in the good old days at the Bullingdon Club with his pal Boris. The situation went from bad to worse, when a number of different MPs’ stuck their oar in and exasperated the problem. Soon after, on 23 iunie, 2016 a fost luată decizia de a părăsi UE pe baza unui referendum consultativ.

Cu toate acestea, la scurt timp după parlament, condus deTheresa May,a decis să declanșeze articolul 50, essentially confirming the referendum was in fact absolute and not advisory. The decision was followed by months of rigorous debate which ended in no progress whatsoever.

Acum, în 2020,trei ani și jumătate și am călcat pe apă în tot acest timp.. Rechinii (Administrația Trump este probabil să privatizeze NHS) încep să se rotească cuAlegerile generale acum s-au încheiat iar Boris la cârmă.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/17933093-b601-4ab5-b0a3-f24d50286b46/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aad66e51-bb0c-47bb-b906-ca1c3fa24398/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/82f21df8-7f27-428f-a81e-bf1bdecfd06a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cote pentru anularea Brexit-ului

Diferitele partide care se împodobesc pentru votul public au idei diferite despre ce ar trebui să se întâmple la sfârșitul acestui proces lung și anevoios.Unii dintre aceștiacred că ar trebui să rămânem și să anulăm definitiv procesul Brexit. Deși aceasta nu este poziția multora, ea câștigă amploare și chiar a devenit o politică cheie aCampania electorală a liberal-democraților.

Deși Marea Britanie a părăsit de fapt UE, cine știe ce s-ar putea întâmpla în continuare?

Brexit Vor fi anulate Cote
TBA
Betway

Șansele de anulare a Brexit-ului evaluează probabilitatea ca Regatul Unit să organizeze un nou referendum asupra Brexit-ului, care are ca rezultat un rezultat „NU” și totul va fi uitat ca un rău vis. Cotele pentru rezultatul Brexit sunt actualizate săptămânal.

La scurt timp după ce a fost luată decizia de a avea succes din partea Uniunii Europene, au fost scoase la iveală o serie de probleme cheie, deoarecedezbaterea a continuat în Camera Commons. Au fost puse toate problemele cheie precumgranița irlandeză,acorduri comerciale și legea UE.

Ieșirea din UE fără niciunul dintre aceste trei lucruri, a devenit cunoscută drept „Hard Brexit|| |749”, while leaving those things still intact has been referred to as a “Brexit moale”. Deci o combinație de lucruri contribuie la termenul de Brexit Hard, dar, în orice caz, va dura ani de zile pentru a organiza orice fel de tranzacții comerciale permanente cu alte țări.|| |755

Next Country to Leave the EU Odds

Deși Brexit-ul atrage atenția oficialilor europeni,există o serie de alți lideri și politicieni care se uită la ce Regatul Unit o face cu admirație.

Preferatafavorită a caselor de pariuri pentru a fi următoarea țară care părăsește UE este Italia. Condusă recent de un guvern de dreapta, Italia a fost din ce în ce mai rezistentă la politica de imigrație și a ajuta refugiații în ultimii ani. Deși lucrurile se schimbă constant în sfera politică, se pare că mișcarea globală, populistă de dreapta va începe să aibă o influență mai mare asupra statelor membre ale Uniunii Europene. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

 Următoarea țară care va părăsi UE Cote  BetWay Bet365 Spin Palace Sports

Italia

3,00|| |786 3.00 3,00

Grecia

5,00 5,00 5,00

Polonia

6,00 6,00 6,00

Republica Cehă

6,00 6.00 6,00

Franţa

9,00 9,00 9,00

Șansele ca următoarea țară să părăsească UE se uită la posibilitatea ca o altă țară să urmeze Regatul Unit și să iasă din Uniunea Europeană. Cotele pe Italia sunt excelente în acest moment, având în vedere problemele cu care se confruntă țara. Următoarea țară care va părăsi UE Cotele sunt actualizate săptămânal.

Saga Brexit Până acum

Timp de ani înainte de referendumul din 2016, o serie de persoane au încercat să găsească o cale de ieșire a Uniunii Europene. Pe 23 iunie 2016,Marea Britanie a votat să părăsească UE,o comunitate economică din care făceau parte din 1973,cu 51,9% din voturi pentru.

