Recenzie
12
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Pariuri politică în Marea Britanie

Actualul || |624British political climate is in disarray. Lipsa de încredere între cetățenii britanici și conducerea guvernelor a făcut acum un pas mai departe și a infectat guvernul ales, conservatorii, fragmentând secțiuni ale partidului și forțând membrii cu vechime în serviciu să se arunce.

The Liderul conservator și prim-ministru în exercițiuBoris Johnson a cerutalegeri generale pentrudecembrie 12, adică țara s-ar confrunta cu al patrulea vot național în cinci ani, pe care el șiConservatorii l-au câștigat cu o cotă de 43,6% din voturi..Tories dețin acum365 de locuri în Parlament, comparativ cucele 203 de locuri ale laburistei și 32,2% din voturi.

Decizia de a convoca alegeri anticipate a venit într-un moment de neliniște profundă în țară, care a oferit oportunități ample conservatorilor de a profita de incertitudinea politică actuală.

Ce a fost cândva unul dintre pilonii globali ai stabilității politice și ai democrației, s-a transformat îndemocrazia.Boris Johnson a fostacuzat de minciună laRegina in 2019, which is something he flatly denies when seeking the help of the Monarchy to prorogue parliament. Given the current mess, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a fiparii pe politică în Marea Britanie.| ||660

We will outline the present situation and provide regular updates regarding all-things British Politics, going into detail about how debates in the Camera Comunelor și | ||663House of Lords se joacă.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/17933093-b601-4ab5-b0a3-f24d50286b46/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aad66e51-bb0c-47bb-b906-ca1c3fa24398/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/82f21df8-7f27-428f-a81e-bf1bdecfd06a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Ultimele alegeri generale din Marea Britanie

Pe12 decembrie| || în Regatul Unit,Partidul Laburist al lui Jeremy Corbyn a suferit cea mai mare înfrângere de la al Doilea Război Mondial. Pentru laburişti, a fost o apocalipsă electorală. Partidul Tory este mai puternic ca oricând și, cu Boris Johnson la cârmă, ar putea fi câțiva ani lungi pentru Marea Britanie.

 

Următorul lider al Partidului Conservator

În prezent, numărul 10 este ocupat de Boris Johnson, care conduce partidul conservator. Deși mandatul său de prim-ministru va ajunge la un moment dat la sfârșit. Dar cine va prelua în continuare? Ei bine, cotele sunt acum disponibile și pot fi modificate. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

 Cote liderului Partidului Conservator  BetWay powerplay sportsinteraction

Rishi Sunak 

3.25 3,25 3,30

Michael Gove

8,00 9,00 8.00

Dominic Raab 

10,00 10,00

10,00

Priti Patel 13.00 13,00 

13,00 

Sajid Javid 15,00| ||812 15.00 

15,00 

Jeremy Hunt 17,00 17.00 

17.00 

Matt Hancock 17.00  17,00 

17,00 

Tom Tugendhat 21,00  21.00 

21.00 

Rishi Sunak Pentru a fi următorul lider al Partidului Conservator
3,30
Sports Interaction

Cote pentru pariuri politice scoțiane

Odată cu Brexit finalizat, poziția Scoției în Regatul Unit devine reală I punctul de disputa. Acest lucru a însemnat că cotele scoțiane la pariuri politice prezintă un interes din ce în ce mai mare pe piețele de pariuri politice. Alegerile urmează să aibă loc joi, 6 mai 2021. Deși ar putea dura ceva timp, pregătirea evenimentului în sine este momentul să vă implicați.

În prezent, există numeroase piețe. disponibil. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Alegeri din Scoția 2021 - Cele mai multe locuri  BetWay powerplay sportsinteraction

SNP

1,06 1,06 1,06

Conservator

13,00 12,00 13,00

Labour

17,00 17,00 17,00

Liberal Democrat

101,00 101.00 101,00 
SNP Pentru a câștiga alegerile din Scoția din 2021
1,06
888 Sport

Există șase tipuri de alegeri în Marea Britanie

Existășase tipuri de alegeri în | ||991United Kingdom, numite în mod obișnuit alegeri generale. Fiecare tip de alegeri are propria sa zi electorală, care este în mod convențional joi (dar poate varia).

Cele șase sisteme electorale utilizate sunt; sistemul de pluralitate uninominal (primul la post), sistemul de pluralitate multimembri, reprezentarea proporțională pe liste de partid, votul unic transferabil, sistemul de membru suplimentar și votul suplimentar.

Acest sistem de vot a fost în vigoare de la introducereaLegea Parlamentului cu durată determinată din 2011 pentru alegerile generale, care a contribuit la crearea unui sistem de vot echitabil.