Acum, în 2020, țara este cea mai proastă în care a fost de decenii.Diviziunea în cadrul comunităților determinată de ani de austeritate sub guvernul condus de conservatori a lăsat publicul britanic să se simtă dezamăgit și izolat. Acest lucru, împreună cu o serie de scandaluri publice, cazuri de corupție și malpraxis politice au împărțit țara în două.

Jean Claude Juncker și ceilalți reprezentanți ai UE par să obosească a media și a circului politic din jurul Brexitului. Acum că Brexitul a trecut, vor face tot posibilul să se spele pe mâini de toată această mizerie cât mai curând posibil.

De ce avem Brexit?

Ei bine, sub actualul guvern, dar sub un alt lider,David Cameron, conservatoriiau decis să organizeze un referendum pentru a decide dacă vor părăsi Uniunea Europeană|| |866. The decision was met with a lot of criticism and has caused unprecedented political unrest for the years that followed.

Referendumul a avut loc în 2016. S-a ajuns la concluzia că Regatul Unit va pleca din Europa. Din acea zi, reprezentanții Marii Britanii și europeni au încercat să ajungă la un acord privind viitorul ambelor părți.

Perioada de campanie

Campania pentru Brexit a fost condusă deNigel Farage dar conceput deDominic Cummings,Boris Johnson și un număr de altele. Deși referendumul a fost solicitat de David Cameron, acesta s-a opus de fapt părăsirii UE (parte a campaniei „Rămâne”) și, ulterior, a demisionat după ce rezultatul a fost declarat.

Perioada de campanie care a precedat și apoi după 23 iuniea dat naștere unui număr de partide de dreapta, care sunt prezente în politica britanică astăzi.UKIP șiPartidul Brexit, acum condus de Nigel Farage, sunt părțile cheie implicate.

Boris Johnson and the Bus

O parte simbolică a campaniei, condusă de Boris Johnson, a fost infamul „Battle Bus” care a fost unautobuz londonez mare, roșu, cu etaj. Autobuzul a fost tencuit într-un text care scria „Trimitem UE 350 de milioane de lire sterline pe săptămână către Uniunea Europeană. Să ne finanțăm în schimb NHS”. De altfel, se speculează că guvernul intenționează să vândă NHS actualuluiguvernul SUA prin contracte comerciale.

Pretenția a fost în întregimeneadevărat și a provocat o mulțime de controverse. Johnson i se amintește constant de faptul că a mințit pentru a câștiga influență politică în timpul referendumului. Mai ales în ultimul timp, pe măsură ce ne apropiem de alegerile generale, căldura a crescut asupra lui Johnson și a partidului Tory.

Referendumul

Referendumul Brexit în sine a fost un mare punct de dispută de multă vreme, deoarece părea să existeun joc nelegiuit clar din partea campaniaPlease campania. Deși există o serie de puncte de dispută cu privire la sistemul de vot în sine, procentul cu care a fost câștigat a fost problema principală.

Referendumul a rezultat în favoarea a 51,9% din voturi. părăsind UE. Faptul că a fost câștigat cu o marjă atât de mică și cămulți dintre alegătorii care au participat în 2016 erau pensionari pentru limită de vârstă, a înfuriat o mare parte a publicului . Au continuat lapretinde că rezultatul a fost o falsă și nu a fost suficient de semnificativ pentru a decide o decizie atât de importantă, totuși guvernul a promis că va pune în aplicare rezultatul.

Farsa politică după ce Marea Britanie a votat pentru părăsirea UE

Din cauza faptului că rezultatul referendumului a fost atât de neașteptat, consecințele au fost un pandemoniu.Cele două partide majore din Marea Britanie,Laburistiși Tory s-au luptat pentru votul electoral. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, situația a fost atât de diluată încât, în prezent, ambele partide se luptă pentru campania „Pleacă”.

Numai partidul de centru cunoscut sub numele de Liberali Democrați face campanie pentru a rămâne. Doar aceasta este o dovadă a haosului care a urmat. It este clar că orice s-ar întâmpla în 2020 și mai departe, acesta nu va fi ultimul capitol al democrației Marii Britanii.