General Elections

Alegerile generale britanice sunt o oportunitate pentru oamenii din fiecare parte a Regatului Unit de a-și alege deputatul. Această persoană va reprezenta apoi o zonă locală, altfel cunoscută ca circumscripție electorală, în Camera Comunelor timp de până la cinci ani.

ÎnUK , parlamentul se dizolvă automat după 5 ani de slujirea țării. Parlamentul este dizolvat cu 25 de zile lucrătoare înainte de alegerile generale și începe votul pentru un nou parlament. AlegerileAlegeri au întotdeaunaau loc înprima joi a lunii mai.

Alegerile generale sunt o înțelegere pe termen determinat, care se întâmplă fără îndoială. Cu toate acestea, există și alegeri anticipate, care sunt convocate de parlamentari în parlament. Acestea pot fi apelate din cauza lipsei de încredere în actualul guvern cu privire la diferite probleme diferite.

În general, prim-ministrul nu are puterea legală de a convoca alegeri anticipate, dar trebuie să solicite alegerile. fi chemat de şeful statului -Monarhia,Regina Elisabeta a II-a.

La alegerile generale poate vota oricine cu vârsta peste 18 ani .

Alegeri pentru Parlamentul European

The Parlamentul European este o ramură legislativă a Uniunii Europene și una dintre cele șapte instituții ale acesteia.Regatul Unit a părăsit Uniunea Europeană la 31 ianuarie 2020. Ca atare, nu vor mai participa la nicio procedură parlamentară.

Alegeri locale

Regatul Unit este împărțit în650 de circumscripții parlamentare din Anglia, Scoția,| ||1041 Wales and Northern Ireland. Fiecare circumscripție este reprezentată de un membru al parlamentului (MP), care este ales de oamenii care locuiesc în fiecare dintre cele 650. Avem șanse pentru două dintre principalele circumscripții contestate din Regatul Unit;

Scoția, Țara Galilor, Irlanda de Nord organizează alegeri în cadrul fiecărei circumscripții electorale, precum și un deputat, există un consiliu, care este ales în același mod ca și deputatul. Alegerile locale au un efect major asupra parlamentului, deoarece aleșii deputatului vor primi locuri și vor avea voce în dezbaterea parlamentară.

Oricine are peste 18 ani are dreptul de a vota la alegerile locale. În prezent,Conservatorii dețin o mare majoritate în Regatul Unit, cu365 de locuri. Celelalte locuri sunt împărțite întreLaburist 202,Partidul Național Scoțian 47 de locuri,Liberal Democrat 11 seats și DUP 8 locuri, printre multe alte partide mai mici.

În Regatul Unit guvernul central acordă competențe Parlamentului Scoțian, Adunării Naționale pentru Țara Galilor, Adunării Irlandei de Nord și Adunării de la Londra și organismelor lor de execuție asociate, acest lucru este cunoscut sub numele de deconcentrare.

Fiecare țară are propriul program de vot. pe care îl urmăresc și rezidenții care locuiesc în fiecare țară sunt capabili să voteze - în mod similar modului în care funcționează sistemul de vot pentru parlament și alegerile generale.

Asistemul de vot este utilizat pentru Scoția, Alegeri din Țara Galilor și Irlanda de Nord. Un buletin de vot este un dispozitiv folosit pentru a vota în cadrul unei alegeri, care este în mod normal o bucată de hârtie pentru a înregistra un vot anonim.

|| |1074

Alegeri pentru primar

Alegerile pentru primar au loc o dată la patru ani, ultimele alegeri fiind în 2021. Sadiq Khan, din Partidul Laburist, a fost ales primar al Londrei în 2021 și va servi până în 2025. Iată cele mai recente cote pentru următoarele alegeri pentru primari, ultima actualizare pe 21 decembrie, 2021:

 Cote pentru alegerile primariei din Marea Britanie  BetWay powerplay sportsinteraction

TBA

TBA TBA TBA

TBA

TBA TBA TBA

TBA

TBA TBA TBA

TBA

TBA TBA TBA

TBA| ||1147

TBA TBA TBA

TBA

TBA TBA TBA

Odată ce alegerile sunt convocate, vom actualiza cotele în consecință. Următorul primar din Londra Cotele sunt actualizate săptămânal. Verificați cele mai recente cote de pe oricare dintre site-urile partenerilor noștri.

Sadiq Khan Va fi următorul primar al Londrei
TBA
Sports Interaction

Toți cetățenii britanici și din Commonwealth au voie să voteze la alegerile pentru primar, atâta timp cât au vârsta de 18 sau peste. Cetăţenii UE au, de asemenea, dreptul de vot, dar acest lucru s-a schimbat începând cu 31 ianuarie 2020.

Interesant,Boris Johnson a fost primarul Londrei în perioada 2012-2016. El a introdus un sistem public de biciclete cunoscut sub numele de „biciclete Boris”, care a fost primul de acest fel din capitală care a oferit biciclete publicului.

Alegeri pentru Comisar de Poliție și Crimă

A Comisarul de poliție și criminalitate (PCC) este ales să conducă poliția din țară. Există alegeri interne separate pentru poliția din Londra, dar PCC reprezintă majoritatea Țării Galilor și Angliei.

Alegerile PCC au fost introduse pentru prima dată în 2012. Ei au fost însărcinați cu gestionarea finanțării poliției, a personalului și a deciziilor tactice mai ample ale forțelor de poliție. Alegerile au loc o dată la patru ani, cele mai recente alegeri având loc în mai 2016.

Sistemul de partide din Regatul Unit

Sistemul din Regatul Unit nu este atât de greu de urmărit în ansamblu. . Există numeroase partide care reprezintă anumite politici și ideologii, care vor concura apoi pentru votul poporului.

Existătrei partide principale care au condus țara de-a lungul anilor, acestea suntPartidul Muncii (de stânga)| ||1214, Partidul conservator sau conservator (înclinat la dreapta), și liberal-democrații (centru-stânga/dreapta).

Partidul Tory este acum la putere din anii 1990, când infamul lider laburist Tony Blair s-a dat deoparte, permițându-i lui John Major să se mute în Downing Street.

The Labour Party

The Partidul Laburist a fost format în 1990 și este unul dintre cele mai vechi partide din Marea Britanie. Partidul reprezintă stânga în sfera politică a Marii Britanii și pretinde a fi guvernul popular.

Tony Blair a fost prim-ministru între 1997-2007 și este un nume sinonim în întreaga lume pentru implicarea sa în războiul din Irak, alături de cel de-al 43-lea președinte al Statelor Unite, George W. . Tufiș. Mai recent, Labour i-a avut pe Gordon Brown, Ed Miliband și actualul lider laburist Jeremy Corbyn.

Jeremy Corbyn a fost la cârmă din 2015. El a pierdut alegerile generale din 12 și urmează să due partidul mai departe prin Brexit 2020. Dar cu alți lideri laburişti care declară cum pot duce partidul mai departe, se pare că timpul lui Corybn se apropie de sfârșit.

Partidul Conservator

The Conservatorul partidul a fost format în 1834 și este cel mai vechi partid din politica britanică. Conservatorii reprezintă dreptul în politica britanică și au fost supuși atacului de câțiva ani, deoarece au permisBrexit-ul, spre consternarea cetățenilor din REGATUL UNIT.

Margaret Thatcher este probabil cel mai recunoscut nume din istoria partidului. Există o serie de alți lideri importanți, și anume John Major, William Hague, Ian Duncan Smith și David Cameron - omul care a permis să se desfășoare referendumul pentru Brexit.

Mai recent am avut-o pe Theresa May. , al cărui mandat de 3 ani nu a fost acoperit de glorie. Ea a cedat loculactualul prim-ministru în 2019, Boris Johnson. Johnson este o figură controversată în Marea Britanie și este adesea asemănată cu Donald Trump în mass-media.

Liberali-democrați

The Liberali-democrați, sau Lib Dems,s-au format în 1988 ca un partid central în politica britanică. În general vorbind, atât Partidul Laburist, cât și Partidul Tory oferă o ideologie directă stânga/dreapta, așa că Lib Dems au vrut să ofere publicului o altă alegere.

Liderii de seamă ai Lib Dems includ;Paddy Ashdown, Vince Cable și Nick Clegg, care au avut un succes relativ ca prim-ministru între 2010-2015.

În prezent,Jo Swinson este liderul partidului după ce aleasă în 2019.

Alte partide

În afara celor trei mari, există unele partide în curs de dezvoltare care sunt mai relevante acum ca niciodată, deoarece precum și partidele de lungă durată respectate, care au puțină influență asupra procedurilor curente.

The Partidul Național Scoțian (SNP), condus de || |1296Nicola Sturgeon, are al treilea cel mai mare număr de locuri în parlament, cu 35. Problemele legate de Brexit au dat naștere SNP, deoarece probabil că vor căuta să părăsească Marea Britanie și să se alăture UE ca republică independentă. Interesant, este mai mult decât liberal-democrații.

PartidulPartidul Brexit, condus deNigel Farage, care a fost una dintre figurile cheie la referendumul de părăsire a UE în 2016, a fost un partid cu o singură problemă, format în 2019, cu unicul scop de a facilita plecarea Marii Britanii din UE.

< /center>